|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cley Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 10
![]() |
![]() Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), 26 Eylül 2010'da yapılacak ortaöğretim ve lisans mezunlarına yönelik Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) ile 18-19 Eylülde gerçekleştirilecek Tıpta Uzmanlık Sınavı'nı (TUS) erteledi.
Alınan bilgiye göre, sınavların ertelenmesine, ''11 Temmuz 2010'da lisans mezunlarına yönelik yapılan KPSS'de sınav sorularının çalındığı ve kopya çekildiği'' yönündeki iddialar nedeniyle kamuoyunda oluşan endişeleri giderilmesi neden gösterildi. Bu çerçevede, 26 Eylülde ortaöğretim ve önlisans mezunları ile bu öğrenim düzeylerinden mezun olabilecekler için yapılacak 2010-KPSS Ortaöğretim/Önlisans sınavı ile 18-19 Eylülde gerçekleştirilecek TUS ertelendi. Yetkililer, bu sınavların ertelenmesi nedeniyle diğer sınavların düzenlenme ve başvuru tarihlerinde de değişiklik olacağını belirtti. Konuya ilişkin resmi açıklamanın yarın yapılacağı bildirildi. Haber7.com
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Cley'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Birde başımıza bu çıktı, biraz daha dikkatli olunamazmı bu iş şakaya gelmez ne beceriksizlik bu ? İhmali bulunanlara umarım gerekli cezalar verilir.
![]() |
#3 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cley Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
![]() |
![]() Ben zamanında girmişim KPSS ye bu zamanda soru veren de olmazdı. Veren olsa da alacak param olmazdı.
Suçlulara gereken cezanın en ağır şekilde verilmesi lazım. Binlerce gencin psikolojisini bozdular.
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Cley'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Çiftçinin borçları 1 yıl ertelendi | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 3 | 09.08.2010 04:38 |
KPSS..ANKARA DA AÇLIK GREWİ.. | aşıkNoksani | Hertelden | 0 | 25.07.2009 16:57 |
KPSS 2010 sınavı erkene alındı | fırtına110 | Dünya ve Türkiye'den Haberler | 0 | 24.06.2009 08:46 |
-KPSS Üzerine | svsyzr | Köşe Yazıları | 5 | 03.03.2009 03:09 |
2009 ve 2010 KPSS sorulari | edebiyatisyen | Testler-Bilmeceler vs | 6 | 24.07.2008 19:49 |