|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 971
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Gazi Lisesi’nin aşağısında bulunan arazideki su borularının patlaması rutin hale geldi. Patlayan boruların en kısa sürede çözülmesi yerine müdahale edilmediği için günlerce boş yere akması ise artık alışılan bir görüntü haline geldi. 3 gündür boş yere akan suyun faturasını kimin ödeyeceği ise merak konusu. Tuzlugöl Mahallesi’nde birkaç yıldır değişmeyen manzara çevre sakinlerinin canını sıkıyor. Gazi Lisesi’nin aşağısında bulunan arazideki su borularının patlaması rutin hale geldi. Patlayan boruların en kısa sürede çözülmesi yerine müdahale edilmediği için günlerce boş yere akması ise artık alışılan bir görüntü haline geldi. Ancak bu umursamazlığa tepki gösteren vatandaşlar, suyun boş yere aktığını ve büyük bir israfa neden olduğunu söylediler. Bir kısmı dere yatağına akan su, bazı vatandaşların da bodrum katına dolmuş durumda. Belediyeye göreve davet eden çevre sakinleri, tonlarca suyun boş yere akmasına göz yumulmasını anlamadıklarını ifade ettiler. Akan suyun parasını kimin vereceğini merak ettiklerini söyleyen vatandaşlar “yazık günahtır. bu borular toprağın hemen üzerinde. Zaman zaman patlama oluyor. Yetkililer ise bunu görmezden geliyor. Kaç gündür su boş yere akıyor, eğer müdahale edilmezse akmaya devam edecek. Faturasını da yetkililerden biri öder artık.” diye tepkilerini dile getirdiler. Kaynak: Sivas Postası |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _DuMaN_58 Şuan
Son Aktivite: 04.02.2016 20:29
Tournaments Won: 3Üyelik Tarihi: 20.08.2006
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Belediye gereken uygulamaları en kısa sürede yapmalı. Boşa akan her su damlası çok değerli. Afrika da insanlar temiz su bulamıyorlar. Biz ise boşa akııtıyoruz ..
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yeni Yiğido
![]() Alişan Şuan
Son Aktivite: 19.03.2016 09:27
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
Kongre ilkokulunda ve gazi lisesi orta 1. sınıfta okudum ve babamın görevi nedeni ile sivasdan ayrıldık her yıl geliyorum ama tuzlugöl istiklal mahallesi(eski ismi çoraktepe) 4 eylül mahallesi evlerine bakınca gördüğüm tek manzara hiç değişmiyor değişen tek şey çatıların üzerindeki saclar biraz daha paslanmış görüyorum. O güzel tuzlugölün insanlarına şu taşıyan bir boruyu dahi ihmal edip onarımını yapmayan belediyeye ne diyelim. Bir vefa borcu olarak geçen seçimlerde oy verildi ama önümüzdeki belediye seçimlerinde böyle olmayacak bu biline yoksa sivasımız sahipsiz değil ama ekonomik şartlar sebebiyle kendi toprağımızdan ayrılmak zorunda kaldık. Ama mutlaka birgün döneceğiz o zaman belediye bu kadar rahat olamaz
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|