Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Dünya ve Türkiye'den Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 13.11.2008, 16:48   #31
sivaslı yıldız
Yiğido

sivaslı yıldız - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sivaslı yıldız Şuan sivaslı yıldız isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 20.02.2012 01:17

Tecrübe Puanı: 673 sivaslı yıldız isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart --->: Nufusumuz 100 Milyon Olmayacak...

Türkiye' de yaşam standartları buna izin vermediği halde üçten fazla çocuk sahibi olan aileler var.. Başbakanın demesi ya da dememesi, çocukların iş, eğitim ve gelecek vs.. gibi kaygıları da bu gruba giren aileleri hiç mi hiç ilgilendirmiyor zaten..

Bence başbakanın kasteddiği kitleninde ( tek çocuk sahibi olan ancak birkaç çocuğa bakabilecek yeterliliği olan kesimdir bu kitle..) böyle bir konuda en son akıl alacağı kişi bir başbakan..
sivaslı yıldız isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 13.11.2008, 17:08   #32
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: --->: Nufusumuz 100 Milyon Olmayacak...

Alıntı:
sivaslı yıldız Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Türkiye' de yaşam standartları buna izin vermediği halde üçten fazla çocuk sahibi olan aileler var.. Başbakanın demesi ya da dememesi, çocukların iş, eğitim ve gelecek vs.. gibi kaygıları da bu gruba giren aileleri hiç mi hiç ilgilendirmiyor zaten..

Bence başbakanın kasteddiği kitleninde ( tek çocuk sahibi olan ancak birkaç çocuğa bakabilecek yeterliliği olan kesimdir bu kitle..) böyle bir konuda en son akıl alacağı kişi bir başbakan..
Hem ben şimdi size şu kadar veya bu kadar çocuk yapın deme hakkını nereden alıyorum beni ne ilgilendirir ki. Herkesin kendi ekonomisi kültürü ne ölçüde ise ona göre kararını verir.
İşin ilginç yanı kadar komik yanı adet belirlenmesi neden 2 değil neden 4 değil neden 6 değilde illada 3 isteniyor kıssas ne?
Alt 13.11.2008, 17:55   #33
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1314 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI
Standart -->: --->: Nufusumuz 100 Milyon Olmayacak...

Alıntı:

Mesele ailenin 3 çocuğa bakacak durumunun olması ya da olmaması değil.Sorun bu 3 çocuk büyüdüklerinde kendi ailelerini kurup onlara bakabilecek mi bakabilecek mi?Buna yönelik fırsatlar var mı,iş fırsatları?Mesele bu!
Alt 13.11.2008, 18:28   #34
sandalli
Usta Yiğido

sandalli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sandalli Şuan sandalli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.04.2016 18:58

Tecrübe Puanı: 4554 sandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekannt
Standart -->: Nufusumuz 100 Milyon Olmayacak...

RIZIK veren Allah`tir. Yemek icmek problem olmaz ama kisilik olarak yetistirebilmek cok önemli. Sokaklar serseri dolu. Önemli olan bunu önlemek.
Alt 13.11.2008, 20:37   #35
yerliturkuaz
Usta Yiğido

yerliturkuaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yerliturkuaz Şuan yerliturkuaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.03.2012 10:23
Yeti: Bloody Orca Slap Champion!
Tecrübe Puanı: 838 yerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblickyerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblickyerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblickyerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblickyerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblickyerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblickyerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: --->: Cevap: Nufusumuz 100 Milyon Olmayacak...

Alıntı:
seva Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
AKP Hükümeti olmasa yine aynı istikrar sağlanamazdı ülkemiz insanları güzel bir ders verdi Tansu Çiller Mesut Yılmaz Devlet Bahçeli Bülent Ecevit vb kişileri sandıga gömerek Koalisyonların bu ülkeye fayda sağlamadıgını söyledi hep çekişme hep hizip ülkemiz insanı yeter söz bizim dedi.
Türkiye asla tutsak değildir hiç olmadı ve olmazda Türkiye AB girmek zorundadır AB girmesi ile İnsan Temel Hak ve Özgürlükleri kazanmak zorundadır madem bizden öğrendiler avrupa şimdide biz onlardan öğrenmek zorundayız.
Birlik olma fikrinize katılıyorum Yeraltı ve yer üstü kaynakları Türkiye çok iyi ve yerinde kullanmalı kullanmayada başladı bu hükümet zamanında Petrol yasası gibi
Milli gelir artıyor milli gelir artması ülkemiz insanına yarıyor pazar sonrası halk yerden yiyecek topluyorsa suç bizim komşusu aç yatarken bizim tok yatmamaız lazım artık ve yiyecek toplamak medya çarpıtması inanmıyorum.Türkiye sosyal bir devlet halkını aç ve açıkta komaz
Zamların savunulacak bir tarafı yoktur elbet sadece dogal gaz tüketen insanlarmı yaşıyor bu memlekette biz her ay 50 YTL yemek yapmak için tüp parası ödüyoruz yılda yapar 600 YTL ve yine yılda 1,600 YTL de ısınmaya veriyoruz dogal gaz la yemek yapan ve ısınan insanlar bizden daha az ödüyor.
Maaş zammına gelince yeterli yaşanabilir bir maaş verilmesi kötü olmaz birde asgari ücretle geçinen insanları düşünelim.
Süper güç olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz Kızılelma hedefimiz gerçekleşecek hiç bir ülkeden de emir almıyoruz almayızda Türkiye büyük bir devlettir ne ABD den ne AB ülkelerinden emir almaz bu bole biline kendimizi küçük görmeyelim.
Evet askerlik yan gelip yatma yeri değil Asker bu ülke insanımızın hizmetkarıdır tabiki bu ülke insanımıza hizmet edecektir.Dagda teröristle savaşmayıp yan gelip yatacakmı Kutlu dogum haftasında ilköğretim çocokları ilahi okudu diye memleketi krize sokacaksın teröristle savaşmayacaksın yok öle Askerlik Yan gelip yatma yeri değil.
Kadrolu provakatörler iş başında en son 10 Kasım da yapıldıgı gibi Başbakan ananı da al giti az söylemiş bile
Hala kriz çığırtkanlığı yapılıyor insaf be ülkemizi zorlamı krize sokacaksınız bırakın zorla bu memlekete krizmi getireceksiniz.
Bakınız hatırlayın Bülent Ecevit döenmini o ilk olarak Cumhurbaşkanımızın kendisine yetki vermesiyel başa geçmiş bebk katili Abdullah Öcalan onun döneminde yakalandığı içinde tekrar seçimden sonra o Başbakan olmuştur. Gene hatırlayınız büyük kriz onun döneminde olmuş haliyle seçimde sandıktan çıkamamıştı... AKP hükemetide bu dönemden sonra seçimden oy çokluğuyla çıkmış büyümeye hazır olan ekonomi sayesinde de diğer seçimden oy patlamasıyla kazanmıştır. Madem öyle bu yerel seçimlerde göreceğiz bu döenm yüzünden AKP nasıl oy kaybedecek.... Yani anlatmak istediğim AKP biraz şansı ile buralara gelmiştir... AKP en büyük avantajı bu ülkemizin büyümesi olmuştur!

AB birliğine girmek istiyorsunuz AB Abdullah Öcalan'ın salıvermesini istiyor bir bebek katilini salıvermek istiyor bu mu insan hakları peki soruyorum bu mudur yani bir bebek katili elini kolunu sallayarak gezecek ve ben dışarıda alnım ak gezeceğim. Şunu bilin ki sizinm desteklediğiniz AB sayesinde hiç olmayan kürt sorunu ortaya çıkmıştır biz o kardeşlerimizle bu vatanı kurtardık unutmayınız Çanakkale 'de onlarla omuz omuza savaştık! Senin AB bizim toprak bütünlüğümüzü tehdit etmektedir unutma bunu Doğu bölghesi Güneydoğu bölgesinde ve K.Irak'ta Kürt devleti kurmak istemediktirler.... İnsan temel haklarını AB değilde ATATÜRK'ün İLKELERİNE BAKARAK açıkça öğrenebilirsiniz....
Onun ilkelerinde herşeyi görebilirsiniz yeterki bakmayı bilin AB'ye baktığınız gibi!

Hangi yeraltı kaynağını kullanmaktan bahsediyorsunuz bana Bor madenini çıkartıp ham olarak satıpda işlenmiş olartak geriye alıp ülke ekonomsini zarara uğratmak kullanmak ise ben sadece buna kahkaha atarım. Milyonlarca zengin Petrol sahamız var ya onun için araştırma yapıyorlardır. Gözünüzün önündeki Bor madenini işletin bi siz ondan sonra Petrole bakın. Gerçi petrol kuyularımızda açılır açılmaz ABD'nin emriyle betonla dolduruluyor ya....

Ben kendimizi küçük düşürmyorum asla! Benim başıma çuval geçirecekler ve de karşılık veremeyeceğim eğer biraz araştırısan karşılık verecekken Başbakanımızın emriyle geri adım attığımız öğreneceksin.... Bunu ben demiyorum gazeteler yayın organları diyor... Hatta K.Irağ'a girmek için ilk önce ABD'den izin aldığımız unutulmamalıdır. ABD bişey diyemeden anlayacağın biz kılımızı kıpırdatamıyoruz....

GSHM artınca ne olacak anlamıyorum AKP döneminde GSHM iki karına çıktı ne oldu ben bişi göremiyorum o pazardan yiyecek toplayanlara gelince suçu kendimize atma lmadem GSHM bu kadar yükseldiyse o pazardan yiyecek toplayanlar ortadan kalkardı. Ben buna şahit oldum ve de o kadar kızdım ki kendime bizi bu hale düşürenlere o kadar kızdım ki Atamız amanında öylemiydi ah ah....

Sen doğalgazla sedece evler ısınıyor sanıyosun galiba bir çok sanayinin bir çok bölgesi doğalgazı kullanmak zorunda o kadar zamdan sonra bu esnaf nasıl doğrultacak belini maliyetler artınca nasıl zam yapacak işçisine....

Hiçbir Türk askerde asla asla yatmaz kahramanlar gibi yapar askerliğini bir Başabakan bunu askerine söyleyebiliyorsa onun Türklüğünden şüphe duyarım... Hiçbir Başbakan halkın içinden gelen provöktör dahi olsa bu şekilde konuşamaz... Unutma ATamızın dediği gibi köylü milletin efendisidir...

Biz dünyada kendi başımza yetecek bir ülke iken tarımın bitip dışardan buğday alabilecek duruma geldiyse vay ki vay haline...

Dünya da oluşan bir kriz seni bu kadar kolay etkiliyorsa Dolar 1.200 Ytl'den 1.700'lere çıkıyor ise senin ekonomin sağlam değildir. Sağlam olduğunu iyi olduğunu diyodunuz ya hani... Dünya daki kriz ülkemizi o kadar etkiledi ki buradan dememle anlayamazsın gel bir esnafın içine iş mi yapıyor yoksa dükkanında zaman mı öldürüyor anlarsın...

Sevmek yürek işidir yüreğin yoksa sen niye yaşıyorsun?
yerliturkuaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 13.11.2008, 21:06   #36
LaEdri
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 1314 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI
Standart -->: Nufusumuz 100 Milyon Olmayacak...

Alıntı:
sandalli Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
RIZIK veren Allah`tir. Yemek icmek problem olmaz ama kisilik olarak yetistirebilmek cok önemli. Sokaklar serseri dolu. Önemli olan bunu önlemek.

Bu cevabı kim yazacak diye merak ediyordum.
Evet rızk Allah'tan amanna.Peki ömür Allah'tan deyip bir arabanın önüne kendimizi atalım mı?Ömür varsa yaşarız.

Rızık Allah'tan deyip bilinçsizce,plansızca çocuk sahibi olmak,hele hele günümüz Türkiye'sinde iyi düşünülmesi gereken,tartışılması gereken bir mevzuu
Alt 13.11.2008, 21:29   #37
sivaslı yıldız
Yiğido

sivaslı yıldız - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sivaslı yıldız Şuan sivaslı yıldız isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 20.02.2012 01:17

Tecrübe Puanı: 673 sivaslı yıldız isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart --->: -->: --->: Nufusumuz 100 Milyon Olmayacak...

Alıntı:
Yiğiter Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Mesele ailenin 3 çocuğa bakacak durumunun olması ya da olmaması değil.Sorun bu 3 çocuk büyüdüklerinde kendi ailelerini kurup onlara bakabilecek mi bakabilecek mi?Buna yönelik fırsatlar var mı,iş fırsatları?Mesele bu!
Yani sen şuan çocuk sayısının fazlalığı yüzünden imkansızlıklarla boğuşan aileleri değil, bu ailelerde yetişen çocukların günün birinde kuracakları yaşamlarının garanti altında olup olmadığından mı yakınıyorsun?..

Hatırlatırım, hiç bir şeyin garantisi yok, hele de yasa yoksa hiç yok..
sivaslı yıldız isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 13.11.2008, 21:40   #38
LaEdri
Usta Yiğido

Standart -->: --->: -->: --->: Nufusumuz 100 Milyon Olmayacak...

Alıntı:
Yani sen şuan çocuk sayısının fazlalığı yüzünden imkansızlıklarla boğuşan aileleri değil, bu ailelerde yetişen çocukların günün birinde kuracakları yaşamlarının garanti altında olup olmadığından mı yakınıyorsun?..

Hatırlatırım, hiç bir şeyin garantisi yok, hele de yasa yoksa hiç yok..
Tabi ki aynen öyle.
Yarın ölmeyeceğimizin de garantisi yok neden çalışıyoruz, hala para kazanmak için uğraşıyoruz.
Akllı insan her şeyi düşünmeli.Şuan bir çocuk meydana gelecek ve bu çocuk tahminen 22-23 yıl sonra kendi mesleğini bulmak zorunda kalacak.20 yıl sonrasının Türkiye'sini düşünüce ve dünyasını ,bilemiyorum .
Alt 13.11.2008, 21:54   #39
YuNuSPaSa58
Yeni Yiğido
NO AVATAR

YuNuSPaSa58 Şuan YuNuSPaSa58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 29.11.2008 19:46

Tecrübe Puanı: 0 YuNuSPaSa58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: Nufusumuz 100 Milyon Olmayacak...

siz korkmayın ßen 20 tane çocuk yaparım OnLarada tembihlerim hepiniz 20 tane çocuk yapın diye.. onlarda çocukLarıns söyLer 20 tane çocuk yapın diye.. Al sana nüfus artışı
YuNuSPaSa58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 14.11.2008, 14:01   #40
seva
Usta Yiğido

seva - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

seva Şuan seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 31.08.2010 20:51

Tecrübe Puanı: 2205 seva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz sein
Standart --->: Cevap: --->: Cevap: Nufusumuz 100 Milyon Olmayacak...

Alıntı:
yerliturkuaz Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster

Bakınız hatırlayın Bülent Ecevit döenmini o ilk olarak Cumhurbaşkanımızın kendisine yetki vermesiyel başa geçmiş bebk katili Abdullah Öcalan onun döneminde yakalandığı içinde tekrar seçimden sonra o Başbakan olmuştur. Gene hatırlayınız büyük kriz onun döneminde olmuş haliyle seçimde sandıktan çıkamamıştı... AKP hükemetide bu dönemden sonra seçimden oy çokluğuyla çıkmış büyümeye hazır olan ekonomi sayesinde de diğer seçimden oy patlamasıyla kazanmıştır. Madem öyle bu yerel seçimlerde göreceğiz bu döenm yüzünden AKP nasıl oy kaybedecek.... Yani anlatmak istediğim AKP biraz şansı ile buralara gelmiştir... AKP en büyük avantajı bu ülkemizin büyümesi olmuştur!

AB birliğine girmek istiyorsunuz AB Abdullah Öcalan'ın salıvermesini istiyor bir bebek katilini salıvermek istiyor bu mu insan hakları peki soruyorum bu mudur yani bir bebek katili elini kolunu sallayarak gezecek ve ben dışarıda alnım ak gezeceğim. Şunu bilin ki sizinm desteklediğiniz AB sayesinde hiç olmayan kürt sorunu ortaya çıkmıştır biz o kardeşlerimizle bu vatanı kurtardık unutmayınız Çanakkale 'de onlarla omuz omuza savaştık! Senin AB bizim toprak bütünlüğümüzü tehdit etmektedir unutma bunu Doğu bölghesi Güneydoğu bölgesinde ve K.Irak'ta Kürt devleti kurmak istemediktirler.... İnsan temel haklarını AB değilde ATATÜRK'ün İLKELERİNE BAKARAK açıkça öğrenebilirsiniz....
Onun ilkelerinde herşeyi görebilirsiniz yeterki bakmayı bilin AB'ye baktığınız gibi!

Hangi yeraltı kaynağını kullanmaktan bahsediyorsunuz bana Bor madenini çıkartıp ham olarak satıpda işlenmiş olartak geriye alıp ülke ekonomsini zarara uğratmak kullanmak ise ben sadece buna kahkaha atarım. Milyonlarca zengin Petrol sahamız var ya onun için araştırma yapıyorlardır. Gözünüzün önündeki Bor madenini işletin bi siz ondan sonra Petrole bakın. Gerçi petrol kuyularımızda açılır açılmaz ABD'nin emriyle betonla dolduruluyor ya....

Ben kendimizi küçük düşürmyorum asla! Benim başıma çuval geçirecekler ve de karşılık veremeyeceğim eğer biraz araştırısan karşılık verecekken Başbakanımızın emriyle geri adım attığımız öğreneceksin.... Bunu ben demiyorum gazeteler yayın organları diyor... Hatta K.Irağ'a girmek için ilk önce ABD'den izin aldığımız unutulmamalıdır. ABD bişey diyemeden anlayacağın biz kılımızı kıpırdatamıyoruz....

GSHM artınca ne olacak anlamıyorum AKP döneminde GSHM iki karına çıktı ne oldu ben bişi göremiyorum o pazardan yiyecek toplayanlara gelince suçu kendimize atma lmadem GSHM bu kadar yükseldiyse o pazardan yiyecek toplayanlar ortadan kalkardı. Ben buna şahit oldum ve de o kadar kızdım ki kendime bizi bu hale düşürenlere o kadar kızdım ki Atamız amanında öylemiydi ah ah....

Sen doğalgazla sedece evler ısınıyor sanıyosun galiba bir çok sanayinin bir çok bölgesi doğalgazı kullanmak zorunda o kadar zamdan sonra bu esnaf nasıl doğrultacak belini maliyetler artınca nasıl zam yapacak işçisine....

Hiçbir Türk askerde asla asla yatmaz kahramanlar gibi yapar askerliğini bir Başabakan bunu askerine söyleyebiliyorsa onun Türklüğünden şüphe duyarım... Hiçbir Başbakan halkın içinden gelen provöktör dahi olsa bu şekilde konuşamaz... Unutma ATamızın dediği gibi köylü milletin efendisidir...

Biz dünyada kendi başımza yetecek bir ülke iken tarımın bitip dışardan buğday alabilecek duruma geldiyse vay ki vay haline...

Dünya da oluşan bir kriz seni bu kadar kolay etkiliyorsa Dolar 1.200 Ytl'den 1.700'lere çıkıyor ise senin ekonomin sağlam değildir. Sağlam olduğunu iyi olduğunu diyodunuz ya hani... Dünya daki kriz ülkemizi o kadar etkiledi ki buradan dememle anlayamazsın gel bir esnafın içine iş mi yapıyor yoksa dükkanında zaman mı öldürüyor anlarsın...
Batmış bir ekonomiyi düzelterek oy patlaması yaptı demek istedin galiba.... Hepimiz o zor günlerden geçtik ve dünle bugünü mukayese edebiliyoruz. Çalıştık ve karşılığını oy olarak geri aldık.

Girmek istiyorsunuz değil, Hep beraber bu birliğe girmek istiyoruz. Bu ab ye girmeyi bizi mi çıkarttık ya? önceden beri bu fikir zaten var ve habire girmek için çalışılıyordu. Ben mi yanlış hatırlıyorum? velev ki Partimiz Ab ye girmek için bir atılım yapmasaydı o zaman neyle suçlayacaktınız Dincilikle mi? Biz bu birliğe girmek için çabalıyoruz ya siz karşı çıkarsınız. Hep böyledir başka türlüsünü göremedim. Zaten biz bu vatanın evladi değiliz, onca ölen askeri vatandaşı takmıyoruz, kürtleri de sevmiyoruz hatta ülke bölünsün O katıil apo salı verilsin diye ve sırf bu yüzden Ab ye girmek istiyoruz. Tam olarak bunumu söylemeye çalışıyorsun? Peki sen söyle hangi birliğe girelim, kim bizim Ülke bütünlüğümüzü istiyorda biz ona sırt çeviriyoruz?
Çok yaşa sen... İnsan hakları konusunda iyi bir laf etmişsin. Doğru bize hakları onlar mı öğretecek zaten elimizde olan yasalar Ülkede yaşayan tüm yurtdaşlara hakkını vermiş herkes her alanda özgürlüğünü yaşıyor ama biz bunları hiçe sayıp elin gavurunun verdiği özgürlüklerini istiyoruz. Çok doğru haklısın. Ben de sana bir gerçeği haber vereyim asıl özgürlük Allah (c.c) emrettiklerinde (ona uyalım hep beraber ne dersin?) Yeteri bakmasını bil!

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

CANDA ÖZÜR OLMAZ...
seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)