|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 956
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sivas Müftülüğü, Kadir Gecesi dolayısıyla vatandaşlara ücretsiz Kur'an-ı Kerim dağıttı. Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi önünde gerçekleştirilen Kur'an-ı Kerim dağıtımına, vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Programda, 2 bin Kur'an-ı Kerim vatandaşlara ücretsiz dağıtıldı. İl Müftüsü Yusuf Şahin, yaptığı açıklamada, rahmet, mağfiret ve Kur'an ayı Ramazan da Kadir Gecesi gibi faziletli bir günde vatandaşlara 2 bin Kur'an-ı Kerim dağıttıklarını söyledi. Kur'an-ı Kerim'in bu ayda indirildiğini hatırlatan Şahin, vatandaşlara Kur'an okumanın fazileti hakkında bilgi verdi. İslam aleminin Kadir Gecesi'ni kutlayan Şahin, bu mübarek gecenin hayırlara vesile olmasını temenni etti. Kur'an-ı Kerim dağıtım programına katılan Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp de Şahin'e hassas davranışından dolayı teşekkür ederek, vatandaşların Kadir Gecesi'ni kutladı. Sivas'ın Sesi |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor... |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|