Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Dünya ve Türkiye'den Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 30.01.2009, 08:22   #11
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Kılıçdaroğlu İstanbul'da kayboldu!

Alıntı:
kangallim58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Başbakan Erdoğan'ın 'CHP adayı İstanbul'da kaybolur' dediği CHP İstanbul Belediye Başkan Adayı Kılıçdaroğlu 24 saat geçmeden Tuzla'dan Sultanbeyli'yi bulamadı.

Star Gazetesi'nin haberine göre, İstanbul iki gündür çeşitli semtleri gezen CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kemal Kılıçdaroğlu, dün Tuzla'daydı.

Bir kamyonetin üzerinden halkı selamlayan Kılıçdaroğlu'na yaklaşık 100 araçlık konvoy eşlik etti. CHP Tuzla İlçe Başkanlığı'nı ziyaret eden Kılıçdaroğlu, daha sonra Sultanbeyli'ye gitmek üzere yola çıktı. Yolu karıştıran Kılıçdaroğlu'nun konvoyu tersaneler bölgesine girdi. Bu sırada Kılıçdaroğlu'nun kendilerini ziyarete geldiğini zanneden tersane işçileri bir süre kaldırımda Kılıçdaroğlu'nun VIP Minibüsünden inmesini bekledi. Ancak Kılıçdaroğlu ve beraberindekilerin yolu şaşırdığını ve görevli trafik polisleri yardımıyla yolunu bulduğunu gören tersane işçileri hayal kırıklığı yaşadı.
Bu haberi aldığın kaynağa bakarım, ve bu haberin ciddiyet taşıdığına inanmam.Çünkü ciddi bir gazete değil. Sırf iktidarı destekleme adına ve birilerini karalama adına parayla satın alınıp yayın yaptırılmaktadır. Demokrası demokrasi diye ağlayanlar bakıyorum demokratik bir yarışta bile adaylara tahammülsüzlük, sindirememezlik ve saldırgan bir tutum içindeler.
Benim aklıma şu geliyor.
Çalandan yanamısın?
Çalışandan yanamısın?
Bu soruya göre haraket etmek en mantıklısı sanıyorum. Hakkında hiç bir yolsuzluk iddiası olmayan bir parti adayına ne yakıştırmalar yapılıyor, hakkında yüzlerce yolsuzluk iddiası ile açılan davalar devam ederken dokunulmazlıkları olamsa mahkum olacaklar, hala sütten çıkmış ak kaşık gibi sunulmak isteniyor. Ne olursa olsun hangi aday olursa olsun önce saygıyı hatırlayacağız, hoşgörüyü hatırlayacağız. Bu bir demokratik yarıştır elbetteki sonuç ne olursa olsun saygı duyacağız.

.
Alt 30.01.2009, 12:01   #12
yiğidoturan
Usta Yiğido

yiğidoturan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yiğidoturan Şuan yiğidoturan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.07.2014 12:58

Tecrübe Puanı: 1069 yiğidoturan TAM BIR BEYEFENDIyiğidoturan TAM BIR BEYEFENDIyiğidoturan TAM BIR BEYEFENDIyiğidoturan TAM BIR BEYEFENDIyiğidoturan TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
Kibrisli Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Kılıçtaroğlunun cevabı olmuştu bu 4 milyarı nasıl bulacağı konusunda... Yolsuzluk yapmayacağız, çevremizi zengin etmeyeceğiz, dürüst olacağız ve 4 milyar doları bulacağız.
Adam kısacası yemeyeceğim diyor, Kadir Topbaş'ta malvarlığını açıklasa ya kamuoyuna...
adam yemeyecek ki zaten sadece yolunu bulacak
Alt 30.01.2009, 12:25   #13
sivaslıgenç
Usta Yiğido

sivaslıgenç - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sivaslıgenç Şuan sivaslıgenç isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 20.03.2016 23:42

Tecrübe Puanı: 906 sivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOKsivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOKsivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOK

İstanbulda kazanacagını hiç sanmıyorum ki kazanamayacak gibi.Gerçekten şuan ki belediye bana göre çok güsel çalışıyor.Yönetim değişikliğine gerek yok.Zaten Chp nin adayınında ne kadar şansı olabilirki.
sivaslıgenç isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 30.01.2009, 12:30   #14
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1308 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

Bu adam olsa olsa şovmen olur..

Türk Telekom Cem Yılmazla anlaşmasını feshedip bu adamı oynatsın reklamlarında!!
Alt 30.01.2009, 12:33   #15
yiğidoturan
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 1069 yiğidoturan TAM BIR BEYEFENDIyiğidoturan TAM BIR BEYEFENDIyiğidoturan TAM BIR BEYEFENDIyiğidoturan TAM BIR BEYEFENDIyiğidoturan TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
Yiğiter Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Bu adam olsa olsa şovmen olur..

Türk Telekom Cem Yılmazla anlaşmasını feshedip bu adamı oynatsın reklamlarında!!
çok güzel bir fikir bravooo
Alt 30.01.2009, 12:33   #16
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 20:24

Tecrübe Puanı: 4548 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Kılıçdaroğlunun İstanbul'da kazanacağını hiç sanmıyorum yinede başarılar dilerim
Alt 30.01.2009, 12:40   #17
FurkaN
Editör

FurkaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

FurkaN Şuan FurkaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 21:58

Tecrübe Puanı: 10 FurkaN TAM BIR BEYEFENDIFurkaN TAM BIR BEYEFENDIFurkaN TAM BIR BEYEFENDIFurkaN TAM BIR BEYEFENDIFurkaN TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
Kılıçtaroğlunun cevabı olmuştu bu 4 milyarı nasıl bulacağı konusunda... Yolsuzluk yapmayacağız, çevremizi zengin etmeyeceğiz, dürüst olacağız ve 4 milyar doları bulacağız.
Adam kısacası yemeyeceğim diyor, Kadir Topbaş'ta malvarlığını açıklasa ya kamuoyuna...
Siz hiç seçilince yiyecem diyen duydunuz mu? Bu yorumunuz beni çok güldürdü teşekkür ederim
Dilin süsü söz!"

...İMZALARDA SİYASİ SİMGELER YASAKTIR...

BeNi An, bEnİ aRa, AmA bEnSiZ yÜrÜ...
FurkaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 30.01.2009, 12:42   #18
yiğidoturan
Usta Yiğido

Alıntı:
arifcoskun Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Bu haberi aldığın kaynağa bakarım, ve bu haberin ciddiyet taşıdığına inanmam.Çünkü ciddi bir gazete değil. Sırf iktidarı destekleme adına ve birilerini karalama adına parayla satın alınıp yayın yaptırılmaktadır. Demokrası demokrasi diye ağlayanlar bakıyorum demokratik bir yarışta bile adaylara tahammülsüzlük, sindirememezlik ve saldırgan bir tutum içindeler.
Benim aklıma şu geliyor.
Çalandan yanamısın?
Çalışandan yanamısın?
Bu soruya göre haraket etmek en mantıklısı sanıyorum. Hakkında hiç bir yolsuzluk iddiası olmayan bir parti adayına ne yakıştırmalar yapılıyor, hakkında yüzlerce yolsuzluk iddiası ile açılan davalar devam ederken dokunulmazlıkları olamsa mahkum olacaklar, hala sütten çıkmış ak kaşık gibi sunulmak isteniyor. Ne olursa olsun hangi aday olursa olsun önce saygıyı hatırlayacağız, hoşgörüyü hatırlayacağız. Bu bir demokratik yarıştır elbetteki sonuç ne olursa olsun saygı duyacağız.

.

helal olsun arif gardaş haberede muhalefet oldunya bundan sonra sana BAY MUHALEFET diycem
Alt 30.01.2009, 12:43   #19
sivaslıgenç
Usta Yiğido

sivaslıgenç - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sivaslıgenç Şuan sivaslıgenç isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 20.03.2016 23:42

Tecrübe Puanı: 906 sivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOKsivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOKsivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
FurkaN Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Siz hiç seçilince yiyecem diyen duydunuz mu? Bu yorumunuz beni çok güldürdü teşekkür ederim
Aynen abi ne diycek seçilim yiyecegim mi?Bu adam İstanbulda gelemezz 100 kişiye sorun 50 si daha kim oldugunu bile bilmiyor.
sivaslıgenç isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 30.01.2009, 20:16   #20
HaKaaN
Usta Yiğido

HaKaaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

HaKaaN Şuan HaKaaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.05.2015 01:29

Tecrübe Puanı: 749 HaKaaN BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
kemal kılıçdaroglu yeni yeni sivriliyor mal varlıgını şimdi degilde bir 5/6 sene sonra açıklasın......yemeyecegim diyor zaten yemem diyenden korkacaksın

ÖLüMüDe ÖLDüReN RaBBe...SeCDeLeR OLSuN.....
HaKaaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)