Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Hepimiz Biriz Reklam Klibi - Sayfa 6 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Arama Bugünki Mesajlar Forumlar? Okundu Kabul Et

Haberler Sivas`tan Haberleri burada bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Türkiye Çocuk Dergisi'ndeki Masallarım           »          Mustafa Kemal ATATÜRK...           »          Sen Yoluna Ben Yoluma - Serdar Yıldırım           »          Karagöz İle Hacivat: Koca Kafalı Bir Keleş           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI

Seçenekler Arama Stil
Alt 10.06.2011, 12:04   #51
sivaslıgenç
Usta Yiğido

sivaslıgenç - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sivaslıgenç Şuan sivaslıgenç isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 20.03.2016 23:42

Tecrübe Puanı: 946 sivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOKsivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOKsivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Hepimiz Biriz Reklam Klibi

Alıntı:
eyupk Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
yol, hastane, üniversite bize para veriyor mu? onu şöyle sen.
Bu ne biçim bir düşüncedir ya , sen mantıklı buldun mu bu dediğini

Yapılmasaydıda neden yok derdin.Üniversitenin bir ile getirisi yok mu ,Yolun bir il için öenmını bılmeceyek kadar boş konustun , Hastaneyede istıyosan gitme
sivaslıgenç isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 10.06.2011, 12:31   #52
eyupk
Tecrübeli Yiğido

eyupk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

eyupk Şuan eyupk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.01.2013 08:50

Tecrübe Puanı: 743 eyupk FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
sivaslıgenç Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Bu ne biçim bir düşüncedir ya , sen mantıklı buldun mu bu dediğini

Yapılmasaydıda neden yok derdin.Üniversitenin bir ile getirisi yok mu ,Yolun bir il için öenmını bılmeceyek kadar boş konustun , Hastaneyede istıyosan gitme
para olmadan hadi git 81 ili gez bakalım gezebiliyor musun? benim sanayim olmadıktan sonra ben yolu napıyım, bu halk yol iştemiyor sanayi iştiyor sanayi, git dolaş ülkeyi herkes sana işsizlikten dert yanar.
eyupk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 10.06.2011, 12:46   #53
S©o®PioN58
Yeni Yiğido
NO AVATAR

S©o®PioN58 Şuan S©o®PioN58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 20.08.2011 17:09

Tecrübe Puanı: 0 S©o®PioN58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
para olmadan hadi git 81 ili gez bakalım gezebiliyor musun? benim sanayim olmadıktan sonra ben yolu napıyım, bu halk yol iştemiyor sanayi iştiyor sanayi, git dolaş ülkeyi herkes sana işsizlikten dert yanar.
Bi ülkenin gelişmesinde ulaşım,sağlık,eğitim çok önemlidir.Bunlar olmadan parada olmaz..Ayrıca devlet sanayi kurmaz teşvik eder,Akp hükümetide bunu yapıyor zaten.
S©o®PioN58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 10.06.2011, 12:49   #54
eyupk
Tecrübeli Yiğido

bu konudada tartışmamı sona erdiriyorum, burda ben ne anlatsam boş, beni anlamamaktan gelenler ülkeyi gezsinler halkla konuşsunlar halkın derdini dinlesinler ondan sonra beni anlıycaklardır. eğer kaba bir söz söylediysemde özür diliyorum.
Alt 10.06.2011, 12:53   #55
eyupk
Tecrübeli Yiğido

Alıntı:
S©o®PioN58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Bi ülkenin gelişmesinde ulaşım,sağlık,eğitim çok önemlidir.Bunlar olmadan parada olmaz..Ayrıca devlet sanayi kurmaz teşvik eder,Akp hükümetide bunu yapıyor zaten.
sivasa duble yollar yapıldı biliyorsun, peki sanayisi nerde bu ilin, iş imkanları nerde. neyse ben bu konudada daha tartışmaya girmiycem, ne kadar anlatsam boş. kendi aranızda tartışmaya devam edin siz.
Alt 10.06.2011, 13:34   #56
aktassa
Usta Yiğido

aktassa - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

aktassa Şuan aktassa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 24.04.2016 20:30

Tecrübe Puanı: 700 aktassa FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
eğer halkımızı düşünmek chplilikse ben koyu chpliyim var mı başka dediğin, git bakalım bugün türkiyeyi dolaş insanlarla konuş ne diyorlar ne iştiyorlar bi konuş. burda boş boş yazmaktan başka birşey yapmıyorsun kusura bakma.
Türkiyeyi ayrı ayrı dolaşmaya ne gerek var ki.
Çoğunluk zaten her 4 senede bir senin gibi düşünenlere cevap veriyor.
Yetmiyor mu?
Tekrar neden masraf yapayım ki?

"sivasa duble yollar yapıldı biliyorsun, peki sanayisi nerde bu ilin, iş imkanları nerde. neyse ben bu konudada daha tartışmaya girmiycem, ne kadar anlatsam boş. kendi aranızda tartışmaya devam edin siz." Sen yol yapmadan sanayide üreteceğin malzemeleri ürünleri nasıl satacaksın? Lise öğrencisisin. Üniversiteye ilgili bölümlere gidersen öğreneceksin. Önce yol, su, elektrik, hastane üniversite yapılır. Gelir işlemi daha sonraki adımıdır. Satış stratejisi diye bir kavram da anlatılır bunlar. Bilgin olsun..Ehehehee

Konu aktassa tarafından (10.06.2011 Saat 13:36 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ek
aktassa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 10.06.2011, 19:34   #57
erhan 58
Usta Yiğido

erhan 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

erhan 58 Şuan erhan 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 01.03.2012 08:51

Tecrübe Puanı: 875 erhan 58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

müzik sözler güzel ama reklami o kadar begenmedim dogrusu.yinede fena degil
erhan 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar erhan 58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 11.06.2011, 12:30   #58
sivaslıgenç
Usta Yiğido

sivaslıgenç - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sivaslıgenç Şuan sivaslıgenç isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 20.03.2016 23:42

Tecrübe Puanı: 946 sivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOKsivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOKsivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
Kusura bakmada ortada adam akıllı işsizlik yok kaç tane tanıdıgım fırma var adam işçi bulamıyor kı dukkanı acabılsın sizde cıkın bunları bir görun ...
sivaslıgenç isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 11.06.2011, 14:52   #59
amazon10
Usta Yiğido

amazon10 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

amazon10 Şuan amazon10 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 27.05.2015 12:20

Tecrübe Puanı: 664 amazon10 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
sivaslıgenç Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Kusura bakmada ortada adam akıllı işsizlik yok kaç tane tanıdıgım fırma var adam işçi bulamıyor kı dukkanı acabılsın sizde cıkın bunları bir görun ...
Sende 4 sene üniversite okumuş birinin asgari ücrete çalışmak istemediğini anla. kaç kişi 8-9 bine imza atarak giriyor haberin var mı? iş bulamıyor ki devlete borcunu ödesin. Adam ithal öğretmen ithal mühendis getiriyor senin öğrencinde üniversite okudum diye okuyor sonra işsiz dolanıyor.

Adaletin asıl düşmanları;
durumundan memnun olan Kölelerdir...
amazon10 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 14.06.2011, 20:05   #60
aktassa
Usta Yiğido

aktassa - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

aktassa Şuan aktassa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 24.04.2016 20:30

Tecrübe Puanı: 700 aktassa FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Senin ülkendeki mühendis eğer birşey üretemiyorsa, bir araştırması yoksa, ülkeye faydası olmayacaksa ithal etmeye mecbur bırakıyorsunuz demektir.
Zaten sivrilenleri devlet kapıyor, merak etmeyin.Maaşları dediğiniz gibi 8000-9000 değil.
Devlet memurları kanunu mühendis memur maaşı olarak 2350TL alıyorlar. İşi ile ilgili arazi çalışması yaparsa o ay çift maaş alıyor.
Ama üniversitesi boyunca araştırma yapmamış, derslere girmemiş, bir katklısı olmamış, zar zor mezun oluyor hani bana iş diyor.
bu da çalışıp biryere gelenler açısından adil değil zaten...
aktassa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama
Stil