|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 948
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() 4 Eylül Barajı'nın çevresinde hayvan otlatılması tepkilere neden oluyor. Baraja uzanan toprak yolda meydana gelen göçük için ise önlem alınması isteniyor. Çevreye duyarlı vatandaşlar, bölgede bulunan köylerde yaşayan vatandaşların hayvanlarını baraj etrafında otlattığını hayvanların baraj kenarına gelerek su ihtiyaçlarını burada karşıladıklarını ve baraja dışkı bırakarak suyu kirlettiklerini dile getiriyor. Köylülerin bu konuda uyarılmasını ve gereken tedbirlerin alınmasını isteyen vatandaşlar, baraj suyunun kirletilmesinin halk sağlığını tehdit ettiğini belirterek ilgili makamların konuya hassasiyet göstermesini istedi. BARAJ YOLU'NDA GÖÇÜK OLUŞTU Öte yandan Soğuk Çermik istikametinden 4 Eylül Barajı'na ayrılan toprak yolda toprak kayması meydana geldi. 4 Eylül Barajı'nın etrafını dolaşan ve baraj gövdesine ulaşan yolda şiddetli yağışlar nedeniyle göçük meydana geldi. Yolun büyük bölümü toprak kayması nedeniyle kullanılamaz hale gelirken, vatandaşlar araçların büyük risk alarak yolun üst tarafından geçmeye çalıştığını belirtiyor. Vatandaşlar istenmeyen olayların yaşanmaması için ilgili makamların yolu tamamen kapatmasını ya da tedbir almasını istiyor. Soğuk Çermik içerisinden baraja giden diğer bir yolun ise baraj sularının altında kaldığını belirten vatandaşlar, "bu bölgeden baraja tek ulaşım yolu göçük oluşan yol. Vatandaşlar bu nedenle bu yolu kullanmak istiyor" dedi Ersan Arslan / Sivasın Sesi |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 12.06.2006
Tecrübe Puanı: 1313
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Perşembe günü gittim baraja.Gerçekten sakin,güzel bir manzarası var.Etrafında pek çok çeşit çiçek açmış.Ancak gelin görün ki hayvanlıkta sınır tanımayan insanlar çöplerini bu temiz yere bırakarak bir nevi çöplük oluşturmuş.Bununla da yetinmemiş ordaki kamelyaları kırmış.Hep söylüyorum,tekrarlıyayım.Sivas Belediyesi ya da Valiliği şehrin kıyısında bir yere hayvani duygularını bastıramayanalr için büyükçe bir ağıl yapmalı.Doya doya hayvanlık yapsınlar orda..
![]() |
#3 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() aysima58 Şuan
![]() Son Aktivite: 07.12.2015 00:23
Tecrübe Puanı: 1813
![]() |
![]() Alıntı:
bu konuda size hak veriyorum hayır kendilerinin yaptıkları terbiyesizliği bir başkası kendilerine yapsa yeminle soluğu belediye yada valilikte alırlar ben böyle vurdum duymaz bir halk görmedim siz hiçmi şehre gelmiyosunuz hiçmi o sudan içmiyosunuz be allah sizi nasıl biliyosa öyle yapsın. |
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar aysima58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#4 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ne şekilde önlem alırsan al.Önce kendimizin önlem alması lazım bu ve benzeri yerleri temiz tutmamız gerek ,fakat buda işimize gelmiyor.
![]() |
#5 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() aysima58 Şuan
![]() Son Aktivite: 07.12.2015 00:23
Tecrübe Puanı: 1813
![]() |
![]() offff sıkıldım kele bu insanların bu şekil davranışlarından ben çay içmeye gidiyomuşah salim bey köylün demledi çayı buyur birlikte içelim.resim eklemeyi bilmiyorum yoksa burdan ikraam ederdim size
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar aysima58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|