|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 931
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Kazakistan'da yaşayan 60 yaşındaki sedef hastası Eldar Mukhtarov, gördüğü bir rüya sonrasında araştırma yaparak tedavi için Sivas'ın Kangal İlçesin'deki Balıklı Kaplıca'ya geldi. Kazakistan'da yaşayan ve seracılık ile uğraşan Eldar Mukhtarov bir kaç sene önce vücudunda başlayan kızarıklıklar nedeni ile hastaneye başvurdu. Hastanede sedef teşhisi konulan Mukhtarov tedavi görmeye başladı. Ancak hastanede gördüğü tedavilerden sonuç alamayan Muktharov bir gece uyurken ilginç bir rüya gördü. Rüyasında gökten bir suya düştüğünü, daha sonra yüzerek kıyıya çıktığında vücudundaki izlerin yok olduğunu gören Mukhtarov, benzer hastalık tedavisi gören kişiler aracılığı ile araştırma başlattı. Yaptığı araştırma sonucunda Türkiye'nin Sivas kentinde su ve balıkla tedavi yapılan bir yer olduğunu öğrendi. Bunun üzerine Kazakistan'dan yola çıkan Eldar Mukhtarov Kangal ilçesi'ndeki dünyaca ünlü balıklı kaplıcaya geldi. Başından geçen olayı anlatan Mukhtarov, "Hastalığa yakalandıktan sonra, hastanelere giderek tedavi görmeye başladım. Bu sırada da tedavim için bol bol kendi kendime dualar ettim. Bir gece uyurken rüyamda yüksekce bir yerden bir suya düştüğümü gördüm. Düştüğüm suda balıklar da vardı. Daha sonra yüzerek suyun kıyısına çıktım. Sudan çıktığımda vücudumda bulunan yara izlerinin tamamen yok olduğunu gördüm. Öylece uyandım. Bu rüya beni çok etkiledi. Hastanelerde sedef hastalığı tedavisi görenlerden tedavi amaçlı su veya göl gibi bir yer olup olmadığını sordum. Onlarda bana Türkiye'nin Sivas kentinde böyle bir kaplıca bulunduğunu anlattılar. Türkiye'de böyle bir kaplıca bulunduğunu daha önce hiç duymamıştım. Bunun üzerine temas kurdum ve tedavi için Kazakistan'dan kalkıp buraya geldim" dedi. Kaplıcanın yapısı, su ve balıkların özelliklerinden çok etkilendiğini belirten Mukhtarov, "Buraya geldikten sonra gördüğüm rüyanın benim için bir işaret olduğunu anladım. 3-4 gündür buradayım ve çok memnunum. Rusya, Bulgaristan, Irak gibi ülkelerden gelenler de var. Onlarla da konuşuyorum ve hepsi memnun kaldıklarını söyledi. Vücudumda tedavi anlamında iyi şeyler hissetmeye başladım. İleride tekrar gelmeyi düşünüyorum" dedi. Mukhtarov'un 10 günlük bir tedavi için kaplıcaya geldiği belirtildi. Kaplıca İşletmecisi Fuat Ünsal ise, Kazak konuğun hikayesinin ilginç olduğunu ve ilk kez böyle bir durum ile karşılaştıklarını söyledi. DHA |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _DuMaN_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 04.02.2016 20:29
Tournaments Won: 3Üyelik Tarihi: 20.08.2006
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Enteresan. Eğer Kazak iyileşme yoluna giderse, gördüğü herkese Sivasta ki kaplıçadan bahsedecektir. Ve ziyaretçi sayısı bu tür durumlar oldukça artış göstercektir. Şu Kangal Balıkçı kaplıcamızı keşke daha verimli kullanabilsek.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() amazon10 Şuan
![]() Son Aktivite: 27.05.2015 12:20
Tecrübe Puanı: 612
![]() |
![]() SİVASLIKAPLICASINI TANITAMAYINCA ADAM RÜYASINDA GÖRMEK ZORUNDA KALDI
![]() ![]()
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 6 Kullanıcı amazon10'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#4 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kibrisli Şuan
![]() Son Aktivite: 15.04.2015 04:22
Tecrübe Puanı: 1198
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() psoriasis fish yazınca google'a zaten ilk linkte kangal da olduğu anlatılıyor çok bir araştırma yapmasına gerek yokmuş aslında
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() erhan 58 Şuan
![]() Son Aktivite: 01.03.2012 08:51
Tecrübe Puanı: 823
![]() |
![]() ben bu balıklardan cok ürküyorum rüyamda görmeyı bırak ama sıfasını gören cok tabıkı
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Eldar Mukhtarov'un rüyası gerçek olmuş, inşalalh rahatsızlığına iyi gelir, ücretsiz reklam yapar, kendisine şifalar diliyoruz.
![]() |
#7 |
Yeni Yiğido
![]() ![]() _HALIL_ Şuan
![]() Son Aktivite: 11.11.2012 12:48
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() vay be hikayeye bak bu arada lutfen kaplicalarimizi temiz tutalim bir renovasyon sart en son gittigimde berbatti !
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Alt Forum Yöneticisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() YuSuF Şuan
![]() Son Aktivite: 10.10.2014 14:22
Tecrübe Puanı: 1084
![]() |
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ismail 58 Şuan
![]() Son Aktivite: 10.01.2016 23:55
Tecrübe Puanı: 1070
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() 2 defa gitmiştim, 1. defasını gezeyim göreyim nasıl bir yermiş diye gittim, 2. defasınıda belki düzenlenmiş temizlenmiş daha güzel olmuştur umuduyla gittim, 3. defası sanırım olmayacak...
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() aktassa Şuan
![]() Son Aktivite: 24.04.2016 20:30
Tecrübe Puanı: 648
![]() |
![]() Bende aynı sizin gibi 1 defasında gittim.
Gidenlerden öğreneceğim tekrar. Eğer düzenlenmemişse bende gitmeyeceğim. Ya bırakın ülkeyi, dünyada eşi benzeri yok, ama ne idüğü belirsiz kişilerin işletmesine bırakılıp heba olma yolunda hızlka ilerlemekte ve buna rağmen hala tek tük de olsa insanlar gidiyor. Havuzlar rezalet, ya akar su. oluştur 2-3 havuz daha. Sözde otel sadece beton yığını. Servis, hizmet, konfor yok. Ya otele ciddi bir ücret verdim en azından sadece otelcilik hizmetini yapsaydılar. Bilseydim tekrar Sivasa dönerdim... İnşallah kısa sürede düzelir...
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar aktassa'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|