|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Serbest Kürsü Serbest Konular |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 | |||
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _DuMaN_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 04.02.2016 21:29
Tournaments Won: 3Üyelik Tarihi: 20.08.2006
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() İzlerken duygulanabilirsiniz..
2 genç adam bir küçük yavru aslanı beslemek ve eğitmek için yanlarına alırlar.Bir süre geçer ve aslan büyür, yetkililer aslanın çevreye zarar verebileceği korkusuyla aslanı doğal park alanına koyarlar. 2 yıl sonra bizim 2 genç adam aslanı görmeye gider ve park alanının içine girmek isterler.Yetkililer aslanın zarar verebileceğini ne kadar deselerde bizimkiler dinlemez ve içeri girerler, bakın sonra ne olur;
|
|||
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı _DuMaN_58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HasreT Şuan
![]() Son Aktivite: 19.11.2013 14:36
Tecrübe Puanı: 2597
![]() |
![]() Hayvan der geçeriz ama Unutmamış.........Vefalıymış........
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı HasreT'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#3 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() NECMEDDİN ÖZBEK Şuan
![]() Son Aktivite: 18.01.2015 22:31
Tecrübe Puanı: 1505
![]() |
![]() bir zamanlar dünya çapında sivasa özgü kumru kuşları besledim ikitane yavrunun anne babası öldüğü için özel bir aletle yavruları ben büyüttüm başören köyünden çok hatırlı bir büyüğümüz olan sülük amcanın israrlarına dayanamayıp yavruları hediye ettim uzun bir süre sonra başören köyüne gittik daha ahırdan içeri girer girmez her ikisininde gelip omuzlarıma konması onları hayrete düşürmüş benide çok duygulandırmıştı gözümün yaşardığını gören rahmetli sülük amca hayvan için ağlamanın doğru olmadığını söylemiş bende cevaben hayvan için değil gördüğüğüm vefa için üzüldüğmü söylemiştim ne zaman aklıma gelse bu gün olmuş halen burnumun direği mutlak sızlar.
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Türkçe’nin gücü anlatıldı | Sivaslilar.Net | Haberler | 0 | 30.04.2010 07:52 |
Türk Ordusunun Sayılarla Askeri Gücü... | yerliturkuaz | Dünya ve Türkiye'den Haberler | 3 | 05.02.2009 15:23 |
Türkiye'nin Bölgedeki Gücü Artacak. | sivaslıgenç | Serbest Kürsü | 0 | 05.02.2009 15:19 |
burçlar ve bılınmeyen yönleri | yakamozz | Serbest Kürsü | 55 | 28.09.2008 17:09 |