Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Baltalı tinerci çetesi gece dehşet saçıyor - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 12.11.2010, 00:12   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 930 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Baltalı tinerci çetesi gece dehşet saçıyor

Sivas'ta baltalı tinerci çetesi dehşeti yaşanıyor. İddiaya göre tinerciler evlere saldırdı, vatandaşların malını gasp etmek istedi. Baltalı tinerci çetesinin saldırdığı bekçiyi ise kangal köpekleri kurtardı. İddiaya göre tinerci grubun içerisinde bir de genç kız var...

Sivas'ta 15 kişilik eli baltalı tinerci çetesinin 'evlere saldırıp vatandaşların malını gasp etmeye çalıştıkları' iddiası şok etkisi yarattı. Barbaros Bulvarı üzerindeki Bayındırlık İl Müdürlüğü ile Tarım Kredi Kooperatifi arkasındaki demiryolu üzerinde bulunan yük vagonlarında kaldıkları iddia edilen tinerciler, gece bölgede dehşet saçıyor.

Sivas'ta baltayı tinerci çetesi dehşeti yaşanıyor. İddiaya göre, 15 kişilik bir tinerci çetesi, Bayındırlık İl Müdürlüğü ile Gültepe okullar bölgesi olarak bilinen kongre ve fuar merkezi arasındaki alanda bulunan demiryolu üzerindeki yük vagonlarını mesken tuttu.
Geceleri bu vagonda kaldıkları iddia edilen tinerci çetesi, bölgedeki evlere saldırarak vatandaşların mallarını gasp etmeye çalışıyor.
İddialara göre tinerci çetesi sadece evlere saldırmakla kalmıyor, bölgedeki okulları da tehdit ediyor.
Aralarında bir de genç kızın bulunduğu belirtilen tinerci çetesinin kaldıkları iddia edilen vagonların bulunduğu bölgede, kongre ve fuar merkezi olarak bilinen Endüstri Meslek Lisesi'nin de içinde bulunduğu okullar bölgesi var. İddialara göre tinerciler bu okullarda öğrenim gören öğrencilerin yolunu kesiyor ve haraç istiyor.
Vatandaşlar vagonların 1 aydır bölgede bırakıldığını, tinercilerin de bu vagonları mesken tuttuğunu belirterek, ilgililerin biran önce bölgedeki vagonları kaldırmasını istedi.
Korku içerisinde olduklarını belirten vatandaşlar ilgililerden yardım beklediklerini söyledi.
Bazı vatandaşlar saldırılar nedeniyle tinercilerle önce karakolluk, sonra mahkemelik olduklarını söylüyor. Bölgede yaşayan vatandaşlar yaşadıkları dehşet dolu anları gazetemiz ile paylaştı.

BALTALARLA SALDIRDILAR KANGALLARI GEÇEMEDİLER

Bölge sakinlerinin anlattıklarına göre tinerci çetesi, evlere saldırarak vatandaşların beslediği kümes hayvanlarını ellerinden almaya çalışıyor. Birkaç gün önce bir çiftlik evine girerek kümes hayvanlarını gasp etmeye çalışan tinerciler, çiftliğin bekçisine de saldırdı.
Ellerindeki balta, döner bıçağı ve satırlarla bekçiye saldıran tinercilere, bekçi kürekle karşılık verdi ama yetmedi. Bekçinin imdadına Kangal Köpekleri yetişti.
Çiftlikteki Kangal köpekleri sayesinde tinercilerin saldırısından kurtulduğunu söyleyen bekçi Mehmet Arslan (50), sık sık bu tür saldırılarla karşı karşıya kaldıklarını ve büyük korku yaşadıklarını söyledi.
Arslan “Gece tinerciler bizi rahatsız ediyor, ellerinde döner bıçakları, satırlar ve çeşitli kesici aletler var balta var. 10-15 kişiler, sabahları gidiyor gece olunca geliyorlar. Vagonların içerisinde kalıyorlar, aşağıdaki okula giden çocukları da rahatsız ediyorlar. Evi bu tarafta çocuğun mecbur yemek yemeye gidecek veya evine gidecek korkudan geçemiyorlar.
Gelip bize, ‘ya kaz ver ya culuk (hindi) ver, ya koyun ver’ diyorlar, 10 kişi saldırıyor. Para istiyor, her şeyi istiyorlar. Polis götürüyor ama geri bırakıyor, tinerciyi fazla tutmuyorlar” dedi.
Kısa bir süre önce tinerci çetesinin kendisine saldırdığını ve canını zor kurtardığını belirten bekçi Mehmet Arslan, tinercilerin saldırısından Kangal Köpekleri sayesinde kurtulduğunu söyledi.
Arslan, dehşet veren o anları şu şekilde anlattı:
“Geçtiğimiz günlerde bana burada 10 kişi saldırdı, daha sonra aşağıdaki çocuklara saldırdılar. Kaz istediler ben de vermedim bana saldırdılar. Ellerinde, satır, bıçak, döner bıçağı balta vardı. Bana vuracaklardı ben kürekle karşılık vererek canımı zor kurtardım. Köpekleri bıraktım köpekler olmazsa beni yaralayacaklardı. Birisi burada culuğu (hindi) tuttu, ben normal insan zannetttim bırak dedim, aşağıdan çocuklar bağırdı ‘Mehmet abi onlar tinerci kendine dikkat et' diye köpekler olmazsa beni yaralayacaklardı.
Bu vagonlar buraya bırakıldı bırakılalı bu sıkıntıyı yaşıyoruz. Yaklaşık 1 aydır bu vagonlar burada ve bu olayları yaşıyoruz."

80 YAŞINDA KORKU İLE YAŞIYOR!

Bölgede tinercilerin dehşetinden nasibini alan bir diğer isim ise, 80 yaşındaki Nuriye Çoraközü, bir süre önce tinercilerin evine baskın yaparak, kümes hayvanlarını almak istediğini söyleyen Çoraközü, ellerinde balta ve döner bıçakları bulunan tinercilere karşı savunmasız olduklarını söyledi.
İki tane büyük baş hayvanını götürdüklerini iddia ettiği tinercilerin evini yakmasından korktuğunu söyleyen yaşlı kadın, ilgili makamlardan bu konuda yardım bekliyor.
Nuriye Çoraközü (80) kendisine bir aydır hayatı zehir eden tinercilerin yaşattığı dehşet anlarını şu sözlerle anlattı:
“Kızları bile getirip bu vagonlara sokuyorlar. Ateş yakmışlar, benim torunum var tuttu götürdü ama polisler geri bırakıyor.
Kapımıza kadar geldiler, baltayla saldırdılar. Geliyorlar, ‘çabuk kaz ver bize culuk (hindi) ver ne veriyorsan ver' diyorlar. İki tane malımızı (inek) çalıp götürdüler. Her gün bunlar buradalar. Polisler yakalasa da geri bırakıyor. Polis ne yapsın polis de korkuyor.
Ben burada tek başıma yaşıyorum bir kızım sigortada memur ayrı kalıyor. Bir oğlum Tokat'ta memur. Ben geceleri çok korkuyorum. Buraları yakıyorlar, kırıyorlar, yıkıyorlar. Bizden gelip kaz, davar istiyorlar. Vermezsek saldırıyorlar. Ellerinde bıçaklar var, döner bıçakları.
Aşağıda okullar var bu tinerciler öğrencilerden haraç kesiyorlar, para istiyorlar, kız öğrencileri rahatsız ediyorlar."

OĞLUMUN AĞZINA SİLAH DAYADILAR…

Genç bir kadın ise, tinerci dehşetine farklı bir boyut kazandırdı. Tinercilerin silahlı olduğunu söyleyen Nuriye Çoraközü'nün Tokat'ta yaşayan gelini D. Çoraközü, hafta sonları kayınvalidesinin yanına geldiklerini, 19 yaşındaki oğlunun bir süredir babaannesinin yanında kaldığını söyledi.
Tinercilerin oğluna saldırdığını, başından yaraladığını ve hatta oğlunun ağzına silah dayadığını iddia eden Çoraközü, tinercilerle bu nedenle önce karakolluk ardından da mahkemelik olduklarını söyledi.
Çoraközü, şu şekilde konuştu:
“İsminin açıklanmasını istemeyen ancak; Nuriye Çoraközü'nün gelini olduğunu söyleyen D. Çoraközü ise Geçenlerde gece saat:02.00'da oğlum aradı ‘anne karakoldayım' dedi. Hayırdır oğlum dedim. ‘Tinerciler saldırdı anne' dedi. Oğluma silah çekmişler, ağzına dayamışlar ‘seni vuracağız' diye. Oradan evi basmaya gelmişler. Beyimin yeğeni var oğlumla birlikte karakola zor düşmüşler. Bu tinercilerle hem karakolluk hem mahkemelik olduk. Oğlumu durmadan tehdit ediyorlar.
Buradaki vagonlarda kalıyorlar. Dün akşam yine buradaydılar darbukalar ellerinde alem yapıyorlar. Ben burada kalmıyorum, oğlum burada kalıyor. Oğlum 19 yaşında babaannesinin yanında ona bakmak için kalıyor. Bundan 3 yıl önce yine tinerciler saldırmıştı. Bu nedenle okuldan geri kalmıştı. Şimdi babaannesinin yanında kalıyor hem ona bakıyor hem de dışarıdan okuyor. Şimdi yine çocuğumu rahatsız etmeye başladılar, tanıyorlar. Babaannenin maaşı var, dedenin maaşı var, halanın maaşı var diyorlar.”

Ersan Arslan / Sivasın Sesi
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor...
Alt 12.11.2010, 11:10   #2
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 19:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Baltalı tinerci çetesi gece dehşet saçıyor

Bu yerel yönetimlerin sorunu bunları ıslah çalışmaları yeterli değil, bu yönde daha ciddi ve etkili adımlar atılamsı lazım.
Alt 12.11.2010, 11:20   #3
Duhan58
Tecrübeli Yiğido

Duhan58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Duhan58 Şuan Duhan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 07.01.2013 14:30

Tecrübe Puanı: 744 Duhan58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

bırakacan ıssız yere açlıktan geberecek bu ********leri ne ıslahı bunları ancak mesar paklar Allah belasınıu versinki bu yasaların sabahına geri salıyorlar
Duhan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı Duhan58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 12.11.2010, 12:23   #4
subasi29
Yiğido

subasi29 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

subasi29 Şuan subasi29 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 12.01.2013 17:37

Tecrübe Puanı: 638 subasi29 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Ayni Bolgede Benimde Karsima Ciktilar,Araba Ile Unuversite Hastanesine Gidiyordum Onume Atladilar Oyleki Kafalari Iyiydi...Ellerinde Birsey Yoktu Fakat Tipleri Tam Eskiya Once Durdum Sonrada Herseyin Farkina Varinca Uzerine Dogru Surdum Zor Kurtardim...
subasi29 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı subasi29'e Teşekkür Ediyor...
Alt 12.11.2010, 15:37   #5
Kardelencicegi
Navigator

Kardelencicegi - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kardelencicegi Şuan Kardelencicegi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 5474 Kardelencicegi ist ein wunderbarer AnblickKardelencicegi ist ein wunderbarer AnblickKardelencicegi ist ein wunderbarer AnblickKardelencicegi ist ein wunderbarer AnblickKardelencicegi ist ein wunderbarer AnblickKardelencicegi ist ein wunderbarer Anblick

Rabbim islah etsin. Bunlari mahkum edeceksin ki birdaha cikamayacaklar iceri girince.

Ne haklari varsa milletin malini elinden almaya.
Alt 12.11.2010, 16:13   #6
H_Turan
Usta Yiğido

H_Turan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

H_Turan Şuan H_Turan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.10.2014 19:19

Tecrübe Puanı: 765 H_Turan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bu olaylar oluyorsa tek suçlu polislerdir çünkü onların görevi asayiş ve güvenlik ve o mahalledekilerin güvenliği
Alt 12.11.2010, 16:58   #7
Deliilyasliyiz
Tecrübeli Yiğido

Deliilyasliyiz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Deliilyasliyiz Şuan Deliilyasliyiz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.02.2012 20:23

Tecrübe Puanı: 708 Deliilyasliyiz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

illa yasal yolları denemeye gerek yok...alsın polis kırsın kemiklerini..bunlar bildiğin çete olmuşş..
Deliilyasliyiz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Deliilyasliyiz'e Teşekkür Ediyor...
Alt 12.11.2010, 17:08   #8
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1294 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
subasi29 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Ayni Bolgede Benimde Karsima Ciktilar,Araba Ile Unuversite Hastanesine Gidiyordum Onume Atladilar Oyleki Kafalari Iyiydi...Ellerinde Birsey Yoktu Fakat Tipleri Tam Eskiya Once Durdum Sonrada Herseyin Farkina Varinca Uzerine Dogru Surdum Zor Kurtardim...
Şehir içi araçla giderken kesinlikle kapıları kilitlemek lazım.Lambalarda falan durunca arabaya dalıyorlar,ondan sonra ne isterlerse..
Alt 12.11.2010, 18:41   #9
Cley
Moderator

Cley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cley Şuan Cley isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Cley isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Cezaların caydırıcılıgı yok bir gün nezarette yatıp sabah kaldıkları yerden devam ediyorlar.
Bir arkadas suçu polislere atmış. Polislerin cezalandırma yetkisi yok. Polis yakalar savcılık yapar ne yapılacaksa. Heryerin kameralarla dolu oldugu bir ortamda polis cezalandırma riskini almaz.
Alt 12.11.2010, 19:28   #10
_DuMaN_58
Navigator

_DuMaN_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

_DuMaN_58 Şuan _DuMaN_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 04.02.2016 21:29
Tournaments Won: 3

Tecrübe Puanı: 10 _DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Neden orantısız güç kullanmaktansa, onları sahiplenip topluma tekrar kazandırmıyoruz.
Niye kemiklerini kıralım, niye dövelim, akıllanacaklarını mı sanıyorsunuz? Daha iyi olurlar mı sanıyorsunuz?
Ceza verelim, hapislerde yatsınlar çürüsünler dimi.
Allah belalarını vermesin!, Allah yardım etsin, Allah ıslah etsin, Allah onlara doğru yolu göstermeyi nasip etsin..
Polise suç atıyoruz, yanlış.. Polisin ne suçu var, tamam asayişi o sağlayacak ama polisten önce o çoçukları eğitemeyenlerin suçu var.
Belki çok kötü şeyler yapıyorlar, işte kiminin kafasına silah dayıyorlar, kimin evine giriyorlar, kiminden para çalıyorlar, kimine dayak atıyorlar. Ama acaba bu yaptıklarının yanlış olduğunun farkındalar mı, acaba bilinçli mi yapıyorlar.
Aşağıda ki videoyu izlemenizi rica ediyorum. Saygılar.

+ [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
ERROR: If you can see this, then [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] is down or you don't have Flash installed.

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)