Warnung: Illegal string offset 'type' in [path]/includes/class_postbit.php(293) : eval()'d code (Zeile 153)
-YAZICIOĞLU'NUN ABDULLAH GÜL'E ERİVAN TAVSİYESİ- - Sayfa 2 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Dünya ve Türkiye'den Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 15.09.2008, 14:48   #11
dark_yamtar58
Yasaklı
NO AVATAR

dark_yamtar58 Şuan dark_yamtar58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 23.12.2009 14:39
3D Car Driver Champion! Ancient Battle Champion! Basketball Rally Champion! BMX Stunts Champion! Clay Pigeon Shooter Champion! Counter-Strike Champion! Early Man Wars Champion! Ice Racer Champion! Lord Cannonball 2 Champion! Roulette Champion! Yeti Sports 9 - Final Spit Champion!
Tecrübe Puanı: 0 dark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblick
Standart --->: -YAZICIOĞLU'NUN ABDULLAH GÜL'E ERİVAN TAVSİYESİ-

Vallahi ben nostalji olsun...ramazanlarda alır keyfle yerim horoz şekeri yemenin bir yaşı olmamalı.
dark_yamtar58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.09.2008, 17:04   #12
Abdurrahman 58
Usta Yiğido

Abdurrahman 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Abdurrahman 58 Şuan Abdurrahman 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.06.2016 17:24

Tecrübe Puanı: 1115 Abdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekannt
Standart Cevap: --->: -YAZICIOĞLU'NUN ABDULLAH GÜL'E ERİVAN TAVSİYESİ-

Alıntı:
AYDIN70 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Geçmişi kavga olan bir liderden tavsiye alacak son kişi, Sn.Cumhurbaşanıdır.
amacı yalan,riya ve ortalığı karıştırmak olan aydın 70 ten eleştiri alacak son kişi sayın MUHSİN YAZICIOĞLU'dur

EZAN DİNMEZ DİYEN,BAYRAK İNMEZ DİYEN,ŞEHİT ÖLMEZ DİYEN BİRİLERİ VAR ...!!!
Abdurrahman 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 15.09.2008, 17:08   #13
yakamozz
Tecrübeli Yiğido

yakamozz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yakamozz Şuan yakamozz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.08.2016 14:43

Tecrübe Puanı: 658 yakamozz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
Öyle olsun bakalım gençler.

Dark kardeş, benim Aydın iliyle bir bağlantım yok, sadece bir iki kez ziyarete gittim.

Esas adım bu, yani AYDIN..Öz be öz Türkçedir..Kardeşim benim.
Öyle zaten bir şüpheniz mi var?????
yakamozz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 16.09.2008, 09:19   #14
AYDIN70
Yasaklı
NO AVATAR

AYDIN70 Şuan AYDIN70 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 18.09.2008 12:53

Tecrübe Puanı: 0 AYDIN70 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Şüphem değilde, biraz bilgim ve okumuşluğum var..Veya şöyle diyelim, ben gerçekleri yorumlarken içine fanatiklik veya duygusallık katmıyorum.

Öyle olsun derken sizler mutlu olun diye dedim, yoksa hemşehrim bu Ülke için ne yapmış ? hep aynı vatan-millet edebiyatları, aynı nutuklar..Atı alan üsküdarı geçti, bizimkiler halen 70'li yıllarda..Bir tane projeleri mi var bu Ülke için, hayır..ancak vatan elde gidiyor nidaları.

serrkan, fikirin varsa yaz, senin gibi ulvi düşünce sahibi bir insanı saldırganlık yakışmaz.
AYDIN70 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.09.2008, 09:37   #15
dark_yamtar58
Yasaklı
NO AVATAR

3D Car Driver Champion! Ancient Battle Champion! Basketball Rally Champion! BMX Stunts Champion! Clay Pigeon Shooter Champion! Counter-Strike Champion! Early Man Wars Champion! Ice Racer Champion! Lord Cannonball 2 Champion! Roulette Champion! Yeti Sports 9 - Final Spit Champion!
Tecrübe Puanı: 0 dark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblick

Ya efe Pusatları kuşanmış cenk alanına inmiş bir halin var savaşın niye ve kime.Bunu anlamakta güçlük çekiyorum.
O Kadar bilgili deniz derya bir adamsan bizim de seni tanımamız lazım.Çok bilmiş havalarındasın karşındakileri üzdüğünün,renbcide ettiğinin farkında değilmisin Muhsin Yazıcı oğlu bu gün peşinden bazı toplulukları yürütebilecek bir insan ha ben hiç oy vermedim,eleştirecek yerleride var ama bu bana düşmez sanada düşmez şu anda memlekette eleştirilecek o kadar çok şey var ki.
Alt 16.09.2008, 09:42   #16
AYDIN70
Yasaklı
NO AVATAR

İşte farkımız burada dostum, ben eleştirmekten çekinmiyorum, ama sen sırf aynı kulvardasınız diye eleştirmiyorsun..Savaş halim yok..ama eğer siz şunu istiyorsanız; burada ki herkes aynı düşünsün farklı düşünceye tahammülümüz yok, o zaman özür dilerim başka kapıya lütfen, çünki forumlarda bir yayın yapıyorsanız karşı fikirlerede açık olmalısınız.

Bu arada Dark kardeşim, biliyorsun ben Türkçe aşığıyım, izninle bir iki düzeltme yapacağım;

Yazıcıoğlu ve bugün kelimeleri bitişik yazılır.
Alt 16.09.2008, 10:43   #17
dark_yamtar58
Yasaklı
NO AVATAR

Alıntı:
İşte farkımız burada dostum, ben eleştirmekten çekinmiyorum, ama sen sırf aynı kulvardasınız diye eleştirmiyorsun..Savaş halim yok..ama eğer siz şunu istiyorsanız; burada ki herkes aynı düşünsün farklı düşünceye tahammülümüz yok, o zaman özür dilerim başka kapıya lütfen, çünki forumlarda bir yayın yapıyorsanız karşı fikirlerede açık olmalısınız.

Bu arada Dark kardeşim, biliyorsun ben Türkçe aşığıyım, izninle bir iki düzeltme yapacağım;

Yazıcıoğlu ve bugün kelimeleri bitişik yazılır.

Ya ömür adamsın ya bu kadar kendini beğenmişlik olmaz ya biz burda roman mı yazıyoruz kardeşim kelimeyi bitişik yazmamışım Kardeşim ben ilkokul diplamasını 14 yılda aldım sen ne konuşuyorsun sen eleştiriden bahsediyorsun eleştirilmeyi kabul etmiyorsun.Demokrasiden bahsediyorsun bütün kişi haklarını tutarsızsca çiğniyor ihlal ediyorsun ömür adamsın valla.Şimdi senden ricam yazımdaki imla hatalarını bana bildir...

Ama yinede ömür adamsın sevdim seni Sıpartaküs kardeşim sen gerçi afrikadaki Zu kabilesini falan da biliyorsun bilgili birisin biz seninle muhabbet edemeyiz ama!!! yinede bana yakınsan buluşalım seni çok merak ediyorum.
Senin gibi klişeleşmiş solcularla muhabbet etmeyi özlemişiz inan 1978 yılında bir solcu tanırdım sadece herkes Çikolata yiyebilmeli....Bunu savunur bunu,bilir bunun mücadelesini yapardı sende Zu kabilesini öğrenmişsin helal sana hemşo.

Hemşo Sakarya iline yakın bir yerde isen İzmit,İstanbul farketmez bir yemek muhabbeti yapalım.Sevgilerimle.
Alt 16.09.2008, 12:53   #18
AYDIN70
Yasaklı
NO AVATAR

Maalesef hemşehrim, iki yıldır şark görevi sebebiyle K.Maraş civarında gezip duruyorum, 13 yıl Ankara'nın ardından buralar çekilmiyor, köy gibi geliyor bana

Spartaküsü severim, çünki inandıkları uğruna kaVga etmiştir, ama bilinçli bir kavga.
Ve hemşehrim, solcu olmak kötü bir şey değil bunu biliyorsun değil mi ? Ama benimde yakinen tanıdığım ağbileriniz size solculuk=teröristlik olarak öğrettikleri için haklısın.

Solcu değilim dostum, ama illa bir kalıba sokmak istersen şöyle diyelim;

Atatürkçü-Milliyetçi(kafatasçı değil), gerçek milliyetçi-Müslüman-Demokrat bir kişilik diyelim ve hepsinde de samimi.

Bu sefer yorum yazarken çok dikkat etmişsin hemşom, şöyle bir baktım noktalama işaretleri ve "Burda" kelimesi dışında bariz bir hata bulamadım, bu da beni sevindirdi.

Doğrusu, BURADA.
Alt 16.09.2008, 13:05   #19
ötükenindelisi
Yasaklı
NO AVATAR

ötükenindelisi Şuan ötükenindelisi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.09.2008 14:37

Tecrübe Puanı: 0 ötükenindelisi FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: --->: -YAZICIOĞLU'NUN ABDULLAH GÜL'E ERİVAN TAVSİYESİ-

Alıntı:
Sen benden büyüksen bile, bu bir iltifattır kardeşim.

Horozlu şeker dedinde, eskiden ne yerdik onları be..hiç hijyenik mi ? boyalı mı diye düşünmezdik, çünki eskiden o şekerlerde temizdi, yapanlarda..değil mi ? Ben şimdi kızıma ve oğluma yedirmiyorum.

Sen en son ne zaman horozlu şeker yedin dark ?
kardeş istemiyerek tartışmanıza ğirdim yamtarı 3o yıdır tanırım özü sözü büyün çok mert arkadaşı için canını veren bir yaşayan bir efsanedir? yani ?cumhiriyetin KÜRŞATI-sitede sayğı duyulacak kişilikli bir arkadaşımızdır lütfen tartışmalarımız sayğı çerçevesinde olsun,,,,,,,KARDEŞ O HORUZLU ŞEKERİ ALMAK İÇİN TEKKENİN ÖNÜNDE ORUCU BOZUP ALİBABADA İFTAR BEKLERDİK SAYĞILAR HEPİNİZİ SEVİYOM
ötükenindelisi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.09.2008, 13:09   #20
AYDIN70
Yasaklı
NO AVATAR

Saygılar bizden ötükenindelisi..
Dark konusunda haklısın, çünki aksi kişilikte birisi olsaydı şimdiye kadar basmıştı küfürü ve " Ulan sen nasıl benim gibi düşünmezsin, bre gominist derdi" demek ki kendini geliştirmiş ve ayakları yere sağlam basan güzel bir insan(dark artık bir yemek ısmarlarsın) vE TARTIŞMAMIZINda gayet seviyeli ve birikimli geçtiğine inanıyorum, artı burada ki tartışma veya her adı neyse, herkese açık bir yer..fikir beyan etmiş olmanız bizim için bir şereftir.Değil mi Darkkkk !

Bendeniz 1988 Sivas Gazi Lisesi Mezunuyum....Özledim oraları, bayramda inşallah geleceğim..20 sene olmuş, karşılama falan istemem.

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)