Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Arama Bugünki Mesajlar Forumlar? Okundu Kabul Et

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 07.02.2009, 02:46   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 937 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart 13 Şubatta Sivas'ta

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 29 Mart yerel seçim çalışmalarının startını vermek için 13 Şubat 2009 Cuma günü Sivas’a gelecek.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 29 Mart Yerel Seçimleri’nde katılacağı miting programları netleşmeye başladı.

Erdoğan, 10 Şubat salı günü Kırşehir, 11 Şubat çarşamba Kastamonu, 13 Şubat Cuma Sivas, 14 Şubat Cumartesi Sinop, 17 Şubat tarihinde de Kırıkkale'de mitinge katılacak. Erdoğan, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün memleketi Kayseri'ye ise 14-15 Mart tarihinde gidecek. Erdoğan'ın burada gövde gösterisi yapması bekleniyor. Başbakan Erdoğan'ın Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgelerindeki illerin büyük bir kısmında da miting düzenleyeceği tahmin ediliyor. 60'a yakın ilde mitinge katılması beklenen Erdoğan, 22 Temmuz 2007 milletvekili seçimlerinde ise 54 ilde mitinge katılmıştı.

Şubat ayı meclis toplantılarının dün yapılan son birleşiminde konuşan İl Genel Meclisi Başkanı Turan Erkut, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 13 Şubat Cuma günü saat 14.00’da Sivas’a geleceğini ifade etti. Başbakan’ın her Sivas’a gelişinde müjdelerle geldiğini belirten Erkut, başbakandan bu gelişinde de yeni sürprizler beklediklerini dile getirdi.

29 Mart Yerel Seçimleri öncesi seçim çalışmaları kapsamında Sivas’a geleceği öğrenilen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın düzenleyeceği bir mitingle Sivaslılara sesleneceği bildirildi.

AK Parti Sivas Merkez İlçe Başkanı Turan Topgül’de Başbakan’ın geleceğini doğrularken, programın tam olarak netleşmediğini belirtti. Topgül, Başbakan Erdoğan’ın muhtemelen Mevlana veya Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenecek bir miting yapacağını söyleyerek, gerekli çalışmalara başladıklarını kaydetti.
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 07.02.2009, 22:58   #2
Ertugrul
Genel Koordinatör

Ertugrul - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ertugrul Şuan Ertugrul isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.01.2013 13:22

Tecrübe Puanı: 10 Ertugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: 13 Şubatta Sivas'ta

Sayın başbakan daha önce temellerini attığı fabrikaların açılışına geliyordur inşaallah, hoş gelir sefa gider umarım...

Ertuğrul Özdemir

Kötülere Acımak İyilere Zulümdür !
Ertugrul isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 07.02.2009, 23:22   #3
besyo_cu
Usta Yiğido

besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

besyo_cu Şuan besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 30.11.2015 22:13

Tecrübe Puanı: 1021 besyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Başbakan Sivastan cıkmıyor bu aralar acılacak fabrikalarında açık kalacağını tahmın etmıyorum organize sanayide kapısına kilit vurulmuş fabrikaların yanına yenileri geliyor desenize..
Alt 08.02.2009, 00:04   #4
HaKaaN
Usta Yiğido

HaKaaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

HaKaaN Şuan HaKaaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.05.2015 01:29

Tecrübe Puanı: 743 HaKaaN BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Başbakanımız.hoş.gelir.sefa.ge tiriri.inşallah.hiç.oy.vermedi m.fakat.iyi.ile.kotu.arasinda. buyuk.fark.var.o.farki.bize.hi ssettirdi.o.yuzden.bu.secimler de.başbakanımıızn.yanındayız

ÖLüMüDe ÖLDüReN RaBBe...SeCDeLeR OLSuN.....
HaKaaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 09.02.2009, 14:07   #5
atomkarinca58
Yeni Yiğido
NO AVATAR

atomkarinca58 Şuan atomkarinca58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 13.09.2009 01:32

Tecrübe Puanı: 0 atomkarinca58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ben istanbul da yaşayan sivas lı olarak burda sivas lı ları hiçe saydığını biliyorum şimdi seçim çalışmalarına sivas tan başlayınca sivas lı ların gönlünümü almış oluyor kusura bakmasın
atomkarinca58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 09.02.2009, 14:19   #6
ramazan_d
Usta Yiğido

ramazan_d - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ramazan_d Şuan ramazan_d isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.02.2011 17:52

Tecrübe Puanı: 670 ramazan_d FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
atomkarinca58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
ben istanbul da yaşayan sivas lı olarak burda sivas lı ları hiçe saydığını biliyorum şimdi seçim çalışmalarına sivas tan başlayınca sivas lı ların gönlünümü almış oluyor kusura bakmasın
valla ne diyelim sivasa hiç bir katkısı olmadığını düşünüyorum zaten bu ülkede insana değer veren hiç bir milletvekili yok hep rant kavgasından başka
ramazan_d isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 09.02.2009, 14:29   #7
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft

Seçim zamanı hep böyledir, bir oy için bile kul köle olurlar, seçilip iş başına gelincede bir derdin bir sıkıntın varsa anlatmaya kalksan, terörist muamelesi görür korumalar ya ağzını yada gözünü kapatır apar topar uzaklaştırır. Anamızı ağlattın dersin al ananı git l.... derler.
Bu işler böyledir.
Alt 09.02.2009, 15:01   #8
abdussvs
Usta Yiğido

abdussvs - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abdussvs Şuan abdussvs isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 16.04.2012 12:47

Tecrübe Puanı: 689 abdussvs FAZLA SÖZE GEREK YOKabdussvs FAZLA SÖZE GEREK YOK

Sivas için Sayın Başbakanın gelişi hayırlı olur İnşallah...

Huzur dolu içimde
Ben sonsuzluğu düşünüyorum
Ey sonsuzluğun sahibi, sana ulaşmak istiyorum
Durun kapanmayın pencerelerim
Güneşimi kapatmayın
Beton çok soğuk, üşüyorum.....

abdussvs isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 10.02.2009, 20:11   #9
Alibaba58
Usta Yiğido

Alibaba58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alibaba58 Şuan Alibaba58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.06.2013 12:44

Tecrübe Puanı: 957 Alibaba58 FAZLA SÖZE GEREK YOKAlibaba58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Beyaz eşya dağıtmaya geliyor olmasın. Gerçi türk insanı dilenci muamelesi görmeye alışkın.
Alibaba58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 10.02.2009, 20:25   #10
HaKaaN
Usta Yiğido

HaKaaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

HaKaaN Şuan HaKaaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.05.2015 01:29

Tecrübe Puanı: 743 HaKaaN BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
Alibaba58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Beyaz eşya dağıtmaya geliyor olmasın. Gerçi türk insanı dilenci muamelesi görmeye alışkın.
senin.evinde.varmı.beyaz.eşya. varsa.sus.konuşma!.yoksa.adres ini.ver.sanada.gondersinler...

ÖLüMüDe ÖLDüReN RaBBe...SeCDeLeR OLSuN.....
HaKaaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama
Stil