|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
13.01.2011, 14:06 | #1 |
Site Habercisi
Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 926
|
Hilton için yeni adım atılmalı, otel stadyum alanında yapılmalı
Bir zamanlar Sivas'a Hilton Oteli'nin yapılacağı konusu gündemi meşgul ederken, konu uygun alan bulunamadığı gerekçesi ile rafa kaldırılmıştı. Hilton'un oteller zincirine yenilerini ekleyeceği haberi, otelin Sivas'a yapılması için yeni adımlar ve girişimlerin yapılması gerektiğini ortaya koydu. Üstelik 5 yıldızlı otel, Başbakan Erdoğan'ın da dediği gibi bir AVM ile birlikte yeni yapılacak olan stadyumun yanına yapılmalı. Seçim öncesinde herkes elini hızlı tutarak vekillerden bu konuda destek istemeli. Hilton oteller zincirine yenileri eklenecek. Hilton, Türkiye’nin içinde bulunduğu bazı ülkelerde 16 tane daha otel yapacak. Sivas’ın gündemini bir zamanlar oyalayan Hilton Oteli, yapıldı yapılacak derken uygun arazi bulunamadığı gerekçesi ile rafa kaldırılmıştı. Bu haber ise Hilton otelinin Sivas’a yapılmasını sağlamak amacıyla yeni adımların atılabileceği izlenimini uyandırdı. Bunun için ise Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da dediği gibi stadyumun yerine AVM yapılması fikrinden vazgeçilmeli ve Sivas’a yeni yapılacak olan stadyum için çalışmalara hız verilmeli. AVM ise devasa bir otel ile stadyum alanı içerisinde olmalı. 5 yıldızlı otelin yapılması için en uygun alan stadyumun bulunduğu yer içerisinde olmalı. Hilton Oteli için ise bu alanlar gösterilerek yatırımın buraya çekilmesi sağlanmalı. Seçim öncesinde vekillerden yatırım konusunda faydalanılmalı. Özellikle TBMM plan ve bütçe komisyon başkanı olan Mustafa Açıkalın’dan bu konuda destek istenmeli. “Başbakan Sivas’a çakılan her çiviyi takip ediyor” diyen AKP Sivas Milletvekili Hamza Yerlikaya’nın da sporcu kimliği ile öne çıkan bir vekil olarak sporla ilgili yatırım olan stadyum konusunda daha fazla çaba sarf etmesi için girişimlerde bulunulmalı. Böylece hem stadyumun bir an önce yapılması için uygun fırsatlar yaratılırken AVM ve 5 yıldızlı otelin de önünün açılması için sözde değil fiilen bir icraat gösterilmeli. Kaynak: Sivaspostası |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor... |
13.01.2011, 14:39 | #2 |
Usta Yiğido
LaEdri Şuan
Tecrübe Puanı: 1290
|
Cevap: Hilton için yeni adım atılmalı, otel stadyum alanında yapılmalı
-meli,-malı...Başka bir son ek yok!
Sözü Başbakan vermiş,daha kim verecek daha üstü mü var? Galatasaray yöneticileri her defasında bu TT Arena'nın en büyük mimarının Başbakan olduğunu söylüyor,yüzlerce kez teşekkür ediyor Başbakan'a.3 yıla yaklaştı söz vereli,hani tek bir taş bile konuldu mu? Sivas için her şey hayal!Boş haberlere gerek yok!
13.01.2011, 15:30 | #3 |
Moderator
Salim58 Şuan
Tecrübe Puanı: 10
|
Daha ortada stad la ilgili hiçbir çalışma yokki bu çalışmalarda başlasın..
13.01.2011, 18:19 | #4 |
Usta Yiğido
burak5866 Şuan
Son Aktivite: 19.08.2021 16:47
Tecrübe Puanı: 812
|
bırakın ya sivasa bişey yapmaya gerek yok zaten %80 oy alacağız ne gerek var stata hiltona.
13.01.2011, 20:40 | #5 |
Yeni Yiğido
morduman Şuan
Son Aktivite: 13.11.2011 15:57
Tecrübe Puanı: 523
|
bunlar sivasa bişey yapmaz,tokinin trabzonda akyazı diye bir projesi var 700 trilyon gibi bişey deniz dolgusu içinde yok yok,stad otel hastane liman vs,bizde stadyumu cok göryorlar
|
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı morduman'e Teşekkür Ediyor... |
13.01.2011, 20:46 | #6 |
Moderator
Arif Coşkun Şuan
Son Aktivite: 10.05.2016 19:12
Tecrübe Puanı: 10
|
Durmak yok hayal kurmaya devam..!
15.01.2011, 20:18 | #7 |
Usta Yiğido
eyuphulagu Şuan
Son Aktivite: 29.01.2015 21:16
Tecrübe Puanı: 658
|
Bende size fikrimi söyleyeyeyim..Bence Hilton Oteli şu anda tso nın yanında olan Kız YİBOnun bulunduğu alana yapılmalı..Burası Hilton Oteli için çok müsait bi yer..Kız YİBO da şehir dışına taşınmalı...Bu alan oldukça büyük bir alan ..Bence şehir merkezine de yakın olduğu için oldukça uygun bir yer...
|
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar eyuphulagu'e Teşekkür Ediyor... |
16.01.2011, 12:11 | #8 |
Usta Yiğido
BOUN Şuan
Son Aktivite: 27.12.2014 22:40
Tecrübe Puanı: 794
|
Daha evvel bir forumda Sivas'ın büyük şehir olma hususu tartışılırken söylemiştim, yine tekrar edeceğim: Bu şehirde bir tane beş yıldızlı otel, bir tane modern alışveriş merkezi, bir şehir kütüphanesi, doğru düzgün ulaşım alt yapısı yok beyler! Peki bu eksikler -meli, -malı tarzı haberimsilerle giderilebilir mi? Hayır??? O halde icraat gerekli. Peki kim icraatte bulunacak? Bilmem!
16.01.2011, 12:36 | #9 |
Usta Yiğido
altuntas58 Şuan
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24
Tecrübe Puanı: 4531
|
Bende diyorumki hamd olsun başımızda bir başbakanımız varki sivasa vaat ettiği yatırımların hiç birisi gercekleşmediği gibi ne verdiği sözü yapılıyor nede secip gönderdiğimiz vekiller ilgileniyor allahın günü bitmiyorya elbet bir gün hiltonda yapılır,stadyumda yapılır,cevre hastaneside yapılır,kapatılan iş yerlerimizde yeniden acılır,yeterki biz AKP'ye oylarımızı akıtmaya devam edelim hamd olsun
|
|