Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 02.07.2010, 06:41   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 951 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Üniversite-sanayi işbirliği destek görecek

Orta Anadolu Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu toplantısına katılmak üzere Sivas’a gelen Orta Anadolu Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Dr. Mustafa Palancıoğlu,Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. İlyas Dökmetaş’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaret sırasında Üniversitenin sanayi ile işbirliğinin bölgeye büyük katkı sağlayacağı bu nedenlede Üniversite-sanayi işbirliği konusunda bir toplantı yapılması gündeme geldi.
Rektör Yardımcımız Prof.Dr. Meftuni Yekeler’in de katıldığı ziyarette, Genel Sekreter Dr. Mustafa Palancı, Cumhuriyet Üniversitesi hakkında Rektör Dökmetaş’tan bilgiler aldı. Genel Sekreter Palancoğlu ziyarette, Üniversite Sanayi İşbirliği kapsamında, Ajansın bölgeye yapacağı katkılar ve bölgenin proje için öne çıkan güçlü yönlerini araştırmak üzere yakın zamanda Sivas’ta, ajans olarak bir toplantı yapabileceklerini ifade etti. Ziyarette ayrıca, Üniversite Sanayi işbirliği kapsamında, Sivas yöresinin öne çıkan sektörlerinin desteklenmesinin amaçlandığı vurgulandı.

Sivas Hürdoğan
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 03.07.2010, 15:53   #2
vicente58
Usta Yiğido

vicente58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

vicente58 Şuan vicente58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 26.01.2015 14:08

Tecrübe Puanı: 643 vicente58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Üniversite-sanayi işbirliği destek görecek

Çok önemli konu ama ne yazıkki ülkemizde bunun çok fazla örneği yok bence çünkü bizim okullarımızda araştırma değil eğitim var sadece diploma dağıtılan bir kurum görünümünde inşallah dediklerinin onda birini yaparlar.
vicente58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)