Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Stad ve Hastane kompleksi ihaleleri - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Haberler Sivas`tan Haberleri burada bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 05.09.2011, 12:00   #1
KAOS
Usta Yiğido

KAOS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

KAOS Şuan KAOS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.06.2016 14:31

Tecrübe Puanı: 708 KAOS FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Stad ve Hastane kompleksi ihaleleri

"Başbakanım bade gözlüm, AKP ölürüm senin için" cilerden
İptal olan Stat ve hastane kompleksi ihaleleri hakkındaki yorumlarını görmek için sabırsızlanıyoruz...

"Şüphem var, hemen paçaları sıvamayın" diyenlerin laflarını ağızlarına tıkayan bir kaç zerzavatdan bu davranışlarından dolayı özürlerini bekliyoruz..

Ah Sivas vah Sivas, ne ettin sen Sivas...

Bir türkü geldi aklıma:

"Kendim ettim, kendim buldum,
gül gibi sararrıp soldum...
eyvahh, eyvahh, eyvahh..."

Not1: Hızlı tren 2013 de burada diyordu başbakan, en son bakanlık bildirisinde 2015'e alınmış...

Not2: "El insaf, yatırım işte, biraz geç olabilir, başkaları ne yaptı diyen" sazanlara sesleniyorum, 21. yüzyılda da yatırımı yapsın artık ve bu dönemde bir başkası iktidar değil yani karşılaştırmanız mümkün değil...

Not3: En yaşanılır şehirler arasında kaçıncı sıraya geldik, bir bakıverin gari...

Not4: Deniz feneri davasındaki savcı konusunu pek bir es geçti hökümet taraftarları, hayırdı???
KAOS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı KAOS'e Teşekkür Ediyor...
Alt 05.09.2011, 14:02   #2
burak2258
Yiğido
NO AVATAR

burak2258 Şuan burak2258 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 22.10.2012 21:29

Tecrübe Puanı: 502 burak2258 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Stad ve Hastane kompleksi ihaleleri

Başbakanım bade gözlüm, AKP ölürüm senin için

Yeterli mi ?
burak2258 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 05.09.2011, 14:11   #3
morduman
Yeni Yiğido
NO AVATAR

morduman Şuan morduman isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 13.11.2011 15:57

Tecrübe Puanı: 517 morduman FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

hükümet reklam yapmayı çok iyi biliyor. sadece sivas için değil bütün şehirlerde ihaleye çıktı proje hazırlandı derken milleti oyalıyor millete umut veriyor. iktidarın bu yalancı vaadlerini ortaya çıkaracak muhalefette olmadığı için düzen böyle gidiyor. sadece sivasımız değil marmara bölgesi dışında hiçbier yere bişey yapıldığı yok. yapılacak cak cak , yapılan bişey yok.ayrıca demiryolu bize 2015te bile gelmez. ulaştırma bakanı ankaranın doğusuna yatırım yapmayı gereksiz buluyor.
morduman isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı morduman'e Teşekkür Ediyor...
Alt 05.09.2011, 14:57   #4
KAOS
Usta Yiğido

KAOS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

KAOS Şuan KAOS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.06.2016 14:31

Tecrübe Puanı: 708 KAOS FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
burak2258 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Başbakanım bade gözlüm, AKP ölürüm senin için

Yeterli mi ?
Yeter de artar bile...
Budur...
KAOS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı KAOS'e Teşekkür Ediyor...
Alt 05.09.2011, 15:38   #5
ÖnceVatan_58
Usta Yiğido

ÖnceVatan_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ÖnceVatan_58 Şuan ÖnceVatan_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.07.2012 09:54

Tecrübe Puanı: 968 ÖnceVatan_58 FAZLA SÖZE GEREK YOKÖnceVatan_58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Halk arasında bir söz söylenir "Öyle saça böyle tarak" sanırım kısa ve öz mesaj yerini bulmuştur.
ÖnceVatan_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı ÖnceVatan_58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 07.09.2011, 01:27   #6
sarissa_58
Yiğido

sarissa_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sarissa_58 Şuan sarissa_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 07.09.2011 01:39

Tecrübe Puanı: 584 sarissa_58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

kraldan daha kralcı bir memlekette yasıyoruz tartısmanın anlamı yok bencede.bir çok ınsan stad yapılacak haberlerı cıkdıgında "bu stadı dolduramıyoruz yenısını daha buyugunu ne yapacaz "dıyenler olduğunda anladım cağnım Sivasımın adamından bi yol olmaz...kayserideki stadda milli maçlar oynandıgında ilerde büyük organizasyonlar yapıldıgında iktidar partiniz bedava otobüs kaldırır yemegınızı karsılar zaten merak etmeyin...

aklıma gecen seneden bir haber gelmişti : Rizeydi sanırım ab fonu para aktarıyor bir baraj insaati ıcın 2 mılyon euro gonderıyor adamlara bunlarda kaldırıp bunlar bize durduk yere para vermez bunun altında bişeyler var deyip reddetmişlerdi..

Heh işte aynı hesap
sarissa_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar sarissa_58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 07.09.2011, 14:21   #7
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 05:22

Tecrübe Puanı: 1186 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI

Birisi demişti ki zamanında "Bu ihale yapılacak, herkese ben önceden söyledim" herşeyi ben bilirim havasında olan bu arkadaş ve türevleri ki belki de aynı adam milleti gaza getirmek için seçim öncesi yazıp durdu sonuç? Eğer denilen tarihte bu ihale yapılmazsa tüm Sivas yüzüme tükürsün demişti, şimdi ne olacak... Bu güven kendisine miydi? Yoksa başbakana mı? Haa kendisine ise helal olsun arkasındayım ama yok başbakana güvenip bu büyük lafı ettiyse hakettin derim, güveneceğin kişiyi bileceksin, NATO'nun ne işi var Libya'da deyip sonra da Kaddafiyi ABD'ye satan birisine stad için ne güvenirsin?

Diğer örnekler:

Sene 2006: 1200 kişilik bölge hastanesi 5 yıldır ihalesi yapılacak her iptalde de 100 kişi kapasite düşerek erteleniyor ihale, yine ertelendi kapasite 600 oldu...
Sene 2008: Yeni stadyum onu zaten söylemeye gerek yok herşey ortada.
Sene 2006: Hızlı tren Ankara-Sivas hattı 2012'de bitecek dendi, 2013'e ertelendi aramızda bu işin mühendislerinden birisi var hatta site yöneticilerimizden birisi 2015'e kadar bitmez dedi... Her sene 1 sene ertelenen bir iş...

Artık söyleyecek birşey yok. Önümüzdeki seçim belediye başkan adayıyım ben de 60.000 kişilik stad, 3000 kişilik hastane, hızlı trenin yanında bir de uzay üssü vaad edecem belki kazanırım...

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı Kibrisli'e Teşekkür Ediyor...
Alt 07.09.2011, 17:36   #8
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 19:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
Kibrisli Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Birisi demişti ki zamanında "Bu ihale yapılacak, herkese ben önceden söyledim" herşeyi ben bilirim havasında olan bu arkadaş ve türevleri ki belki de aynı adam milleti gaza getirmek için seçim öncesi yazıp durdu sonuç? Eğer denilen tarihte bu ihale yapılmazsa tüm Sivas yüzüme tükürsün demişti, şimdi ne olacak... Bu güven kendisine miydi? Yoksa başbakana mı? Haa kendisine ise helal olsun arkasındayım ama yok başbakana güvenip bu büyük lafı ettiyse hakettin derim, güveneceğin kişiyi bileceksin, NATO'nun ne işi var Libya'da deyip sonra da Kaddafiyi ABD'ye satan birisine stad için ne güvenirsin?

Diğer örnekler:

Sene 2006: 1200 kişilik bölge hastanesi 5 yıldır ihalesi yapılacak her iptalde de 100 kişi kapasite düşerek erteleniyor ihale, yine ertelendi kapasite 600 oldu...
Sene 2008: Yeni stadyum onu zaten söylemeye gerek yok herşey ortada.
Sene 2006: Hızlı tren Ankara-Sivas hattı 2012'de bitecek dendi, 2013'e ertelendi aramızda bu işin mühendislerinden birisi var hatta site yöneticilerimizden birisi 2015'e kadar bitmez dedi... Her sene 1 sene ertelenen bir iş...

Artık söyleyecek birşey yok. Önümüzdeki seçim belediye başkan adayıyım ben de 60.000 kişilik stad, 3000 kişilik hastane, hızlı trenin yanında bir de uzay üssü vaad edecem belki kazanırım...
Bende adaylığımı koyacağım. Sayın Kıbrıslı bence benim kazanma şansım daha yüksek "çılğın projelerim" var
Sivas'ı ikiye böleceğim doğu Sivas batı Sivas diye, ortasindan100 metre genişliğinde kanal geçicek Sivas'a deniz gelecek. Sivas'a denizi getiren başkan diye tarihe geçmek istiyorum.

Şu tespitinede katılıyorum başbakanın " NATO'nun ne işi var Libya'da deyip sonra da Kaddafiyi ABD'ye satan " başta öyle demişti sayın başbakan ne olduysa "U" dönüşü yapıp NATO ve ABD ile haraket etmesine bir anlam veremedim bende.
Alt 07.09.2011, 18:02   #9
amazon10
Usta Yiğido

amazon10 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

amazon10 Şuan amazon10 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 27.05.2015 13:20

Tecrübe Puanı: 599 amazon10 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

başbakan size stad, hastane yapmayacağım deseydi de gene bu halktan oy alacaktı. sayın KOAS bence siz bunların yazacakları yorumları hiç merak etmeyin. en azından ben hiç merak etmiyorum edemiyorum

Adaletin asıl düşmanları;
durumundan memnun olan Kölelerdir...
amazon10 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı amazon10'e Teşekkür Ediyor...
Alt 08.09.2011, 11:04   #10
NECMEDDİN ÖZBEK
Usta Yiğido

NECMEDDİN ÖZBEK - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

NECMEDDİN ÖZBEK Şuan NECMEDDİN ÖZBEK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 18.01.2015 22:31

Tecrübe Puanı: 1497 NECMEDDİN ÖZBEK FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

valla bende pek merak etmiyorum çünkü bir dedikleri bir dediklerini tutmuyor
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı NECMEDDİN ÖZBEK'e Teşekkür Ediyor...

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)