Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
İstanbul'dan yardım ve yatırım çağrısı.. - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 26.08.2010, 07:07   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 939 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart İstanbul'dan yardım ve yatırım çağrısı..

İstanbul’da düzenlenen iftar yemeklerine katılan Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Sivaslıları hem yardım yapmaya, hem de yatırım yapmaya davet etti.

Hafta sonu İstanbul’da düzenlenen bir dizi etkinlik ve programlara katılan Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, gurbetteki hemşerilerimizi hem yardım yapmaya hem de yatırım yapmaya davet etti. Başkan Ürgüp, İstanbul’daki programları kapsamında ilk olarak Sivaslılar Platformu’nun düzenlediği iftar yemeğine katıldı.

SİVASLILAR PLATFORMU İFTAR YEMEĞİ VERDİ

Yemekte Sivas’tan ve İstanbul’dan gelen Sivaslı siyasetçi, işadamı, bürokrat ve akademisyenler bir araya geldi. İstanbul Sancaktepe Belediye Başkanı ve Sivaslılar Platformu Başkanı İsmail Erdem, ilçeleriyle köyleriyle Sivas’ın Anadolu’nun parlayan yıldızı olduğunu belirterek, “Yaz dönemlerini memleketimizde geçirelim. Bunu her zaman söylüyoruz. Çocuklarımıza memleket sevgisini aşılayalım.

Hemşerilerimizin tatillerini Sivas’ta geçirmesi ilimizin kalkınması ve gelişmesi açısından önemlidir. Sancaktepe Belediyesi olarak başlattığımız kültür turlarında Sivas merkez ve ilçelerine gezileri düzenliyoruz. Her katıldığımız, konuştuğumuz yerde bütün belediyelere bu gezileri örnek gösteriyoruz. Basınla paylaşıyor ve teşvik etmeye çalışıyoruz. “dedi

Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp ise İstanbul’da Sivas’ın 5 katı bir nüfus olduğunu belirterek, İstanbulsuz bir Sivas düşünülemeyeceğini kaydetti. İstanbul’da ve diğer illerde yaşayan Sivaslıların ayrımcılık yapmadan birlik içerisinde hareket ettiğini görmenin kendisini oldukça memnun ettiğini belirtti.

Başkan Ürgüp, Sivas Belediyesi olarak çalışmalara devam ettiklerini, belediyecilik hizmetlerinin yanısıra sosyal, kültürel, turizm ve spor alanlarında önemli çalışmalara imza attıklarını ve bunların sadece bir başlangıç olduğunun altını çizdi.

Kültürel faaliyetlerin ramazan ayında daha genişletildiğini ifade eden Başkan Ürgüp “Bundan sonraki süreçte inşallah Sivas daha iyi noktaya gelecek. Sivas’ta Ramazan ayında her akşam teravih namazından sonra Belediye’nin düzenlediği Buruciye Yaz Akşamları’nda Türk Tasavvuf Musikisi, Orta Oyunu Türk Sanat Müziği, Türk Halk Müziği, Halk Oyunları, mehter, sema ve semah gibi her gün faklı bir etkinlik düzenliyoruz. Bunlar öz kültürümüzü ifade etmek ve bizden sonra yaşatılması için çok önemlidir.

Sivas’a yatırımcıyı bir anda çekmek her zaman mümkün olmuyor. Sivas, Sivaslıların sığınacağı son noktadır. Bu manada Hayat Ağacı Derneği’ne yapacağınız zekât, fitre ve kurban bağışlarınız çok önemlidir. 11–14 Kasım’da İstanbul’da düzenlenecek Sivas Tanıtım Günleri programının, Ankara’daki gibi güzel geçeceğine inanıyorum. Sivas Belediyesi olarak yanlarındayız. Şubat ayında EMİT fuarında Sivas Valiliği ile birlikte katılacağız. “ dedi.

KÂĞITHANE SİVASLILAR DERNEĞİ ZİYARETİ

Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Sivaslılar Platformu’nun düzenlediği iftar yemeğinin ardından Kağıthane Sivaslılar Derneği (KASİDER) tarafından düzenlenen etkinlikleri izledi. Davul zurna eşliğinde vatandaşların yakın ilgisiyle karşılanan Başkan Ürgüp, Sivas’ın alt yapısıyla yatırım için uygun illerden biri olduğunu belirterek, İstanbul’da yaşayan Sivaslıların ramazanını tebrik etti.

Buradaki programa Ak Parti Sivas Milletvekili Selami Uzun, Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ve dernek üyeleri katıldılar. Ziyarette konuşan Ak Parti Sivas Milletvekili Selami Uzun, İstanbul’da bulunan gurbetçilerle birlikte olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ise Sivaslıların İstanbul’da büyük bir etkinliğinin bulunduğuna dikkat çekti.

Başkan Ürgüp de yaptığı açıklamada, gösterilen yakın ilgiye teşekkür etti. Sivaslıların Türkiye’nin neresinde olursa olsun Sivas hasreti çektiklerini ifade eden Ürgüp, Sivas Belediyesi olarak Sivas’taki birlik ve beraberlik ortamına büyük önem verdiklerini söyledi. Başkan Ürgüp, Sivas’ın hak ettiği yerlere gelmesi için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini belirtti.

İSTANBUL SİVAS SANAYİCİ VE İŞ ADAMLARI DERNEĞİ İFTAR YEMEĞİ

Belediye Başkanı Doğan Ürgüp ayrıca, İstanbul’da Sivas Sanayici ve İşadamları Gurubu’nun düzenlediği iftar yemeğine de katıldı. Kadıköy’de düzenlenen iftar yemeğine, il dışında ikamet eden Sivaslı siyasetçi, işadamı, bürokrat ve akademisyenler katıldı.

İftar yemeğinden sonra bir konuşma yapan Sivas Sanayici ve İşadamları Gurubu Başkanı İsmail Gülle, 3 aylık yeni bir yönetim olduklarını belirterek, iftar yemeğinin ilk organizasyonları olduğunu ifade etti. Yönetim olarak ilk seyahatlerini Sivas’a yaptıklarını kaydeden Gülle, ziyaretleri esnasında kendilerine ilgi gösteren Sivas Valisi Ali Kolat ve Belediye Başkanı Doğan Ürgüp’e teşekkür etti.

İstanbul’da birlik ve beraberliği sürdürmeye gayret edeceklerini, Sivas’a yatırımın bir vefa borcu olduğunu belirten Gülle, Sivas Belediyesi ve Hayat Ağacı Derneği işbirliğiyle faaliyet gösteren Gıda Bankası sistemine, İstanbul’da yaşayan Sivaslıların destek olması gerektiğini kaydetti.

İftar yemeğinde bir konuşma yapan Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp ise Cumhurbaşkanlığı Devlet Denetleme Kurulu’nun, Hayat Ağacı Derneği Gıda Bankası’nı Türkiye’ye örnek gösterdiğini hatırlatarak, sistemin işleyişi hakkında bilgi verdi. Kendisini sadece Sivas’ın değil, Türkiye’nin dört bir tarafında yaşayan bütün Sivaslıların Belediye Başkanı gibi gördüğünü belirten Başkan Ürgüp, şehrimizin yatırıma müsait bir il olduğunu vurguladı.

Başkan Ürgüp, “Termal Turizm Otelleri yapabilirsiniz. Otobüs Terminali’nde 53 dönümlük bir alanı imara açarak, otel ve alışveriş merkezi yapılmasına vesile olacağız. Uzun süredir yer sorunu Üniversite için yer bulunamayan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne arsa tahsisi yaparak, ilimizde ikinci bir üniversitesi yapılması için katkı sağladık.

İstanbul’da arkadaşlarımız 50 civarında işadamıyla görüştü. Bende görüştüm. Ramazan ayı içerisinde zekât ve fitre yardımlarınızı Sivas Gıda Bankası sistemine bekliyoruz,” dedi. İstanbul’daki Sivas Sanayici ve İşadamları Gurubu Başkanı İsmail Gülle, Belediye Başkanı Doğan Ürgüp’e Sivas’ın birlik ve beraberliğine yaptığı çalışmalardan dolayı günün anısına hediye takdim etti.

Kaynak: Sivas Belediyesi
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor...
Alt 26.08.2010, 09:09   #2
ÖnceVatan_58
Usta Yiğido

ÖnceVatan_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ÖnceVatan_58 Şuan ÖnceVatan_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.07.2012 08:54

Tecrübe Puanı: 988 ÖnceVatan_58 FAZLA SÖZE GEREK YOKÖnceVatan_58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: İstanbul'dan yardım ve yatırım çağrısı..

Keşke hiç muhtaç kimse kalmasa Allah'ın bizlere eşit şekilde paylaşalım diye verdiği tüm nimetleri şu üç günlük dünyada insanlara paylaşabilse, ne sömürü olsa ne ezen olsa ne ezilen olsa ne aç ne susuz insan kalsa, keşke insanoğlu onuruyla gururuyla yaşayabilen bir toplum oluşturabilse.
ÖnceVatan_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 26.08.2010, 15:17   #3
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft

Güzel bir dayanışma,yardımlaşma örneği olmuş, umarım istekler gerçekleşir teşekkür eder başarılar dilerim.
Alt 26.08.2010, 15:49   #4
burak5866
Usta Yiğido

burak5866 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

burak5866 Şuan burak5866 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.08.2021 15:47

Tecrübe Puanı: 826 burak5866 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bu çağrı olumlu sonyç buldu diyebilrim.jet-pa holding başkanı doğan ürgüpün isteğiyle sivasa gelmiş ve sıcak çermikte incelemelerde bulunmuş.sıcak çermiğe 5 yıldızlı otel yapmaya sıcak bakıyormuş.umarım olumlu sonuçlanır.sıcak çermik hakettiği değeri bulur.
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Alt 27.08.2010, 22:48   #5
ŞAHBEY
Usta Yiğido

ŞAHBEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ŞAHBEY Şuan ŞAHBEY isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 08.10.2010 14:10

Tecrübe Puanı: 631 ŞAHBEY isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

İstanbul’da düzenlenen iftar yemeklerine katılan Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Sivaslıları hem yardım yapmaya, hem de yatırım yapmaya davet etti....
bUNU hep yaparlarda kimse duymaz..yemek biter unutulur

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)