|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Haberler Sivas`tan Haberleri burada bulabilirsiniz |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 936
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Şarkışla ilçesinde 'Uluslararası Aşık Veysel Aşıklar Bayramı' için hazırlıklar sürüyor.
Şarkışla Kaymakamı Salih Ayhan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu yıl 18 Temmuzda düzenlenecek Uluslararası Aşık Veysel Aşıklar Bayramı'nda sahne alacak sanatçıların belirlendiği söyledi. Bu kapsamda birçok sanatçı ile görüştüklerini, Onur Şan ve Yudum adlı ses sanatçıları ile anlaştıklarını ifade eden Ayhan, şunları kaydetti: 'Bir kurum önce sponsor olmak istedi, bu nedenle biz hazırlık yapmadık. Ama onlarda sponsorluktan vazgeçince daralan zaman içerisinde bayramın yapılacağı günler içerisinde durumları o tarihe ve mütevazi bütçemize uygun Aşık Veysel Şatıroğlu'nun felsefesine uygun sanatçı arayışına girdik. Halk kültürüne ve müziğine değer veren, her geçen gün yıldızları parlayan iki değerli sanatçımız Onur Şan ve Yudum ile anlaşabildik. Bayramda sürpriz gelişmeler de olabilir.' (KE-EMN-NÖZ) - SİVAS (Anadolu Ajansı) |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Aşık Veysel, mezarının başında anılacak | Sivaslilar.Net | Sivas şiirleri | 18 | 22.03.2010 10:03 |
Aşık Veysel heykelinin çektikleri | abircan | Serbest Kürsü | 24 | 16.08.2009 01:46 |
Aşıklar Bayramı Programı Belirlendi | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 10 | 01.07.2009 18:05 |
Aşık Veysel Törenlerle Anılacak | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 11 | 12.03.2009 01:12 |
VEYSEL MEZARI BAŞINDA ANILDI ! | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 11 | 24.03.2008 07:58 |