|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 937
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 29 Mart yerel seçim çalışmalarının startını vermek için 13 Şubat 2009 Cuma günü Sivas’a gelecek. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 29 Mart Yerel Seçimleri’nde katılacağı miting programları netleşmeye başladı. Erdoğan, 10 Şubat salı günü Kırşehir, 11 Şubat çarşamba Kastamonu, 13 Şubat Cuma Sivas, 14 Şubat Cumartesi Sinop, 17 Şubat tarihinde de Kırıkkale'de mitinge katılacak. Erdoğan, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün memleketi Kayseri'ye ise 14-15 Mart tarihinde gidecek. Erdoğan'ın burada gövde gösterisi yapması bekleniyor. Başbakan Erdoğan'ın Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgelerindeki illerin büyük bir kısmında da miting düzenleyeceği tahmin ediliyor. 60'a yakın ilde mitinge katılması beklenen Erdoğan, 22 Temmuz 2007 milletvekili seçimlerinde ise 54 ilde mitinge katılmıştı. Şubat ayı meclis toplantılarının dün yapılan son birleşiminde konuşan İl Genel Meclisi Başkanı Turan Erkut, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 13 Şubat Cuma günü saat 14.00’da Sivas’a geleceğini ifade etti. Başbakan’ın her Sivas’a gelişinde müjdelerle geldiğini belirten Erkut, başbakandan bu gelişinde de yeni sürprizler beklediklerini dile getirdi. 29 Mart Yerel Seçimleri öncesi seçim çalışmaları kapsamında Sivas’a geleceği öğrenilen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın düzenleyeceği bir mitingle Sivaslılara sesleneceği bildirildi. AK Parti Sivas Merkez İlçe Başkanı Turan Topgül’de Başbakan’ın geleceğini doğrularken, programın tam olarak netleşmediğini belirtti. Topgül, Başbakan Erdoğan’ın muhtemelen Mevlana veya Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenecek bir miting yapacağını söyleyerek, gerekli çalışmalara başladıklarını kaydetti. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Genel Koordinatör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ertugrul Şuan
![]() Son Aktivite: 19.01.2013 13:22
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sayın başbakan daha önce temellerini attığı fabrikaların açılışına geliyordur inşaallah, hoş gelir sefa gider umarım...
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() besyo_cu Şuan
![]() Son Aktivite: 30.11.2015 22:13
Tecrübe Puanı: 1021
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Başbakan Sivastan cıkmıyor bu aralar acılacak fabrikalarında açık kalacağını tahmın etmıyorum organize sanayide kapısına kilit vurulmuş fabrikaların yanına yenileri geliyor desenize..
![]() |
#4 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HaKaaN Şuan
![]() Son Aktivite: 02.05.2015 01:29
Tecrübe Puanı: 743
![]() |
![]() Başbakanımız.hoş.gelir.sefa.ge tiriri.inşallah.hiç.oy.vermedi m.fakat.iyi.ile.kotu.arasinda. buyuk.fark.var.o.farki.bize.hi ssettirdi.o.yuzden.bu.secimler de.başbakanımıızn.yanındayız
![]() |
#5 |
Yeni Yiğido
![]() ![]() atomkarinca58 Şuan
![]() Son Aktivite: 13.09.2009 01:32
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() ben istanbul da yaşayan sivas lı olarak burda sivas lı ları hiçe saydığını biliyorum şimdi seçim çalışmalarına sivas tan başlayınca sivas lı ların gönlünümü almış oluyor kusura bakmasın
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ramazan_d Şuan
![]() Son Aktivite: 28.02.2011 17:52
Tecrübe Puanı: 670
![]() |
![]() valla ne diyelim sivasa hiç bir katkısı olmadığını düşünüyorum zaten bu ülkede insana değer veren hiç bir milletvekili yok hep rant kavgasından başka
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Seçim zamanı hep böyledir, bir oy için bile kul köle olurlar, seçilip iş başına gelincede bir derdin bir sıkıntın varsa anlatmaya kalksan, terörist muamelesi görür korumalar ya ağzını yada gözünü kapatır apar topar uzaklaştırır. Anamızı ağlattın dersin al ananı git l.... derler.
Bu işler böyledir.
![]() |
#8 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() abdussvs Şuan
![]() Son Aktivite: 16.04.2012 12:47
Tecrübe Puanı: 689
![]() ![]() |
![]() Sivas için Sayın Başbakanın gelişi hayırlı olur İnşallah...
![]() |
#9 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alibaba58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.06.2013 12:44
Tecrübe Puanı: 957
![]() ![]() |
![]() Beyaz eşya dağıtmaya geliyor olmasın.
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HaKaaN Şuan
![]() Son Aktivite: 02.05.2015 01:29
Tecrübe Puanı: 743
![]() |
![]() senin.evinde.varmı.beyaz.eşya. varsa.sus.konuşma!.yoksa.adres ini.ver.sanada.gondersinler...
![]() |
Konuyu Toplam 2 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 2 Misafir) | |
|
|