Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 10.07.2010, 08:04   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 926 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Yurt yapımına ödenek engeli!

Yaklaşık 5 yıl önce öğretime açılan ve Ulusalarası alanda bir çok başarılı sporcu yetiştiren Ahmet Ayık Spor Lisesinde,yurt problemi devam ediyor.

Çevre ilçe ve köylerden okumaya gelen çok sayıda sporcunun başka okul yurtlarında kalmak zorunda olmaları,öğrencilerin yanısıra velileride sıkıntıya sokuyor.
218 öğrenci kapasiteli yurt için 1 milyon 850 bin TL. ödenek geldiği,ancak Yurtun şu andaki maliyetinin 3 milyon lirayı bulması nedeniyle bir türlü başalanamadığı belirtiliyor. Yapılması planlanan yurt arsasının,Ahmet Ayık Spor lisesinin hemen yanında olduğu,Yurt'un yapılması durumunda öğrencilerin daha çok başarı elde edecekleri ifade ediliyor.
Yurt binasının yapılması durumunda Sivas'a yeni bir kamp Eğitim Merkezi kazandırılmış olunacağıda hatırlatıldı.
YERLİKAYA KONUYU BİLİYOR
Öte yandan,Yurt yapımı için gelen ödeneğin yetersiz olduğunun AK Parti Sivas Milletvekili Hamza Yerlikaya'ya iletildiği,Yerlikaya'nında bu ödeneği en az 3 milyon TL.ye çıkarmak için çaba göstermesi bekleniyor

Kaynak: Sivas Hürdoğan
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 10.07.2010, 08:26   #2
doğan bulut58
Usta Yiğido

doğan bulut58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

doğan bulut58 Şuan doğan bulut58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 13.03.2015 01:32

Tecrübe Puanı: 1300 doğan bulut58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Yurt yapımına ödenek engeli!

sivasın kaderi bu zaten hangi sorununa çözüm bulunduki bunada bulunsun sivas millet vekilleri uykusuz galiba uyusunlar bakmasınlar sivasın sorunlarına sivasın sorunları nedir hiç birgün dile getirdilermi acaba meclisde çok marak ediyorum
doğan bulut58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 11.07.2010, 12:29   #3
goramaz
Usta Yiğido

goramaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

goramaz Şuan goramaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.09.2024 15:55

Tecrübe Puanı: 1338 goramaz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

hamza yerlikayaya meil atayım.
Alt 11.07.2010, 13:28   #4
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 19:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft

Okul yapmak yetmiyor aslında en büyük sorun yurt sorunu, pansiyon, ev kiralama bunlar sıkıntılı şeyler, Çünkü başımıza geldi biliyorum çok büyük sıkıntı. Sade Sivas değil bu ülkenin genel bir sorunu. Öncelikle yurt halledilip ondan sonra okul hizmete açılmalı.

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)