|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 932
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() İnşaat mevsimi ile birlikte dikkat edilmeden kurulan iskeleler tehlike saçıyor. Mehmet Ali Hamamı karşısında bulunan bir inşaat tehlike arz ediyor. İnşaat alanında koruma bariyeri bulunmaması, inşaattan düşen malzemelerin hem can ve hem de mal kaybına yol açabilecek şekilde tehlikeli durum sergiliyor. Yetkililerin önlem almasını isteyen vatandaşlar, inşaatlar etrafına bariyer konulması konusunda acil denetim ve kontroller yapılmasını talep ediyor. Yaz aylarıyla birlikte inşaat sektöründe canlılık yaşanmaya başladı. Ancak yasal zorunluluk taşımasına rağmen hala bazı inşaatlarda korunak yapılmaması tehlikeye davetiye çıkarıyor. Alibaba caddesi Mehmet Ali hamamı karşısında bulunan bir inşaatta da vatandaşları malzeme düşmelerinden koruyacak bariyerler bulunmuyor. İnşaattan düşen malzemeler ise hem can ve hem de mal kaybına yol açabilecek şekilde tehlikeli durum sergiliyor. Hâlbuki inşaat alanlarına bariyer yapılması ve tabela konulması kaçınılmaz bir zorunluluk. Yaya ve araç trafiğinin yoğun olduğu bu alandaki inşaatta koruma bariyeri bulunmaması insan sağlığının hiçe sayıldığını gösteriyor. Yetkililerin önlem almasını isteyen vatandaşlar, inşaat alanlarının birer can ve mal kaybı güzergâhı haline gelmemesi için inşaatlar etrafına bariyer konulması konusunda acil denetim ve kontroller yapılmasını talep ediyor. Sivaspostası |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Genelde bütün inşaat sahalarında önce çevre güvenliği ile ilgili önlemler alınır sonra inşaata başlanır.burada illa birşeyler olmasımı gerekki önlem alınsın.yoksa inşaat bittikten sonramı alınacak. insan hayatı herşeyden önemli, dilerim burada'da üzücü durumlar olmadan gerekli önlemler alınır..
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Salim58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#3 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() burak5866 Şuan
![]() Son Aktivite: 19.08.2021 15:47
Tecrübe Puanı: 819
![]() |
![]() bir inşaat müh öğrencisi olarak ilk önce iş güvenliği ve işçi sağlığının gerekli olduğunu söylüyorum.çünkü önce güvenliktir.iş daha sonra gelir.
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar burak5866'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#4 |
Yiğido
![]() ![]() ![]() ozanberk2010 Şuan
![]() Son Aktivite: 04.07.2011 00:06
Tecrübe Puanı: 558
![]() |
![]() ozan RUHİ SU ne demiş._ benim memleketimde insan kanı sudan ucuz_doğrumu demiş acabaa. yorum yaparmısınız.
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar ozanberk2010'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#5 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() aysima58 Şuan
![]() Son Aktivite: 07.12.2015 00:23
Tecrübe Puanı: 1797
![]() |
![]() doğru demiş ozan kardeş bu inşa,atın sahibi acaba hiç başka yerlerde inşa,at görmemişmi yahu insan bir sağına soluna bakar artı, işçilerdemi acemi bilmiyorlarmı önlem alınması gerektiğini acep.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|