|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 985
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ecder:''İki defa komisyonda bulundum. Komisyonda tam anlamıyla araştırma yapıldığını söyleyemem. Herkes bu acı olayın aydınlanmasını beklerken Cumhurbaşkanının yurtdışındayken böyle bir açıklama yapması sadece gündemi değiştirmekten başka bir şey değil. Çünkü bu belgeler Cumhurbaşkanının eline yeni geçmiş olamaz en az 2 – 3 aydır bu olayı biliyordu Cumhurbaşkanı. Bunları yurt dışındayken söylemesi hem endişe verici hemde çok manidar." Muhsin Yazıcıoğlu'nun öldüğü helikopter kazasıyla ilgili Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün açıklamasına ilk tepki Sivas Milletvekili Malik Ecder Özdemir’den geldi. Gül, helikopter kazasında yaşamını yitiren Muhsin Yazıcıoğlu’nun ölümüyle ilgili gönderilen bir videoyu izlediğini söyleyerek, insanın aklının alamayacağı şeylerin olduğunu ve bazı göstergelerin birileri tarafından vidayla söküldüğünü söylemişti. Ayrıca Cumhurbaşkan’ı Gül’ün kara kutunun yerinde olmadığını ve birileri tarafından söküldüğünü söylemesi bununda videoda yer aldığını belirtmesi şok etkisi yaratmıştı. Gül’ün bu açıklamalarının ardından ise Malik Ecder Özdemir bir açıklama yaparak Gül’ün açıklamalarını eleştirdi. Ecder’e göre Gül’ün bu açıklamaları gündem değiştirmekden başka bir şey değil. Ecder:’’ İki defa komisyonda bulundum. Komisyonda tam anlamıyla araştırma yapıldığını söyleyemem. Herkes bu acı olayın aydınlanmasını beklerken Cumhurbaşkanının yurtdışındayken böyle bir açıklama yapması sadece gündemi değiştirmekten başka bir şey değil. Çünkü bu belgeler Cumhurbaşkanının eline yeni geçmiş olamaz en az 2 – 3 aydır bu olayı biliyordu Cumhurbaşkanı. Bunları yurt dışındayken söylemesi hem endişe verici hemde çok manidar. İnşallah bu açıklamalar gündemi değiştirme ve zorlama açıklamalar değildir. Eğer söyledikleri doğruysa gündemi değiştirmek değilse amacı Cumhurbaşkanının bu olayın ayrıntılarını kamuoyuyla paylaşması gerekir. Zaten tüm Türkiye gördü ve yaşadı olanları daha çok acı çektirmek anlamsız gerçekler gün yüzüne çıkmalıdır. Arama kurtarmada ki zafiyetleri hepimiz biliyoruz. Şimdi gerçekler biliniyorsa bence açıklamalılar’’ ifadelerini kullandı. Sivaspostası |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#2 |
|
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5529
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sayin Malik Ecderin rahatini kacirmis bu aciklamalar anlasilan. Olan Sevgili Resie oldu.. |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#3 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() YILDIZDAĞ Şuan
Son Aktivite: 10.06.2016 10:50
Tecrübe Puanı: 731
![]() |
çok doğru söylemiş bilinenler neden yurt dışında açıklanıyor.
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı YILDIZDAĞ'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#4 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() OSMAN ECE Şuan
Son Aktivite: 21.01.2018 14:36
Tecrübe Puanı: 3395
![]() |
çokmu manidar buldunuz ejder bey miyden bulanmış gibi geldi bana ?
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar OSMAN ECE'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#5 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kibrisli Şuan
Son Aktivite: 15.04.2015 04:22
Tecrübe Puanı: 1252
![]() ![]() ![]() ![]() |
ne midesi bulanacak. Sizinki de laf... Adam Cumhurbaşkanı biliyorsa öyle ülke dışında gazeteci aracılığı ile yapmasın bunu adam gibi Türkiye'de çıksın açıklasın diyor... Ayrıca arama da hatası olanlar ne yapıyorlar? Valiler sivil savunma görevlileri???? Kayseri valisi felan onlar hakkında neden bir soruşturma yok... Sümen altı edilmesin diyor, fena mı ediyor? Bence sizin Mideniz CHP denince bulanıyor kimin ne dediğinin önemi yok, bu açıklamaları bile ters anlayabiliyorsunuz...
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Kibrisli'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#6 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4589
![]() |
Alıntı:
Helikopter kazasında yaşamını yitiren Muhsin Yazıcıoğlu’nun ölümüyle ilgili olaylara bir türlü son gelinemedi ayrıca sayın vekilimiz Malik Ecderin gercekleri söylediğine yürekten inanıyorum vekilimizde bu olayın aydınlanmasını bizler kadar çok istiyor konu iyice okunduğunda zaten aynı noktada buluşacağımıza inanıyorum ayrıca ben kıbrıslı kardeşime katılıyorum sayın cumhurbaşkanımız neden türkiyede vatandaşlarımızla paylaşmıyorda gidip yurt dışında acıklama yapıyor anlamış değilim ben sayın malik Ecderin bu elim olay üzerinde siyasi amac güdeceğine asla ihtimal vermiyorum.
|
|
|
|
#7 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kibrisli Şuan
Son Aktivite: 15.04.2015 04:22
Tecrübe Puanı: 1252
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir de Cumhurbaşkanı bir açıklama yapmadı... Olayın ülke içerisinde ya da dışında olmasından çok açıklama yapmamasıdır. Bir köşe yazarına (Hasan Cemal) bahsediyor izlediği videodan O'da köşesinde yazıyor yani bir açıklama da yok ortada... Herşey olabilir... Türkiye öyle bir durumdaki dış istibaratlar helikopteri düşürüp sonra da karakutusunu çıkartırken cdye çekebilir. Bunu da sızdırırlar ki TSK zan altında kalsın diye, böyle birşeyi asker yapsa neden CD'ye çeksin?
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Kibrisli'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#8 |
|
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5529
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben olaya siizn baktiginiz acidan bakmadim arkadaslar. Elbette Yurt disinda yapilan aciklama cok talihsiz. Ancak milletce biliyoruz ki Sevgili Muhsin Yazicioglu na Suikast düzenlendi bu gün gibi ortada. Sorumlularinin bir an önce bulunmasini umuyorum. Hala suikastmiydi, degilmiydi bunumu tartisacagiz.. Cok anlamsiz bur tartismalar. Resin katilleri aramizda geziyor. Nerdeyse 3 yil oldu bir somut ip ucu yok.. Burasi Türkiye burada hersey olur.. |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#9 |
|
Yeni Yiğido
![]() ArifŞahin Şuan
Son Aktivite: 29.03.2014 15:43
Tecrübe Puanı: 597
![]() |
gazeteci arkadaş çenesi kırık o kadar saat nasıl konuştu? bunları bilen var mı ? Acaba kapıyı sökerken kendi mi kırdı ? Biraz o kafasının içinde beyin olan anlar yeterki beynini kiraya vermemiş olsun.....
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|