![]() |
#81 |
Alt Forum Yöneticisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kronik Şuan
![]() Son Aktivite: 14.12.2020 17:41
Tecrübe Puanı: 1379
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sen bu satırları okurken ben cok uzaklarda olacağım... !!"
Böyle başlardı bildiğimiz bütün mektuplar Biliyormusun? Bu ikimizin hikayesi Şu anda nerdesin ne yapmaktasın; Bildiğim yerlerdemisin yoksa hiç görmediğim bir evin penceresinde mi Sevdiklerin özlemi sardımı nicedir kalbini Pişman mısın başlamadıkların için iç cekiyorsundur şimdi Düşünüpte yazmadığın yazıpta yollamadığın mektupları saklıyormusun hala Kafanda hep aynı cümle biliyorum ne olacak halim Ah biriktirdiğimiz bütün hevesler nasılda hızla tükendiler. En çok kimi özledin en çok neyi bekledin? Şimdi düşlediklerimin neresindesin... Dedim ya Bu ikimizin hikayesi... Islandımız bütün yağmurları dudak kanatan kalpli sızı aşklarımızı Bizi buluşturan kaldırımları İşte bütün bunları bütün bunları yazıyorum. Ben unutmadım diye Hatırlıyormusun sonunu değiştirmediğimiz filmleri Hayatın gerceğidir sandığımız kabullenilmiş yenikliği Bir ağızdan söylediğimiz en kahraman cenkliği Büyürken vazgectiklerimizi yada vazgeçittirdikleri seyleri Ne Olacak Halim... Çabuk mu büyüdük dersin Biliyorum.. NE Olacak Halim... Sen bu satırları okurken ben nerde olacağım kim bilir. Neleri bırakmış olacağım geride Ne aşkları Ne başlangıçları Ne ayrılıkları tıpkı senin gibi. Biliyormusun... Tek sorum var kendimle şimdi Ahhh Ne Olacak Şimdi Halim!! iclal aydın
![]() |
#82 |
Alt Forum Yöneticisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kronik Şuan
![]() Son Aktivite: 14.12.2020 17:41
Tecrübe Puanı: 1379
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Derin bir sızı başladı önce yüreğimde... Bir mutluluk doldu gönlüme.... Büyük bir heyecan sardı bedenimi... Evet, dedim. İşte, aradığım bu!
Daha ilk anda herkesten farklı olduğunu gösterdin bana... Daha ilk anda sevgi dolu yüreğini açtın yüreğime... Hayatım sen oldun. Hayatın ben oldum. Nefesim sen oldun. Kalp atışın ben oldum. Dahası gülümseyişim oldun. " Hoş geldin gülümşeyişim! " dedim sana... " Hoş bulduk kalp atışım! " dedin bana... Bir kapı zilinde kaldığı yerden devam etmeye başlayan aşkımız dünyalara bedel bir şey oldu. Sen bana baktığında sevgimi gördün. Ben sana baktığımda sevgini gördüm. Alem bize baktığında sevda nedir, gördü. Bir insan böylesine nasıl sevilirmiş, gördü. Sevenler yıllar geçse bile elbet buluşurlarmış, gördü. Senden önce hiç böyle büyük bir heyecana ev sahipliği yapmamıştı yüreğim...Zamanın elleriyle tokalaşmanın burukluğu vardı. Kırgınlıklar, küskünlükler sarmıştı benliğimi... Ama anladım ki senden önce her şey boşmuş, senden öncesi yokmuş. Her şeye rağmen, gidişine rağmen, sana rağmen geleceğin günü bekledim. Dünyamı kirletmeye çalışanlar oldu, izin vermedim. İnanmadığım minderlerin güreşçişi olmayı kabul etmedim. Sonra sen geldin gülümseyişim! İyi ki geldin, iyi ki bana bu mutluluğu yaşattın. Bir daha terketme yar yüreğimin sokaklarını... Bu yürek gidişine dayanamaz. Bu yürek sensiz olamaz. Hoş geldin bir kapı zilinde devam eden aşkım! Hoş geldin ömürLük sevdam Hoş geldin gülümseyişim
![]() |
#83 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MeLody58 Şuan
![]() Son Aktivite: 02.06.2015 17:15
Tecrübe Puanı: 880
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Son defa gel sevgilim bu gece benim için,
Dünyamızı süsleyen mehtap bizi kıskansın. Bir ömür sürsün bende bu son akşam sevincim, Yüzümdeki mutluluk senden bir eser kalsın. Takvimden hiç koparma bu gönül yaprağını, Gelen hazana inat, güller dalında kalsın. Keşfedelim vazgeçilmez aşkların o büyük kaynağını, Çisil çisil, damla damla, iki bedene aksın. Kapat gözünü aşkım ruhunu uzat bana, Elin elimde ateş sevdan gönlümde kalsın. Çok sevdim çok alıştım, geçen her anım sana, Gitme ey peri kızı sevgi tadında kalsın. Ben dinledim kalbini nabzın kalmak istiyor, Şüpheyi sil aklından yalnızca ümit kalsın. Dur deyince durmaz ki zaman akıp geçiyor, Bu akşam bir son değil sonsuza ışık kalsın... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#84 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() haticeözlü Şuan
![]() Son Aktivite: 24.06.2011 07:59
Tecrübe Puanı: 645
![]() ![]() |
![]() Seninleyim
Kelimeler her geçen gün daha da tükeniyor, Boğazda düğümler çoğalıyor, Suskunluksa diz boyu... Doğrularda şaştı, Şimdi konuşmak mı susmak mı doğru olan? En iyisi sessiz çığlıklarmı yoksa, hani kimselerin duymadığı dediğin, BEN duyuyorum sevgili BEN o sessizlikte SENinleyim...
![]() |
#85 |
Yiğido
![]() ![]() edebiyatisyen Şuan
![]() Son Aktivite: 01.03.2014 23:18
Tecrübe Puanı: 676
![]() |
![]() SÖYLEYEMEDİM
Düşlerde sevdim seni söyleyemedim Sessiz öptüm nefesini söyleyemedim İnsanın içini en çok yakan şey söylenemeyen sözlermiş meğer. Sana söyleyemediğim her söz acı bir yumruk gibi boğazımda. Sana her baktığımda kalbimi avucuna alıyorsun, sesini her duyduğumda biraz daha sıkıyorsun avucunu, yüreğim sıkışıyor sesini duyduğumda. Kaçmak istiyorum senden, senin sesinden, senin gözlerinden kaçmak istiyorum, bırakmıyorsun. Bilmeden tutuyorsun beni. Bilmeden sevdiriyorsun. Bilmeden acılar veriyorsun yüreğime. Bilmeden Öldürüyorsun. Sana ben hayaller düşler büyüttüm Sana ben gözümde yaşlar büyüttüm Sana ben hummalı aşklar büyüttüm Söyleyemedim Yanı başında olabilmek isterken delice, sana bakmak isterken, seninle konuşmak isterken, sana dokunmak isterken, sana yakarken yüreğimi, sana baktıkça acı çekiyorum. Gözlerin ölümüm oluyor. Sana baktıkça yıkıla yıkıla ölüyorum. Sen bilmesen de, ben biliyorum. Şarkılar yazdım sana okuyamadım. Şarkılar yazdım sana okuyamadım Hep yanımdaydın oysa dokunamadım. Hep yanımdaydın oysa dokunamadım Bir gün sen de bileceksin, biliyorum. Bir gün söyleyemediğim bütün sözler yol bulacak yüreğimden gözlerine. Yüreğim yol bulacak yüreğine. Biliyorum, bir gün uzattığım ellerim buluşacak ellerinle. Bilmekle yetiniyorum. Sensizlikte seni sevmek yüreğime yetmese de, gözlerinde yabancı olmak gözlerime yetmese de, uzandığım boşlukta seni hissetmek ellerime yetmese de yetiriyorum. Seni sevmekten vazgeçmemek için kendimi bitiriyorum. Yokluğunda seni var etmeye çalışırken, varlığımda yok oluyorum. Bitiriyorum kendimi bizi başlatmak için. Seni çok seversem duyarsın sanıyorum. Yüreğimin çığlıklarından kendimi duyamıyorum. Sana yüreğimi duyuramıyorum. Sen bilmesen de ben biliyorum. Sana ben hayaller düşler büyüttüm Sana ben gözümde yaşlar büyüttüm Sana ben hummalı aşklar büyüttüm Söyleyemedim Sana ben hayaller düşler büyüttüm Sana ben gözümde yaşlar büyüttüm Sana ben hummalı aşklar büyüttüm Söyleyemedim Gözlerimden gitmiyor bakışın. Gülüşüne bakarken gülüşünü özlüyorum. Bana gülmeni istiyorum sadece. Benim için gülmeni. Gülümserken küçülen gözlerine aşık oluyorum durup durup. Durup durup seni seviyorum. Sen bilmesen de ben biliyorum. Sen sevmeden de ben seviyorum. Sana ben şiirler sözler büyüttüm Sana ben baharlar yazlar büyüttüm Sana ben hummalı gizler büyüttüm Söyleyemedim Sana ben hayaller düşler büyüttüm Sana ben gözümde yaşlar büyüttüm Sana ben hummalı aşklar büyüttüm Söyleyemedim
![]() |
#86 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sivaburs Şuan
![]() Son Aktivite: 18.03.2016 22:10
Tecrübe Puanı: 1648
![]() ![]() ![]() |
![]() Aşka, ayrılığa, hüzne dair söylenmemiş,
Ya da yazılmamış cümle kalmış mıdır? Bu ülkenin insanları; Avrupada yaşayan, İstanbul’da çalışan, Ya da Anadoluda çoban Aşktan yana neyse kısmetine düşen, adaletle almış mıdır? Alamam sandım, belki geç kaldım ,sonunda aldım. Hemde istemeden, verin demeden hatta tercih bile etmeden. Adaletli yanı var mı bilmiyorum. Aldım aklıma, vurdum sırtıma, gözü kapalı yürüyorum. Yalnızca bu sevdada, seni istemiyorum. Sen olmadan, senle çok şey paylaştık; Deniz kenarında balık yedik, Sahil sinemasında, romantik film seyrettik. Sonra seni iş toplantılarıma kattım. Bende kalalı beri, geceleri senle yattım. Diyeceğim o ki, adın her neyse yar ya da sevgili, Türkiye’nin fiziki haritasında, bir tek ağaç ne kadar önemliyse Senin fiziki yapın, benim için o kadar önemli. Mecnundan öğrendim işin sırrını. Ruhun bende kalsın, al git fiziki pırtını. Sen Aklımdan, kalbimden silemediğim, Gözümü açtığımda, yanımda istemediğim, Ömrümün, elinde noktalanacağını bildiğim, Ölüm meleğim… Sen Lüks lokantanın aşçısı ya da otomobilin motor kayışı. İlkbaharda, sevda yağmurlarının usul usul yağışı. Sızma öncesinin son birası. Adem ile Havvanın mirası. Bizden sonrakilerin okuyacağı, imkansız aşk hatırası. E be sevgili, e be yar, e be…… Sakın, ama sakın ha döneyim deme… Ayberk
![]() |
#87 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pusula_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 28.08.2013 14:51
Tecrübe Puanı: 774
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() SEN GELMEDİN
Gün battı Çoktan açtı gece sefaları hasret bahçesinin Kuşlar çoktan döndü yuvalarına Sulara selam veriyor akşamın hüznü Yağmurlar geldi ellerinde güllerle, Gelincikler geldi kapıma, kan rengi karanfiller geldi Sen gelmedin… Yelda gecelerde, Hercai menekşeler ortağı oldu düşlerimin Uzun bir türküyle düştü yalnızlığıma martılar Ayın sevdası geldi gelinlik göçmen bir kızın yarım kalmış bohçasıyla Kayan bir yıldızın gözyaşı geldi, elemi geldi, yası geldi; Sen gelmedin… Ümit kayığında kürek mahkumuydu hayallerim Sabahları önce resmin girdi bütün odalarıma Saçlarındı gölgesi mahzun ikindilerimin Adın yazılı kaldı sokaklarında gönül şehrimin Söndü hasret rüzgârından, vuslatın yanan mumu Erguvanlar geri geldi yaz ortasında, Erken sonbaharlarda sardunyalar geldi, Sen gelmedin… Kırık bir vazoda bıraktın can elmasımı Geceler geldi, gündüzler geldi, türküler geldi, gemiler geldi, son trenler geldi, Sen gelmedin… |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#88 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5481
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sevginin eşiğinde sensizim birtanem
Sevginin eşiğinde sen ve ben sevginin eşiğinde gencecik iki beden sevginin eşiğinde sen beni sevmeden sevginin eşiğinde sensizim birtanem sevginin eşiğinde bizim aşkımız sevginin eşiğinde bizim sevdamız sevginin eşiğinde ben yapayalnız sevginin eşiğinde sensizim birtanem murat avaroğlu |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#89 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5481
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ah sen
Umudumu kestigim bir anda, Kisin ortasinda soguktan üsürken, Her sey bitti derken, Gelip Isik oldun karanlik dünyama, Hep kaybetme korkusuyla yasadim seni, Yüregim ince ince sizlarken, Hayalimde hep umuda Yolcuydum, Ah sen, sen hep bir hayal din sadece. Kardelenler misali, Erken acip kayboldun, Sen hep kardelenler gibi Asildin, Suskun yüregimin gizemisin. Ah sen, Ah sen simdi nerelerdesin, Bilmeden rahat yok bana, Seni düsünürken dalarim aynalarda, Ah, sen sen hep hayalsin bana. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#90 |
Yeni Yiğido
![]() Efe_Sabri Şuan
![]() Son Aktivite: 15.01.2010 01:40
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() elerine saglık.. devamını bekleriz..
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|