Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

ENİŞTEM YÜCEL ENGİN - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Serbest Kürsü
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Serbest Kürsü Serbest Konular

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 01.12.2011, 20:52   #1
Sabiha Serin
Usta Yiğido

Sabiha Serin - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Sabiha Serin Şuan Sabiha Serin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.05.2014 19:16

Tecrübe Puanı: 819 Sabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekannt
Standart ENİŞTEM YÜCEL ENGİN

ÇINAR AĞACIMIZ ENİŞTEM YÜCEL ENGİN

Ben her zaman şöyle söylerim. Yaşadığımız şu yalan dünyada her geçen mevsim hayatımızdan birçok şeyler götürür.Ama biz bunu fark etmeyiz,günlerimiz acı ve tatlı anılarla gelip geçer. Sonbahar- Kış-İlkbahar-Yaz gelir geçer ama nasıl geçer. Bu mevsimler içerisinde Kasım ayı bana her zaman farklı bir hüzün verir. Çünkü ne tesadüf her yıl Kasım ayında birkaç tane sevdiğim değerli yakınlarımı kaybederim.

Bu yılda Kasım ayı benden sevdiklerimi aldı. Canım ablam Nezihe Engin’in eşi canım eniştem Yücel Engin’i 26.11.2011 günü kaybettik. 27.11.2011 günü Ankara Karşıyaka Mezarlığında gözyaşlarımız ile toprağa verdik. Ailemizden bir yaprak daha koptu. Mekanı cennet olsun, nur içinde yatsın.Tek erkek kardeşimiz Ahmet Güray ağabeyimi yıllar önce çok genç yaşta kaybettiğimizden
ağabeyimin kokusunu eniştemden alıyordum ve onu ağabeyimin yerine koymuştum. Şimdi ise bir ağabeyimi daha kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyim.

Yücel eniştemi anlatmaya kelimeler yeter mi bilmem ama tek kelime ile olağanüstü aydın, çağdaş, Ülkesine, Bayrağına olan tutkusu, Atatürk’e olan sevgisi, iyiliksever, nazik, kibar, karıncayı dahi incitmeyen, güzel yürekli, asil bir insandı. Bir zamanlar Sivas’ta Önder Matbaacılık ve Gazetecilik A.Ş. Genel Müdürlüğü görevinde bulundu. Yeni Ülke gazetesinde ve Sivas Belediyesinde çok emekleri vardır.Çok başarılı bir teknikerdi. Matbaalardaki makinelerin her bir parçasını Sivas’ta ondan başka tanıyan hemen hemen yoktu diyebilirim. Olağanüstü teknik bilgisi ışığında bozulan makineleri haber veren olduğunda beş kuruş talep etmeden karşılıksız, ücretsiz, sadece arkadaş hatırına destek olmak adına tamir ederdi. Makineleri tamir ettikten sonra adeta bir çocuk sevinci ile yaptığı karşılıksız desteği başarmanın mutluluğunu yaşardı.

Onda öyle güzel bir yürek vardı ki, yanında olan bir çocuk düşme tehlikesi yaşasa kendini kaybeder panik halinde onu korumaya çalışırdı. Çocuklara ve herkese karşı hassas ve çok nazikti. Ah canım eniştem ne olurdu sigara içmeseydin keşke. Belki o zaman biraz daha aramızda yaşardın.Çok yalvarmıştım ona “ Yücel enişte ne olur az sigara iç seni kaybetmeye dayanamayız” demiştim,ama dinlemedi. Son haftalara kadar ne yazık ki hasta yatağında sigara içmeye devam etti. Ne olur sizler sigara içmeyiniz, içiyorsanız da sevdiklerinizle yaşamak için bu lanet sigarayı bırakınız.

Üç evladının mürivetini, iki torununu gördü ama daha görecek çok şeyi vardı canım eniştemin. Onları bırakıp gitti, şimdi onsuz hiçbir şeyin anlamı yok. Evlerine artık güneş doğmuyor,karanlık ve suskun. Canım ablam onun yokluğuna nasıl alışacak. Ne olurdu aynı memlekette olsaydık. Ablam Ankara’da ben ise Sivas’tayım. Ablamın yanında olamadığım için her gün yüreğim biraz daha çok kan ağlıyor, olmaz olsun şu Gurbet….

Yücel eniştem çok güzel şiir okurdu.Bir kaç ay önce Ankara’da ziyaretine gittiğimde ses kayıt cihazıma bir şiir okumasını rica etmiştim. Meğer onun her zaman okuduğu SALİH adlı çok sevdiği ve ezbere bildiği uzun bir şiir varmış. Beni kırmadı ve ses cihazıma onu okudu. Şimdi onun sesini dinledikçe yüreğim ayrı kanıyor ve gözlerimin buğulanmasına engel olamıyorum. Ah şu yalan dünya , zalim dünya , geldik ve sonunda gidiyoruz.İşte en önemlisi ise bir gün bedenimiz solduğunda Yücel eniştem gibi geride kalanlarımıza sevgi dolu yürekler bırakıp , gülümseyerek el sallayıp şu fani dünyadan göç edebilirsek ne mutlu bizlere.

Yücel Eniştem: Ailemizin Çınar Ağacı sensizliğe nasıl alışacağız bilmiyorum ama sen bizim yüreğimizde her zaman sonsuza kadar yaşayacaksın,asla ölmedin. Seninle her zaman gurur duydum. Asil ve güzel yüreğinle kalbimizdeki tahtında yerin ebedi yaşayacak. Nur içinde yat.

SABİHA SERİN
sabihaserin@gmail.com
Sabiha Serin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı Sabiha Serin'e Teşekkür Ediyor...
Alt 01.12.2011, 21:01   #2
NECMEDDİN ÖZBEK
Usta Yiğido

NECMEDDİN ÖZBEK - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

NECMEDDİN ÖZBEK Şuan NECMEDDİN ÖZBEK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 18.01.2015 22:31

Tecrübe Puanı: 1500 NECMEDDİN ÖZBEK FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: ENİŞTEM YÜCEL ENGİN

sabiha hanım başınız sağ olsun ALLAH merhuma rahmet tüm aile ve yakınlarına sabırlar ihsan etsin
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı NECMEDDİN ÖZBEK'e Teşekkür Ediyor...
Alt 01.12.2011, 21:05   #3
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 19:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft

Sabiha Hanım, Başınız sağ olsun, Allah sabırlar versin geride kalanlara sağlıklı uzun ömürler diliyorum.
Alt 01.12.2011, 21:55   #4
Alibaba58
Usta Yiğido

Alibaba58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alibaba58 Şuan Alibaba58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.06.2013 13:44

Tecrübe Puanı: 943 Alibaba58 FAZLA SÖZE GEREK YOKAlibaba58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

İnsanın sevdiği, değer verdiği, güzellikleri paylaştığı birini kaybetmesi ne kadar acı tahmin edebiliyorum. Başınız sağolsun.
Alibaba58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Alibaba58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 02.12.2011, 08:44   #5
Salim58
Moderator

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Salim58 Şuan Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Salim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekannt

Başınız sağolsun,Rabbim mekanını cennet eylesin.
Alt 02.12.2011, 09:49   #6
_DuMaN_58
Navigator

_DuMaN_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

_DuMaN_58 Şuan _DuMaN_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 04.02.2016 21:29
Tournaments Won: 3

Tecrübe Puanı: 10 _DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Gün gelecek bizlerde sonbaharda dökülen yapraklar gibi döküleceğiz. Başınız sağolsun.
Alt 02.12.2011, 17:11   #7
OSMAN ECE
Usta Yiğido

OSMAN ECE - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

OSMAN ECE Şuan OSMAN ECE isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2018 15:36

Tecrübe Puanı: 3332 OSMAN ECE FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

BAŞINIZ SAĞ OLSUN MERHUMUN MEKANI CENNET OLSUN
TÜM AİLESİ VE YAKINLARINA ALLAH SABIR VE SAĞLIK VERSİN
OSMAN ECE isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 02.12.2011, 21:00   #8
AĞAOĞULLARI
Tecrübeli Yiğido
NO AVATAR

AĞAOĞULLARI Şuan AĞAOĞULLARI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 08.11.2017 13:02

Tecrübe Puanı: 581 AĞAOĞULLARI FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Başınız sağ olsun geride kalanlara sağlılklı ömür mutlu günler dileriz.
AĞAOĞULLARI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)