|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 934
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sipas tv’nin canlı yayına katılan Sami Aydın, “Milletvekili olsam da bir dönem daha Belediye başkanlığı yapmak istiyorum” dedi. Başkanlık döneminde olduğu gibi samimi açıklamalar yapan Aydın, 29 Mart seçimlerinin normal bir seçim olmadığını belirterek Menderes gibi konuştu. Aydın, “Seçimi kaybettiğim için kimseye dargın değilim kimseye kırgın değilim. Belki benim için böylesi daha hayırlıdır” dedi. Belediye eski Başkanı Sami Aydın, katıldığı televizyon programında samimi açıklamalar yaptı. Son günlerde siyasi yaşamında ne yapacağı merakla beklenen Aydın, yol haritasını da anlattı. Önümüzdeki süreçte milletvekilliğine mi yoksa tekrar Belediye başkanlığına mı aday olacağının sorulması üzerine diplomatik dil kullanmadan direkt cevap verdi. Aydın; “ Bu soru bana son zamanlar tüm hemşerilerim tarafından sıkça soruluyor. Şunu ifade etmeliyim ki bin siyaseti bir hizmet aracı olarak gördüm bundan sonrada öyle görmeye devam edeceğim. Milletime memleketime nerede hizmet edebilirsem orada olmak isterim. Ancak şunu söylemeliyim milletvekili olsam da olmasam da bir dönem daha Sivas’a Belediye başkanı olarak hizmet etmek istiyorum. Şimdilik bunu söyleyebilirim. Bunun ötesinde bir şey söylemem söz konusu olamaz kaldı ki siyasette görev almak birazda nasip işidir. Bunun en iyi örneği benim. Yüzde yüz favori olduğum bir seçimi kazamadım. O nedenle şuanda kesin bir şey söylemek için erken” dedi. KİMSEYE DARGIN KIRGIN DEĞİLİM Aydın, seçimi kaybetmesini bir vefasızlık olarak düşünüp düşünmediğinin sorulması üzerine ise; “ Geçtiğimiz seçim bizim bildiğimiz bir seçim olmadı. Hepimiz içinde yaşadık gördük. Son derece duygusal bir ortam içinde seçim yasaklarının uygulanmadığı, uygulanamadığı bir seçim oldu. O elim kaza Çarşamba günü vuku bulduktan sonra ben Perşembe günü seçim çalışmalarını durdurdum. İçimden gelmedi, kendime yakıştıramadım, utandım. Şimdi gelip dostlarım bana söylüyor. Ben size oy verdim eşim onlara, nasılsa seçimi kazanırız dediler. Bunu söyleyenleri Ak Partili olduğundan zere şüphe duymadığım arkadaşlarım bunu yaptı. O ortam başkaydı. O seçimi normal bakış açısı ile analiz edemeyiz. O nedenle de bana oy vermeyenlere kırgın dargın değilim. Ben çok iş yaptım da Sivaslılar bana vefasızlık yaptı diye asla düşünmüyorum. Belki benim için böylesi daha hayırlıdır. Ben böyle inanıyorum” diye cevap verdi. AK –SU’YA BETON DOLDURMAK YANLIŞTI Aydın, mevcut belediye yönetiminin icraatlarının tekrar tekrar sorulmasına rağmen değerlendirme yapmazken bir konuda sitem etti. En önemli projelerinden olan AK-SU projesinde yapılan değişikliği eleştiren Aydın; “ AK-SU’nun içine 45-50 santim beton doldurulması yanlıştı. Eğim nedeni ile yapıldığı söyleniyor. Eğim problemi yoktu. AK-SU’yu yaparken biz kanal derinliğini ideal olan 120 santimetre olarak yapmıştık. Beton doldurulduktan sonra 70 santimdi. Böyle olduğu için şimdi kanalın dibi gözüküyor buda en ufak bir çamur birikmesinin gözükmesine neden oluyor. Sığ olduğu için betonun rengi suya çıkıyor. Oysaki önceden masmavi bir görüntü verirdi. Bu işlem yapılmadan önce keşke bir sorulsaydı. Ben başkanlık yaptığım dönemde benden önceki Başkanların yaptığı hiçbir projede değişiklik yapmadım. Bunu onlara saygısızlık olarak değerlendirdim” diye konuştu. Kaynak: Gazete İzci |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cley Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 10
![]() |
![]() İnsallah İnsallah İnsallah... Zararın neresinden dönülürse kardır...
![]() |
#3 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() goramaz Şuan
![]() Son Aktivite: 14.09.2024 14:55
Tecrübe Puanı: 1347
![]() |
![]() Yenilgiden ders çıkarmak da bir erdemdir.Ancak milletvekili olduğunda mevcut vekillerden daha çokçalışacağına (onlar hiç çalışmıyor aslında)şüphem yok. Nasip kısmet hadihayırlısı
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar goramaz'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#4 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() vicente58 Şuan
![]() Son Aktivite: 26.01.2015 14:08
Tecrübe Puanı: 627
![]() |
![]() hayırlısı olsun...
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar vicente58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#5 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 12.06.2006
Tecrübe Puanı: 1299
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sami Aydın bu şehre vizyon katmıştır.Mevcut yönetim de o vizyon üzerinden hareket ediyor.Sivas'a çok hizmet etti.
![]() |
#6 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() barikat58 Şuan
![]() Son Aktivite: 06.04.2016 17:19
Tecrübe Puanı: 2215
![]() |
![]() Bence millet vekili olmayı hak ediyor !
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() goramaz Şuan
![]() Son Aktivite: 14.09.2024 14:55
Tecrübe Puanı: 1347
![]() |
![]() Hak etmesine gerek yok akp nin ilk 3ünde yer alsın direkt mecliste.
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() Duhan58 Şuan
![]() Son Aktivite: 07.01.2013 13:30
Tecrübe Puanı: 748
![]() |
![]() bir dönem daha sivasın başında görmek iisteriz bizde en azından yapacakları yarım kalmadan tamamlıyacağına eminim 1i gitti kaldı 4 sene diyorum
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() burak5866 Şuan
![]() Son Aktivite: 19.08.2021 15:47
Tecrübe Puanı: 821
![]() |
![]() zaten vekil olacak nasıl belediye başkanı oalcakki bende onu anlamadım.kendisi vekil oalcağım demişti.
![]() |
#10 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sami Aydın'ın Sivasa gerçekten güzel çalışmaları olmuştur bunu kimse inkar edemez.
Bize koltuk sevdası olan siyasetçi değil, hizmet sevdası olan siyasetçiler lazım. Kim hizmet sevdasıyla bu işlere yöneliyorsa helal olsun derim.Koltuk sevdası için çalışanlara lafım yok...
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|