|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Haberler Sivas`tan Haberleri burada bulabilirsiniz |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 936
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sivas'ın Suşehri ilçesinde TOKİ Konutlarının teslimine başlandı.
Konutların anahtar tesliminin belli bir plan dahilinde, 14 Temmuz 2010 tarihinde bitirilmesi planlanıyor. 304 konutluk Suşehri TOKİ'de dairesi olan hak sahiplerinden 50'ye yakını anahtarlarını aldı. Konu hakkında açıklama yapan Seç Yapı İnşaat müteahhitleri, TOKİ konutlarının anahtar teslimlerine 14 Temmuz 2010 tarihine kadar devam edeceklerini ifade etti. Açıklamada, şöyle denildi: "Suşehri'nin kanayan bir yarası haline gelen ve konutlardaki hak sahibi vatandaşların evlerine kavuşmalarını firmamız tarafından inşaat alanı teslim alındıktan sonra kısa bir sürede tamamlayarak vatandaşlara teslim etmeye başladık. Bizden önceki firma maalesef Suşehri esnafına ve hak sahibi vatandaşlara çok sıkıntılı bir dönem yaşatmış biz firmamız olarak vatandaşların evlerine kavuşmaları için gece gündüz çalıştık ve konutların bitirilmesini sağladık. Konutlarını teslim almak isteyen hak sahibi vatandaşlar yanlarında kimlik fotokopisi, Kdv'nin yatırıldığına dair banka dekontu, Gayrimenkul satış sözleşmesinin hak sahibinde bulunan nüshası ve konut vekâleten teslim alınacak ise vekâletnamenin aslı ve fotokopisi ile gelmeleri gerekmektedir. Ayrıca, Suşehri TOKİ evlerinde 22 konut Emniyet Müdürlüğü ekiplerine, 22 konut ise Jandarma birimlerine lojman olarak tahsis edilmiştir." (Cihan Haber Ajansı) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Yiğido
![]() ![]() mrguven Şuan
![]() Son Aktivite: 07.07.2012 18:37
Tecrübe Puanı: 554
![]() |
![]() sivas merkezde olsa keşke onu bekliyorum
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
KÖYÜNÜZ HANGİSİ? (SİVAS`IN TÜM KÖYLERİ ALFABETİK LİSTE) Sivas Köyleri | Güner | Köylerimiz (Sivas Köyleri) | 368 | 21.02.2016 23:01 |
HANGİ KÖYDENSİNİZ? (Anket) | Sivaslilar.Net | Köylerimiz (Sivas Köyleri) | 1222 | 17.01.2016 16:03 |
SERBEST KÜRSÜ (GENEL) | seva | Serbest Kürsü | 258 | 28.05.2012 17:48 |
Suşehri İlçesinde Çilek Hasadına Başlandı | Sivaslilar.Net | Haberler | 2 | 27.05.2010 11:56 |
Suşehri İlçesinde Yeni Mezbahane Yapımına Başlandı | Sivaslilar.Net | Haberler | 0 | 26.03.2010 13:04 |