Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Bize Hasta Diyenler Yuğun Bakımda - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler



Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ
Cevapla
 
Seçenekler Arama Stil
Alt 08.08.2012, 15:13   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR
 
Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Mesajlar: 1.847
Tecrübe Puanı: 901 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Bize Hasta Diyenler Yuğun Bakımda

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, krize rağmen Türkiye’nin ihracatının arttığını belirterek, “Bize hasta diyenler şu anda kendileri yoğun bakımda” dedi. Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, krize rağmen Türkiye’nin ihracatının arttığını belirterek, “Bize hasta diyenler şu anda kendileri yoğun bakımda” dedi.

Sabah uçakla Sivas Nuri Demirağ Havalimanı’na gelen Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ve Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Vali Ali Kolat ile il protokolü tarafından karşılandı. Yılmaz ve Çağlayan, buradan Sivas Ticaret ve Sanayi Odası’nın (STSO) 111. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen ‘Yeni Teşvik Sistemi Tanıtım ve İhracat Rekortmenleri’ ödül törenine katılmak üzere STSO’ya geçti. Törende konuşan STSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldırım, odanın faaliyetleri hakkında bilgi vererek, taleplerini dile getirdi.

Bakan Yılmaz da, krize rağmen Türkiye’nin ihracatının arttığını ifade ederek, “Türkiye ihracatı 2011 yılında 134,6 milyar dolar. Bu cumhuriyet tarihinin rekoru. Global ekonomik krize rağmen ihracatımız artıyor, Türkiye büyüyor. Son 10 yılda Türkiye’nin ihracatı 4 kat arttı. Bugün burada ihracat ödülünü alan hemşehrilerimi tebrik ediyorum” dedi.

Ekonomi Bakanı Çağlayan ise, helikopter kazasında hayatını kaybeden eski Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nu anarak, “Muhsin Yazıcıoğlu başkanım benim çok eski ve kadim dostumdu. Biz geçmişte aynı davayı sürdürmüştük. Bugün onu da rahmetle anıyorum” dedi.

Türkiye’nin özel sektöre ağırlık veren bir anlayışta olduğunu söyleyen Bakan Çağlayan, “Türkiye’nin 135 milyar dolarlık ihracatına destek sağlayan ihracatçılarına, uluslararası rekabette ben de varım diyen Sivaslı ihracatçılarımıza gönül dolusu teşekkürlerimi sunuyorum. Bu ülkeye taş üzerine taş koymuş herkesi gururla selamlıyorum. Türkiye artık üretimini, ekonomisini, yatırımını özel sektöre vermiş olan bir anlayıştadır. Şükürler olsun bugün Türkiye, dünyanın son 100 yılda en büyük ekonomik krizini yaşamış olduğu bu dönemde kriz kelimesini çöpe atmış siyasi olgunluğa, ekonomik olgunluğa sahip olmuştur. Türkiye, dünya tarafından takdirle karşılanıyor. Bugün Türkiye 135 milyar dolar ihracatı eğer Türkiye’nin dışına çıkmasaydık, dünyanın her tarafını fellik fellik dolaşmasaydık, Türkiye ekonomik istikrarı yakalamamış olamasaydı biz şuanda farklı şeyler konuşuyor olacaktık.” ifadelerini kullandı.

“BİZE HASTA DİYENLER ŞU ANDA KENDİLERİ YOĞUN BAKIMDA”

Türkiye’nin 2023 hedeflerine 2023’te ulaşacağını kaydeden Bakan Çağlayan, “İhracatın 4’te 3’ünü yapmış olduğumuz pazarlarda depresyon var, ciddi yangınlar var. Türkiye bir diken tarlası içinde ihracatını 135 milyar dolara çıkardı, cumhuriyet tarihine yazdırdı. 27 ülkeli Avrupa Birliği’nin 23 ülkesinden çok daha iyi durumdayız. Geçmişte bize hasta diyenler şu anda kendileri yoğun bakımda. Allah acil şifa versin. Türkiye’nin büyümesinde, gelişmesinde tek bir kesimin imzası var. O da Türk özel sektörüdür. Türkiye 2023 hedeflerine 2023’ten önce ulaşacak. Hedefimiz 2023’te 25 bin dolar kişi başı milli gelire ulaşmak” diye konuştu.

Bankaların aldığı faizlerden yakınan Çağlayan, “BDDK’ya sesleniyorum, bankaların haksız olarak aldığı işlem maliyetini azaltın. Bankalarımızın da biraz insafa gelmesini bekliyorum. Bankacıların içinde doğu ve güneydoğuda gayrimenkulleri ipotek olarak kabul etmeyen bankacılarımız var. Buralardakileri sigorta etmeyen sigortalarımız var. Bankalarımız sesimize kulak verirler, yoksa atacağımız çok adımımız var” dedi.
Programın sonunda ihracat rekortmenlerine ödülleri verildi. Programa Vali Ali Kolat, AK Parti Sivas milletvekilleri Hilmi Bilgin, Ali Turan, Mesude Nursune Memecan ve Belediye Başkanı Doğan Ürgüp de katıldı.
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 08.08.2012, 16:25   #2
arbase
Yeni Yiğido
NO AVATAR
 
arbase Şuan arbase isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 09.08.2012 23:57

Üyelik Tarihi: 08.04.2007
Yaş: 50
Mesajlar: 19
Tecrübe Puanı: 0 arbase FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Bize Hasta Diyenler Yuğun Bakımda

Ben avrupadan yaziyorum , turkiyede cifciyi issizden saymazlar, ogrenciyi universiteyi bitirmis olsada issizden saymazlar bayanlari issizden saymazlar. Sonra ahkam keserler ver sen de avrupalilar gibi isi olmayan bir aileye 1100€ para 3 cocugu olana da ver her ay 600€ bakalim o zaman kaç gerçek issiz varmış ve senin ekonimin bir ay dayanacak mı ? Ben belçikada asgari ucretle çalisan bir işçiyim aldıgım maaş çocuk parasi ve butun primlerim oradaki bir iscinin bir yillik kazanci eder. Biz bu gavur ellerinde babamızın hayrina mi bekliyoruz memleket düzelmişte. Buna ancak kömürcüler ve makarnacılar inanır.
arbase isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı arbase'e Teşekkür Ediyor...
Alt 08.08.2012, 21:51   #3
Reform
Usta Yiğido
 
Reform - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Reform Şuan Reform isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.12.2012 18:33

Üyelik Tarihi: 02.05.2010
Mesajlar: 654
Tecrübe Puanı: 580 Reform FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Bize Hasta Diyenler Yuğun Bakımda

Alıntı:
arbase Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Ben avrupadan yaziyorum , turkiyede cifciyi issizden saymazlar, ogrenciyi universiteyi bitirmis olsada issizden saymazlar bayanlari issizden saymazlar. Sonra ahkam keserler ver sen de avrupalilar gibi isi olmayan bir aileye 1100€ para 3 cocugu olana da ver her ay 600€ bakalim o zaman kaç gerçek issiz varmış ve senin ekonimin bir ay dayanacak mı ? Ben belçikada asgari ucretle çalisan bir işçiyim aldıgım maaş çocuk parasi ve butun primlerim oradaki bir iscinin bir yillik kazanci eder. Biz bu gavur ellerinde babamızın hayrina mi bekliyoruz memleket düzelmişte. Buna ancak kömürcüler ve makarnacılar inanır.
Harika bir yorum olduğu kadar gerçekleri de dile getirmişiniz tebrikler......İMZA......
Reform isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Reform'e Teşekkür Ediyor...
Alt 09.08.2012, 08:22   #4
35gürün58
Yiğido
 
35gürün58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
35gürün58 Şuan 35gürün58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.03.2014 15:15

Üyelik Tarihi: 23.12.2005
Mesajlar: 170
Tecrübe Puanı: 691 35gürün58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Bize Hasta Diyenler Yuğun Bakımda

Gerçekleri görebilmek için biraz mantık ve fikir yürütmek birde ülkenin içinde bulunduğu durumu sağlıklı tahlil etmek lazım,

Sıfır sorun politikası uyguladıklarını söyleyenler bütün komşularla ki (müslüman komşular) büyük sorun yaratmışlar bunlara karşı İsrail,ABD nin uyguladığı Haçlı ordularının içinde yer alınmış müslüman kanı dökülmesinde başrol oynanmıştır, bunun hesabını tarih soracak ve bugün at gözlüğü ile olaya bakanların tehlikeyi göremeyenlerin çocukları bu gerçekleri tarih kitaplarında okuyup kınayacak ve ayıplayacaklar Türk tarihine geçen Türklük karşıtı bir hükümet olarak yerlerini alacaklardır.

Kaldıki şimdiki hedef anayasada Türklük kelimesini tamamen kaldırmak bunu ilan ettiler bile Mustafa Kemal'imizin ve dedelerimizin mücadelesine yazık çok yazık

İsraili korumak için Malatya kürecike konuşlandırılan füze ile de Wan minüt'in halkı kandırmak üzere uygulanan bir senaryo olduğu gün yüzüne çıkmıştır.

Aynı Zafer çağlayan bir gün önce bankaları sözüm ona uyarırken biz sizin yaptıklarınızı halka açıklarsak çok zorda kalırsınız demiştir. Yani bu ne demek sizin her türlü hukuk dışı milletin sırtına binmenize göz yumuyoruz demek değilmidir bunu anlamak için alim mi olmak lazım.

Burada ülkesinin içinde bulunduğu hassas durumu daha yakından takip etmek isteyen gerçek gelişmeleri takip etmek isteyen arkadaşlarıma önerim Yeniçağ gazetesinde (internette) özellikle Ahmet TAKAN ve Arslan BULUT' un yazılarını okumalarıdır. Halktan gizlenen ne kadar gerçek varsa burada görebilirsiniz ve hatta yazarın daha önceki yazılarını da açarak araştırabilirsiniz.

Sevgi ve saygılarımla,
35gürün58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar 35gürün58'e Teşekkür Ediyor...
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesaj?n?z? De?i?tirme Yetkiniz Yok

BB Code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Açık

Hizli Erisim


WEZ Format +2. ?uan Saat: 00:47.


Powered by: vBulletin. Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Copyright © - Bütün Haklar Sivaslilar.net'e aittir.