Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 20.12.2008, 14:10   #21
TeqTaBaNCa
Yiğido

TeqTaBaNCa - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

TeqTaBaNCa Şuan TeqTaBaNCa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.02.2010 17:47

Tecrübe Puanı: 622 TeqTaBaNCa FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Vicdansızlar

Başbakan Genç nüfusun önemine dinamikLiğe değiniyor yatak odaSına değiL !Burası Forum siteSi görüş beLirtme tartışma oyun oynama ve daha birçok şey...Senin yazınıda kopyaLarım başka yazıLarıda kopyaLarım yazıLarına yorum yapıLmasını istemiyorSan yazmazSın.

EL Öperek Tarikat Adamı yaLakaLık ederekTe siyaset adamı oLanLara inat Adamın Adamı değiL! Davamızın Adamıyız
TeqTaBaNCa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 20.12.2008, 14:19   #22
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
TeqTaBaNCa Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Başbakan Genç nüfusun önemine dinamikLiğe değiniyor yatak odaSına değiL !Burası Forum siteSi görüş beLirtme tartışma oyun oynama ve daha birçok şey...Senin yazınıda kopyaLarım başka yazıLarıda kopyaLarım yazıLarına yorum yapıLmasını istemiyorSan yazmazSın.
Sen yorum yap diye yazmıyorum, okunsun diye yazıyorum, benim yazdığma kopya yapıp yazmak zorunda değilsin... Yorum yapacaksan adam gibi yorum yap hakaret gerginlik içerikli yorumlar yapma, görüşünü belirtirsin o kadar, başkalarına hakaret edilsin değil topic in adı.
Alt 20.12.2008, 14:21   #23
TeqTaBaNCa
Yiğido

Alıntı:
arifcoskun Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Sen yorum yap diye yazmıyorum, okunsun diye yazıyorum, benim yazdığma kopya yapıp yazmak zorunda değilsin... Yorum yapacaksan adam gibi yorum yap hakaret gerginlik içerikli yorumlar yapma, görüşünü belirtirsin o kadar, başkalarına hakaret edilsin değil topic in adı.
Hakaret içeren bir cümLe mi buL anında siteyi terkedeyim....AdamLıktan bahsedecek Konumda değiLsin!!!Bu cümLeyi bir daha kuLLanırSan asıL o zaman hakarete başLarım!!!

EL Öperek Tarikat Adamı yaLakaLık ederekTe siyaset adamı oLanLara inat Adamın Adamı değiL! Davamızın Adamıyız
TeqTaBaNCa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 20.12.2008, 14:21   #24
EyüphanAydın
Yasaklı

EyüphanAydın - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

EyüphanAydın Şuan EyüphanAydın isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 22.05.2010 11:45

Tecrübe Puanı: 0 EyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
Aynen katılıyorum,Elbette farklı farklı konular düşünebilirsiniz ama bu Sitenin işlevinde olsun.

Tartışmaya gerek yok.
EyüphanAydın isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.12.2008, 14:22   #25
TeqTaBaNCa
Yiğido

Sitenin işLevi dıŞına çıkmıyorum kendi görüşümü yazıyorum..Bana göre yanLış ona göre doğru oLan birşeyi söyLedim sadece kimseye hakaret etmedim .!

Alt 20.12.2008, 14:26   #26
EyüphanAydın
Yasaklı

EyüphanAydın - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

EyüphanAydın Şuan EyüphanAydın isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 22.05.2010 11:45

Tecrübe Puanı: 0 EyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
Sitenin işLevi dıŞına çıkmıyorum kendi görüşümü yazıyorum..Bana göre yanLış ona göre doğru oLan birşeyi söyLedim sadece kimseye hakaret etmedim .!
Kendi görüşünüzü yazmanız elbette doğal hakkınızdır.Bazı görüşleriniz Sitenin düzenini ve işlevini aşıyor.

Bizde Size hakaret ettiniz demedik zaten.
EyüphanAydın isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.12.2008, 14:28   #27
TeqTaBaNCa
Yiğido

hangi Görüşüm Sitenin işlevi dışına cıkıyorSa yöneticiLer siLsin ....SiLmiyorLarSada gösterin ben düzeLtim :S

Alt 20.12.2008, 14:44   #28
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Senden özür diliyoruz

Alıntı:
Üstün zekanın CiLde bir zararı yoktur Sende üstün zekaLı oLsaydın anLarDın ama ne yazık ki anLayamazsın .!Cocuk yapın diyor diye kötüLüyorSun...Sonrada FakirLerin cocuk yapmaya hakkı yok mu zenginLerin mi yaşamaya çocuk yapmaya hakkı var diyorsun bu ÇeLiŞ ki ne ??? Neyi savunduğun biLe beLLi değiL...
Bak genc kardeşim sen ne yazdığının farkında değilsin sanırım,
Bunu herkes okusun görsün diye özellikle silmedim,
Yorumlarnı tart düşün öyle yaz yoksa silmek zorunda kalacağım bu tür yazdıklarını, burada ayrıcada kişisel polemiğe girmek istemiyorum sende girme olurmu düzeyli seviyeli yorumlarına devam et.
Alt 20.12.2008, 14:54   #29
TeqTaBaNCa
Yiğido

Standart Cevap: Senden özür diliyoruz

Alıntı:
Bak genc kardeşim sen ne yazdığının farkında değilsin sanırım,
Bunu herkes okusun görsün diye özellikle silmedim,
Yorumlarnı tart düşün öyle yaz yoksa silmek zorunda kalacağım bu tür yazdıklarını, burada ayrıcada kişisel polemiğe girmek istemiyorum sende girme olurmu düzeyli seviyeli yorumlarına devam et.

Burda SiLmenizi gerektirecek birŞEy yok ki ?Var diyorsanız o zaman şahsi görüşünüzdür..Burda hakaret yada sitenin kuraLLarı dışında bir yazı yoktur...HerneySe değerLi vaktimi bu şekiLde daha fazla harCamak istemiyorum...SaygıLar!

Alt 20.12.2008, 15:03   #30
benign
Yiğido

benign - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

benign Şuan benign isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 09.05.2009 16:11

Tecrübe Puanı: 626 benign FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Yorumları okuyunca çok şaşırdım doğrusu. Bir yanda olgun bir forum yöneticisi, diğer yanda genç olduğunu tahmin ettiğim ve forumdada yeni olan toy bir delikanlı. Her ne kadar üslubu eleştirilebilecek olsada yönetici konumunda birinin siyasi görüş belirtme konusunda biraz daha duyarlı olması ve üyelerle polemiğe girecek şekilde mesaj yazmaması doğru olur kanaatindeyim. Acizane bu benim fikrim.

Konunun aslını bilmediğiniz halde sanki ordaymış gibi kesin fikirler sunulması ne kadar doğru :( Ekonomik yada toplumsal sebepler olabileceği gibi belki de annenin akıl sağlığı yerinde olmayabilir.

Son dönemde bu tür olayların artmasının daha çok toplumsal baskılardan kaynaklandığını düşünüyorum. Bu da benim fikrim katılmasanız da olur yani

Eğitim şart... Değil mi

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)