Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 05.04.2012, 16:01   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 948 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart TP İl Başkanı istifa etti

Abdüllatif Şener'in genel başkanlığını yaptığı Türkiye Partisi’nin Sivas İl Başkanı Ahmet Kuzu görevinden ve partiden istifa etti.

TP İl Başkanı Ahmet Kuzu kendisine ait işyerinde yaptığı basın toplantısında, istifasının özel bir gerekçesi olmadığını, partideki misyonunu tamamladığını ve yeni kişilere yer açmak gerektiğini söyledi.
Genel Başkan Abdüllatif Şener'e teşekkür eden Kuzu, "TP'de görevime geldiğim günden beri halkla iç içe olup, halkın sesi olmaya çalıştım. Siyasetin bir kavga yeri değil de halka hizmet merci olduğunu savundum. 3 yıldır il başkanlığını yaptığım TP'nin başarılı olmasına çalıştım. Başkalarına da bu imkanı verebilmek için TP Sivas İl Başkanılğı görevimden istifa ediyorum" dedi.

Kuzu, siyasete devam edip etmeme konusunda da henüz net bir kararının olmadığını da belirterek, "Bu dakikadan sonra arkadaşlarımızla görüşüp, istişare edip kendimize bir yol çizeceğiz. Tabii ki bu bizim siyaset hayatımızın bittiği anlamına gelmez. Ama şu anda TP'deki misyonumuz bitti" diye konuştu.

Hürdoğan
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 19.04.2012, 10:46   #2
mehmet5844
Yeni Yiğido
NO AVATAR

mehmet5844 Şuan mehmet5844 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.05.2012 10:05

Tecrübe Puanı: 0 mehmet5844 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: TP İl Başkanı istifa etti

Kuzu, siyasete devam edip etmeme konusunda da henüz net bir kararının olmadığını da belirterek, "Bu dakikadan sonra arkadaşlarımızla görüşüp, istişare edip kendimize bir yol çizeceğiz. Tabii ki bu bizim siyaset hayatımızın bittiği anlamına gelmez. Ama şu anda TP'deki misyonumuz bitti" diye konuştu.

nolduki; TP insanlıktanmı çıktı. yoksa menfaatinmi olmadı bu işten, savunduğun fikirlerinmi değişti, TP deki misyonun bittide ABCÇDEF ye girince dahamı olağanüstü olacaksın. yine aynı insan değilmisin. mühim olan senin savunduğun fikirlerindir. o partiyi bu partiyi seçmeyle insan değişmez. sadece menfaatleri değişir. Altın çamurada atılsa altındır. insan yine alır aynı değeri verir. yani altın hangi kuyumcuya giderse gitsin altındır. teneke de bu kuyumcu olmadı başka kuyumcuya gideyim diye uğraşıp durur.
mehmet5844 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)