Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Arama Bugünki Mesajlar Forumlar? Okundu Kabul Et

Anasayfa Haberler Sivas Haberler



Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ
Cevapla
 
Seçenekler Arama Stil
Alt 14.02.2013, 11:20   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR
 
Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Mesajlar: 1.847
Tecrübe Puanı: 895 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Sivas Basını Güçlerini Birleştirdi




Sivas'ta resmi ilan ve reklam yayınlama hakkına sahip 14 gazete, 3 gazetenin çatısı altında birleşti.

Basın İlan Kurumu (BİK) Sivas Şubesi'nden yapılan yazılı açıklamada, Sivas'ta günlük yayın yapan gazetelerin birleştirilmesi amacıyla başlatılan çalışmaların sonuçlandığı bildirildi.

Bünyesinde Demokrat, Sivas Cumhuriyet, Sivas Olay ve Memleket Sivas gazetelerini bulunduran Sivas Medya Center Grubu'nun, Anadolu Gazetesi'ni de bünyesine kattığı ve yeni dönemde gazete sayısını bire indirerek, yoluna Memleket Sivas Gazetesi ile devam etme kararı aldığı belirtildi.

Yeniülke, Gazete Sivas, Hadiselerle Hakikat, Hürdoğan, Pusula Haber, Sivas'ın Sesi, Sivas Postası, İzci ve Sivas Times gazetelerinin de kendi aralarında yaptıkları ortak çalışma sonucu Sivas Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş. altında birleştiği kaydedilen açıklamada, bu grubun da yayın hayatına resmi ilan alarak devam edecek gazetelerinin Sivas'ın Sesi ve Hadiselerle Hakikat gazeteleri olarak belirlendiği bildirildi.

-"Daha kaliteli yayıncılık"-

BİK Sivas Şube Müdürü Mustafa Yüksel, uzun ve yorucu bir sürecin ardından yerel gazetelerin birleşme kararını hayata geçirdiklerini belirtti.

Sürece katkı sağlayan tüm gazete sahiplerine teşekkür eden Yüksel,

"(Sivas'ta birleşme olmaz) algısını kırdık. Zor ama tatlı ve heyecanlı bir süreç geçirdik. Tüm gazete sahipleri belirli oranlarda fedakarlık yaparak bu birleşmeye katkı sağladı. Kurum olarak sürekli yanlarında olduk ve paratoner görevi üstlendik. Bundan sonra Sivas'ta daha kaliteli yayıncılık yapılacağına inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Yüksel, BİK olarak Sivas'a gelirken kullandıkları "Yük olmaya değil, yük almaya geliyoruz" sloganıyla kastedilen projelerden birinin gazete birleşmeleri olduğunu aktardı.

Sivas'ta Eylül 2012'de faaliyete başladıklarını hatırlatan Yüksel, birleşme kararının gazetelerin ileride karşılaşabilecekleri sıkıntıları ortadan kaldırdığını vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Sivas'ta başlayan bu projenin, fazla sayıda gazete bulunan diğer illere de örnek olacağını düşünüyorum. İş birliği ve güç birliğinin zor ama imkansız olmadığını herkese gösterdik. Bu oluşum sırasında kimse hissi davranmayarak gerçekler doğrultusunda hareket etti. Bu yeni dönemin Sivas ve ülkemiz açısından hayırlı olmasını diliyorum."

-Görüşler-

Sivas Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Fikret Ünsal, birleşme kararının Sivas açısından faydalı olduğunu belirtti.


Uzun süren çabalarının sonuç verdiğini kaydeden Ünsal, "Arkadaşlarımızın da son derece anlayışlı yaklaşımlarıyla, bu olayı Türkiye'ye örnek olacak şekilde çözdük. Bu aşamada, öncelikle BİK Genel Müdürü Mehmet Atalay'a, Kontrol Hizmetleri Müdürü İbrahim Delibaş'a ve Sivas Şube Müdürü Mustafa Yüksel'in şahsında tüm kurum çalışanlarına ayrıca teşekkür ediyorum. Memleketimize hayırlı uğurlu olsun" ifadelerini kullandı.

Anadolu Basın Birliği Sivas Şube Başkanı Kemal Çağlayan da birleşme kararının Sivas açısından hayırlı olmasını dileyerek, şunları kaydetti:

"Gazete ve gazetecilik açısından birleşme kararı çok olumlu. Basın İlan Kurumu'nun öncülüğünde oluşturulan bu çalışmayla gazetelerin profesyonelleşme ve teknolojiyi daha etkin kullanma konusunda adım atacakları inancındayım. Gerçekten bu yeni oluşumla gazeteler, Sivas'ın özlediği, arzuladığı yayın politikasıyla yayın hayatına devam edebilirler. Bu düşünce içerisinde tüm gazetelere yeni dönemde başarılar diliyorum."
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 14.02.2013, 14:31   #2
mete209
Yiğido
 
mete209 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
mete209 Şuan mete209 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 27.08.2015 20:17

Üyelik Tarihi: 15.04.2012
Mesajlar: 186
Tecrübe Puanı: 455 mete209 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Sivas Basını Güçlerini Birleştirdi

Iyi olmuş, zaten birbirilerinin kopyasıydı birkaç gazete.

En üzüldüğüm konu Hürdoğan'ın başka bir isim altında yayın hayatına devam edecek olması. Yılların emektarı, keşke yeni çıkacak gazetenin adı "Hürdoğan" olsaydı.
mete209 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 14.02.2013, 18:25   #3
besyo_cu
Usta Yiğido
 
besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
besyo_cu Şuan besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 30.11.2015 23:13

Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Mesajlar: 2.884
Tecrübe Puanı: 979 besyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart Cevap: Sivas Basını Güçlerini Birleştirdi

Birleşmenin uzun vadeli olacağını düşünmüyorum, yinede hayırlı olsun.
__________________
www.sivasspor.com
besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)
 
Seçenekler Arama
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesaj?n?z? De?i?tirme Yetkiniz Yok

BB Code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Açık

Hizli Erisim


WEZ Format +2. ?uan Saat: 09:02.


Powered by: vBulletin. Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Copyright © - Bütün Haklar Sivaslilar.net'e aittir.