Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 02.05.2011, 12:49   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 919 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Küçük esnaf: Öldürmüyoruz; İstihdam sağlıyoruz

Küçük esnaf, süpermarketlere karşı, gıda ürünlerini pazarda satma kararı alınca, pazarcıların işini ele alan süpermarketleri huzursuz etti. Market yönetim kurulları,
sürekli yenisi açılan marketlerin istihdama katkı olarak algılanmasını istedi. Aksini düşünenleri ise "Sivas halkının ekonomik ürün tüketmesine karşı olanlar" diye değerlendirdi.

Düzensiz şekilde sayısı artan süpermarketler küçük esnafın canına tak dedirtmiş, kapanan kepenklerin hesabını sormak için harekete geçmeye karar vermişti. Süpermarketlerin önlerini kesmek için başta sebze ve meyve olmak üzere diğer gıdaları da toptancıdan alacak olan pazarcılar, pazarda bu ürünleri geliş fiyatından satacaktı. Kısa süre sonra hayata geçmesi planlanan bu uygulama market sahiplerini fazlasıyla tedirgin ederken kimi marketler sesini yükseltmeye başladı.

İlimizde faaliyet gösteren bir süpermarketler zinciri yönetim kurulu üyesi Erhan Akyol, marketlerinin sunmuş olduğu istihdam imkanından, ürünlerinin kalitesinden ve fiyatlardaki uygunluğundan bahsetti.

Market açarak işsizliği azalttıklarını söyleyen Akyol” önümüzdeki 6 ay içerisinde yaklaşık 10 mağaza daha açma çalışmalarımız sürmektedir. Bu on mağaza en az 200 kişilik istihdam imkânı oluşturmaktadır. Her bir çalışan bir haneye ekmek götürürse bu 200 aile ortalama 700 kişinin geçimini sağlaması anlamına gelmektedir’’ diye konuştu.

Bazı kişi, kurum ve şirketlerin uygulamalarından rahatsız olduğunu dile getiren Akyol” Halkımızın daha ekonomik ürün tüketmelerini istemeyen, halkımızın cüzdanına, aile ekonomisine katkıda bulunmak istemeyen , yaptıkları yüksek kardan vazgeçmek istemeyen bazı kişi ve kuruluşlar bizim kampanyalarımızdan rahtsızlık duymuşlar ve yoğun bir şikayet kampanyası başlatmışlardır’’ dedi.

Akyol’un suçladığı kişi ve kurumların kim olduğunu belirtmemesi bu açıklamada kimi hedef aldığının da anlaşılamamasına neden oldu.

Sivaspostası
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 02.05.2011, 14:24   #2
burak5866
Usta Yiğido

burak5866 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

burak5866 Şuan burak5866 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.08.2021 16:47

Tecrübe Puanı: 806 burak5866 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Küçük esnaf: Öldürmüyoruz; İstihdam sağlıyoruz

bence bir standartı olması lazım bazıları bakkal gibiler.sadece isimi var diye açılıyor.belli bir büyüklüğün altında kalanalar açılmaması gerekir diye düşünüyorum.

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)