|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Haberler Sivas`tan Haberleri burada bulabilirsiniz |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 941
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
AK Parti Sivas Milletvekili Hamza Yerlikaya, Ulaş ilçesinde incelemelerde bulundu. Milletvekili Yerlikaya, İlçe Kaymakamı Can Aksoy ile birlikte Ulaş Lisesi'ne ait 4 dönümlük arsada yapımına başlanan anaokulu inşaatını gezdi. Buradaki çalışmaları inceleyen Yerlikaya, anaokullarında eğitim alan okul öncesi çocukların ilköğretime başlamalarıyla daha başarılı olacaklarına inandığını ifade etti. Yerlikaya, anaokulunun eğitime açılmasıyla Ulaş'ta ilköğretimde büyük başarılar elde edileceğini belirterek, ''Anaokulunun yapılmasıyla ilçemizin kalkınması, ilçemizin değişmesinde yeni bir yapılanma olacaktır. Bu yapılanma hükümetimizin ve kaymakamlığımızın gayretleriyle olmuştur'' dedi. İlçe Kaymakamı Aksoy da, anaokulunun 5 sınıflı modern bir okul olacağını, ilçe merkez ve ilçeye yakın köylerdeki öğrencilerinde eğitim göreceğini belirterek, bu okulun önümüzdeki yıl eğitim ve öğretime açılacağını kaydetti. Sivas Hürdoğan. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Seçimler yaklaştıkça vekillerimiz ili bırak ilçe ve köyleride dolaşırlar artık..
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Hamza Yerlikaya Koyulhisar’da incelemelerde bulundu | Sivaslilar.Net | Haberler | 1 | 07.04.2010 09:23 |
Eczacıbaşı gönüllüleri YİBO’da incelemelerde bulundu | Sivaslilar.Net | Haberler | 0 | 12.03.2010 08:54 |
Yerlikaya ilçelerde incelemelerde bulundu | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 7 | 04.03.2010 18:47 |
Yerlikaya, ilçe ve belde gezilerini sürdürüyor | Sivaslilar.Net | Haberler | 0 | 03.03.2010 07:31 |
HAMZA YERLİKAYA | leblebi82 | Sivaslı Önemli Şahsiyetler | 18 | 04.11.2009 22:24 |