|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Haberler Sivas`tan Haberleri burada bulabilirsiniz |

|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 956
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Ulaş'ta İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma günü nedeniyle program düzenlendi. Cumhuriyet Yatılı İlköğretim Bölge Okulu'nda düzenlenen program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Ulaş İlçe Milli Eğitim Müdürü İsrafil Göçgün, Mehmet Akif Ersoy'un hayatının her genç tarafından örnek alınması gereken bir şahsiyet olduğunu belirtti. Şairin tüm eserlerinde fikri ve yaşantısı ile ilgili ip uçları bulmanın mümkün olduğunu ifade eden Göçgün, İstiklal Marşımızın 'Hakkıdır Hakka Tapan Milletimin İstiklal' dizesinde doğruluk, vatanseverlik, bağımsızlık ve inançla yaşamanın önemini ortaya koyarak, aynı zamanda hayat felsefesini de ifade etmiştir" dedi Ulaş Lisesi Tarih Öğretmeni Halit Akbulut, İstiklal Marşı'nın nasıl kabul edildiğini anlattı. Ulaş Lisesi öğrencilerinin İstiklal Marşı konulu Oyunu sahnelemesinin ardından, Mehmet Akif Ersoy ile ilgili en güzel şiir okuyan, şair ile ilgili en iyi şiir yazan ve resmini yapan öğrencilere ödülleri verildi. Programa, Ulaş Jandarma Komutanı Kıdemli Başçavuş Zülfikar Özılgın resmi daire müdürleri okul müdürleri ve öğrenciler katıldı. (Anadolu Ajansı) |
|
|
|
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|