Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlığı - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Haberler Sivas`tan Haberleri burada bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 14.05.2011, 23:33   #1
KAOS
Usta Yiğido

KAOS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

KAOS Şuan KAOS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.06.2016 14:31

Tecrübe Puanı: 712 KAOS FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlığı

Rektörle beraber yola çıkan bir kaç kişiden biri olan Dekan Mehmet Şencan ve yardımcıları rektör ve bazı destekçileri ile olan sürtüşmelere dayanamayarak istifa ettiler.
Henüz tam istifa gerekçelerini açıklamadılar ancak son çıkarılan tam gün yasası uygulamarı sırasında gelir adaleti sağmaya yönelik taleplerine rektörlük tarafından olumlu cevap alamamanın bardağı taşıran son damla olduğu dile getiriliyor.
Daha önce de yine rektörlük seçimlerine beraber yola çıkanlardan rektör yardımcısı Hasan Elden istifa etmişti.
Bu arada Tıp fakültesi tarihimizde bu tür bir istifa ilk kez yaşanıyor.
KAOS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 21.05.2011, 12:49   #2
aktassa
Usta Yiğido

aktassa - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

aktassa Şuan aktassa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 24.04.2016 21:30

Tecrübe Puanı: 640 aktassa FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlığı

Ne oluyor bu tıp fakültesinde..
Dikkat edin arkadaşlar.
Tıp fakültesi Cumhuriyer Üniversitesinin en büyük, en gelişmiş ve söz sahibi fakültesidir ve bunu bence halkın üzerinde kullanıyorlar.
Tamam. Oradaki öğrenci kardeşler de birşeyler öğrenmeliler ama bir hastayı kobay olarak kullanarak değil.
Hastayı zorla hastanede tutup tahliller ve araştırmalar yaparak değil.. Maalesef halkımız da cahil olduğundan dolayı seslerini çıkaramıyorlar.

Şu anki yönetimde sanırım bu nedenle istifa ettiler ve bahaneleri de hemen hazır. Tam gün yasası tamamen vatandaş düşünülerek hazırlanmış bir projedir fakat sayın prof. larımzıın işine gelmedi. Çünkü hastanede muayene edip, özele çağırıp para alıp sonra tekrar hastanede yatırmaya alışmışlardı. Rantları gitti...
aktassa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 21.05.2011, 23:58   #3
KAOS
Usta Yiğido

Alıntı:
aktassa Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Ne oluyor bu tıp fakültesinde..
Dikkat edin arkadaşlar.
Tıp fakültesi Cumhuriyer Üniversitesinin en büyük, en gelişmiş ve söz sahibi fakültesidir ve bunu bence halkın üzerinde kullanıyorlar.
Tamam. Oradaki öğrenci kardeşler de birşeyler öğrenmeliler ama bir hastayı kobay olarak kullanarak değil.
Hastayı zorla hastanede tutup tahliller ve araştırmalar yaparak değil.. Maalesef halkımız da cahil olduğundan dolayı seslerini çıkaramıyorlar.

Şu anki yönetimde sanırım bu nedenle istifa ettiler ve bahaneleri de hemen hazır. Tam gün yasası tamamen vatandaş düşünülerek hazırlanmış bir projedir fakat sayın prof. larımzıın işine gelmedi. Çünkü hastanede muayene edip, özele çağırıp para alıp sonra tekrar hastanede yatırmaya alışmışlardı. Rantları gitti...
Sen hiç bir şey bilmeyen cahilin tekisin...
Hiç kimse kobay olarak kullanılmıyor sen paranoyak mısın?
Sen ne iş yapıyorsun?
Kaç yıl okudun?
Ne kadar risk alıyorsun?
Kaç tL KAZANIYORSUN
Alt 22.05.2011, 00:44   #4
Cley
Moderator

Cley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cley Şuan Cley isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Cley isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Sonra da gelip mesajımız niye silindi derler Millet üslup görsün silmeyelim de.
Alt 22.05.2011, 01:18   #5
KAOS
Usta Yiğido

Alıntı:
Cley Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Sonra da gelip mesajımız niye silindi derler Millet üslup görsün silmeyelim de.
Seni ALLAH bildiği gibi yapsın, adam neler ima ediyor, neler yazıyor, ben buna sinirlenemez miyim? Yalan söylemek senin gözünde nedir, istediğini yap çok ta umurumda...
Alt 22.05.2011, 01:53   #6
Cley
Moderator

Cley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cley Şuan Cley isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Cley isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Ben de ameliyat oldum o hastanede birkaç gün yattım. Öğrencilere ders veriliyordu benim üzerimde. Hastalar kobay olarak kullanılıyor yalan mı? Siz yapmıyor olabilirsiniz ama herkes yapmıyor anlamına gelmez bu.
Alt 22.05.2011, 02:09   #7
KAOS
Usta Yiğido

Alıntı:
Ben de ameliyat oldum o hastanede birkaç gün yattım. Öğrencilere ders veriliyordu benim üzerimde. Hastalar kobay olarak kullanılıyor yalan mı? Siz yapmıyor olabilirsiniz ama herkes yapmıyor anlamına gelmez bu.
Sen öğrencilere üzerinden ders verilmesi ile kobay olmak arasında ki farkı bile bilmiyorsun...
Asla o ne o hastanede ne de başka bir üniversitede hastalar kobay olarak kullanılmazlar, bunu çok kesin bir dille söyleyebilecek kadar bilgiye sahibim..
Senin hastalığının öğrencilere anlatılması, onların seni muayene etmeleri, sana yapılan müdehaleleri izlemeleri, ya da çok basit uzmanlık gerektirmeyen (kan alınması, pansuman yapılması gibi) işleri 6. sınıf öğrencilerinin yapması kobaylık mıdır? Bunun neresi kötü?
Dünyanın başka yerlerinden nasıl oluyor sanıyorsun? Bilgin var mı ABD de AB ülkelerinde Tıp eğitimi nasıldır? hastalar nasıl tedavi edilir biliyor musun?
Ancak sallıyorsun.......

Asistanları kast ediyorsanız, o konuyu ayrıca tartışırız..
Ama o konuda da iki laf edeyim
Asistanın sana el sürmesine laf ediyorsunuz ama, iki gün sonra uzmanlığını alıp bilmem ne hastanesine gittiğinde sanki 3-4 ayda ya da 1-2 yılda alumucihan olmuş gibi her dediğini yapıyorsunuz. Şimdi size sorsam Numune hastanesindeki doktorları çok met edersiniz eminim de iyidirler ama çoğu iki gün öncenin asistanları, asistanken öğrenci diye aşağıladığınız insanlar ne oldular 1 yıldan az bir süre de muhteşem doktorlar mı oldular...?

Hiç bir hoca hastasını riske atmaz, ahlaklı vicdanlı ise bu değerlerden dolayı, değilse de hastasının kötü olup ta kötü reklamının yapılmaması için...
Hastasının kötü olmasını ve arkasından laf edilmesini hiç bir doktor asla istemez...
istisnası elbet vardır, ama istisnasını mı konuşuyoruz, bir üste yorum yazan cahilin genellemesini mi?
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar KAOS'e Teşekkür Ediyor...
Alt 22.05.2011, 10:31   #8
_DuMaN_58
Navigator

_DuMaN_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

_DuMaN_58 Şuan _DuMaN_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 04.02.2016 21:29
Tournaments Won: 3

Tecrübe Puanı: 10 _DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Hay Allahım yine kaos oluşmuş burda
Alt 22.05.2011, 12:18   #9
amazon10
Usta Yiğido

amazon10 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

amazon10 Şuan amazon10 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 27.05.2015 13:20

Tecrübe Puanı: 604 amazon10 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Bende ameliyat oldum burada uzun süre yattım ama sizin dediğiniz gibi bir durumla karşılaşmadım. İstanbul'da numune hastanesinde de yattım Sivas'ı mumla arattılar bana

Adaletin asıl düşmanları;
durumundan memnun olan Kölelerdir...
amazon10 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar amazon10'e Teşekkür Ediyor...
Alt 22.05.2011, 18:05   #10
NECMEDDİN ÖZBEK
Usta Yiğido

NECMEDDİN ÖZBEK - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

NECMEDDİN ÖZBEK Şuan NECMEDDİN ÖZBEK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 18.01.2015 22:31

Tecrübe Puanı: 1502 NECMEDDİN ÖZBEK FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

c.ü. araştırma hastahanesi numune hastanesinin yanında iken kolumda bileğime yakın bir yerdeki rahatsızlığa operavedekuervain(tıbbı bir terim olduğu için yanlış telefüz etmiş olabilirim) diye teşhis kondu bu rahatsızlık daha çok elde çamaşır yıkayan bayanlarda görülen bir hastalık biçimi olduğu için erkeklerde pek rastlanmazmış prof. tansel ünsaldı beni ameliyata alırken tüm asistanlarınında ameliyata katılmalarını istedi vokal anastezi ile ameliyat olduğum için tüm konuşmaları bu gün gibi anımsıyorum asistanlarına bu hastalık erkeklerde görülmez belki doktorluk yaşamınızda bir daha karşılaşmayacağınız bir ameliyat görün istedim dedi şimdi tansel bey bu davranışıyla beni kobaymı kullanmış oluyor ne kadar yanlış bir düşünce ilerde o günkü asistanların başına böyle bir vaka gelmişse o ameliyatı görmeyen bir doktor tedaviyi nasıl yapacaktı birisi bana anlatabilirmi.

Not: sonradan o bendeki rahatsızlığın sivas demirspor külübünde uzun yıllar voleybol oynadığım için oluştuğu anlaşıldı
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar NECMEDDİN ÖZBEK'e Teşekkür Ediyor...

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)