Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

AKP'de Sami Aydın kesin aday - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 19.10.2010, 18:05   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 923 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart AKP'de Sami Aydın kesin aday

Seçim çalışmalarıyla birlikte milletvekilliği için aday adayları da kendini iyiden iyiye hissettirmeye başladı.

Bazı isimlerin adaylığına kesin gözüyle bakılıyor.
Özellikle AKP’de büyük bir yarış olacağa benziyor. AKP’nin 5 isim arasında belediye eski başkanı Sami Aydın’ın olmasına ise kesin gözüyle bakılıyor. Sami Aydın, daha çok Sivas’ın çehresini değiştiren belediye başkanı olarak anılıyor. Sivas’a yeni hizmetler getirmesi temennisi ile Sivaslıların teveccühünü kazanan Aydın, katıldığı bir tv programında adaylığından bahsetti. 2011 seçimlerinde milletvekili adayı olacağını belirten Aydın, aslında vekillikten ziyade bir dönem daha belediye başkanlığı görevini yapmak istiyor. Aydın, bu fikrini de şu cümle ile ifade ediyor; “milletvekili olsam da bir dönem daha belediye başkanı olmak isterim” Aydın’ın bu ifadeleri hem milletvekilliği hem de belediye başkanlığı için kendine olan güvenini ortaya koyuyor.

Kaynak: Sivaspostası
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor...
Alt 19.10.2010, 18:10   #2
goramaz
Usta Yiğido

goramaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

goramaz Şuan goramaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.09.2024 15:55

Tecrübe Puanı: 1335 goramaz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: AKP'de Sami Aydın kesin aday

Akp mevcut liste ile gitmesin de. Protokolde boy göstermeye yarıyorlar
Alt 19.10.2010, 18:12   #3
58_SEMİH_58
Usta Yiğido

58_SEMİH_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

58_SEMİH_58 Şuan 58_SEMİH_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 03.10.2014 22:26

Tecrübe Puanı: 756 58_SEMİH_58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

En azından fb beresiyle maça gelmiyecegini düşünüyorum
Geride
Ne
Kaldıgına
Bakalım...
58_SEMİH_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı 58_SEMİH_58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 19.10.2010, 19:26   #4
burak5866
Usta Yiğido

burak5866 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

burak5866 Şuan burak5866 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.08.2021 16:47

Tecrübe Puanı: 809 burak5866 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

sami aydın mustafa açıkalın bekir ulubaş ali turan bunlar keisn aday olacaklar.osman kılıç ve selami zuunda kesin olmayacaklar.yazın bunları bir kenara sonra demedi demeyin.

en azından bu vekillerden daha iyi olur ve belediyeye de yardımda bulunabilir.

Konu burak5866 tarafından (19.10.2010 Saat 19:26 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
burak5866 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı burak5866'e Teşekkür Ediyor...
Alt 19.10.2010, 19:50   #5
Salim58
Moderator

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Salim58 Şuan Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Salim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekannt

Eğer Sami Aydın adaylığını kor ve kazanırsa ben şundan eminimki,Sivas için şu anki vekillerimizin tamamından fazla çalışır.
Alt 19.10.2010, 19:59   #6
Cley
Moderator

Cley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cley Şuan Cley isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Cley isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Ben isterimki Milletvekili filan olmasın. Doğan Ürgüp'e verdiği emaneti geri alsın belediye başkanı olarak devam etsin. belediye başkanı olarak daha fazla hizmet eder Sivasa.
Alt 19.10.2010, 20:20   #7
aysima58
Usta Yiğido

aysima58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

aysima58 Şuan aysima58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 07.12.2015 01:23

Tecrübe Puanı: 1788 aysima58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Salim58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Eğer Sami Aydın adaylığını kor ve kazanırsa ben şundan eminimki,Sivas için şu anki vekillerimizin tamamından fazla çalışır.
doğru söze ne denir? sadece yorum yok denir haklısın kardeşim ancak sivasa bu adam yardım eder.
aysima58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar aysima58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 20.10.2010, 12:18   #8
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24

Tecrübe Puanı: 4528 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Bence sami aydın vekil olmalı nedenine gelince sivasın neye ihtiyacı olduğunu ondan daha iyi bilen olmaz dolayısıyla mecliste sivas için calışacağını düşünüyorum
Alt 20.10.2010, 14:28   #9
sensetik
Tecrübeli Yiğido

sensetik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sensetik Şuan sensetik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.03.2016 13:55

Tecrübe Puanı: 730 sensetik isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

akp seçmeni değilim ve hiç oy vermedim..ama Sami Bey belediye başkanı adayı olursa oyum ona...ben tekrar belediye başkanı olarak kendisini görmek istiyorum ve bu doğrultuda alacağı bir karar gerçekten beni Sivas adına daha çok sevindirir.

Ey bu topraklar için toprağa düşmüş asker!
Gökten ecdâd inerek öpse o pâk alnı değer.
Ne büyüksün ki kanın kurtarıyor Tevhid'i...
Bedr'in arslanları ancak bu kadar şanlı idi
.
sensetik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı sensetik'e Teşekkür Ediyor...
Alt 20.10.2010, 20:56   #10
Deliilyasliyiz
Tecrübeli Yiğido

Deliilyasliyiz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Deliilyasliyiz Şuan Deliilyasliyiz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.02.2012 20:23

Tecrübe Puanı: 701 Deliilyasliyiz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

güzel haber...belediye başkanlığı seçimlerinde yaptığı hatayı anladı sivas sanırım pişmanlık diz boyu..hiç merak etme sami aydın bu şehir sana yaptığı haksızlığın farkında kaçıncı sıradan olursa olsun aday olursan meclise girersin oyumuz sanadır...
Deliilyasliyiz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)