|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
08.01.2011, 08:23 | #1 |
Site Habercisi
Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 926
|
Üniversite,adliye ve cezaevlerine personel alınacak
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörlüğü çeşitli birimlerde istihdam edilmek üzere profesör, doçent, yardımcı doçent, yardımcı doçent doktor ile öğretim üyesi ve araştırma görevlisi olmak üzere toplam 50 personel alacak. Cumhuriyet Üniversitesi'nin yası sıra Sivas'ta Adalet Bakanlığı'na bağlı kurumlara toplam 62 personel alınacak. Rektörlüklerin öğretim elemanı alımına ilişkin duyuruları, Resmi Gazetenin dünkü sayısında yayımlandı. Duyurulara göre Cumhuriyet Üniversitesi Rektörlüğü, 5 profesör, 1 doçent ve 12 yardımcı doçent doktor, 3 öğretim üyesi ve 29 tane araştırma görevlisi alacak. Profesörler ve doçent daimi statüye göre atanacak. Adaylar başvurularını 14 Ocak 2011 tarihinde kadar Cumhuriyet Üniversitesi Rektörlüğüne yapacak. İlan metnine ve kontenjanlara [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] web sitesinden ulaşılabilecek. Öte yandan Sivas'ta Adalet Bakanlığı'na bağlı kurumlara kadrolu ve sözleşmeli olmak üzere toplam 62 personel alınacak. Sivas E tipi kapalı cezaevine sözleşmeli olarak 15 infaz koruma memuru, 2 büro elamanı, 3 teknisyen ve 2 şoför alınacak. Sivas Açık cezaevine ise 3 teknisyen, 1 şoför ve 1 aşçı alınması kararlaştırılırken, Gürün Kapalı cezaevine ise bir adet aşçı alınacak. Cezaevlerine alınacak personeller sözleşmeli olarak görev yapacaklar. Sivas'ta adliye saraylarına da zabıt kâtipleri ve mübaşirler alınacak. 23'ü sözleşmeli, 4'ü kadrolu olmak üzere 27 zabıt katibinin alınacağı Sivas ve ilçelerine 5 tane sözleşmeli mübaşir, 1 şoför ve 1 teknisyen alınacak. Sivas Hürdoğan. |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|