|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Haberler Sivas`tan Haberleri burada bulabilirsiniz |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 941
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Şarkışla ilçesine bağlı Dikili köyündeki birleştirilmiş ilköğretim okulunun öğretmeni Hasan Alpan'ın okulda yaptığı çalışmalar takdir topluyor. Dikili Köyü Birleştirilmiş İlköğretim Okulu'nda görev yapan Hasan Alpan ders saatleri dışında okulun eksiklerini ve ihtiyaçlarını gidermeye çalışıyor. Milli Eğitim Müdürü Ekrem Yurt, Dikili Köyü ziyaretinde okulda görev yapan öğretmen Hasan Alpan'ın derslerden kalan boş zamanlarında yaptığı çeşmeyi görünce duygulanarak, öğretmene teşekkür etti. Alpan, daha önce okul giriş kapısının kötü olması nedeniyle yenisini yaptığını, daha sonra da köy muhtarı ve milli eğitim müdürlüğünün destekleriyle öğrencilerin kullanacakları tuvaletin kapılarını ve fayanslarını değiştirdiğini söyledi. Okulun ihtiyaç ve eksiklerini anlatan Hasan Alpan, ilçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Yurt'tan yardım isteyerek, ders saatlerinde öğrencilerle ilgilendiğini, boş zamanların da ise okulun çevre düzenlemesi ve diğer ihtiyaçlarıyla ilgilendiğini ifade etti. Çeşmesi olmayan okulun çeşmesini de yapmaya başladığını anlatan Alpan, ''Öğrencilerim su ihtiyaçlarını değişik alanlardan temin etmeye çalışıyor, bu da sağlıksız oluyordu. Onun için böyle bir çeşme yapmaya karar verdim. Çeşme malzemelerini milli eğitim müdürümüz ve köy muhtarımız karşıladı. Kendilerine teşekkür ediyorum'' dedi. Alpan, çeşmeyi 3 günde tamamladığını, Pazartesi günü suyun akacağını belirterek, duyduğu mutluluğu anlattı. Yurt ise Alpan'ın davranışının gurur verici olduğunu ifade ederek, ''Her geldiğimizde öğretmenimizi çalışırken görüyoruz. Bir önceki gelişimizde bahçe duvarını telle çevirirken, diğer bir geldiğimizde ise okulun girişindeki demir kapıyı yaptı. Bu gelişimizde de ise çeşme yaparken bulduk. Gayretlerinden dolayı öğretmenimizi kutluyorum'' dedi. Yurt, Alpan'ın okulunun çatısını aktığını belirtmesi üzerine kiremit ve malzeme temin etme sözü verdi. Sivas Hürdoğan. |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor... |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
bilgisayarla iLqili 100 konu.. | selocan58 | Bilgisayar ve İnternet Dünyası | 3 | 04.07.2009 15:32 |
'KADIN GİBİ KADIN' nasıl oluyor ? | diamond | Serbest Kürsü | 4 | 11.04.2009 12:38 |
PEYGAMBERİMİZİN ÖRNEK AHLAKI | WåñTêd_øØ7 | Muhtelif konular | 10 | 19.06.2008 13:15 |
49 Adet Photoshop Püf Noktası !! | WåñTêd_øØ7 | Arşiv | 0 | 19.04.2008 23:29 |
MS DOS İç ve Dış Komutlar | WåñTêd_øØ7 | Arşiv | 0 | 19.02.2008 09:43 |