|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#11 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() abircan Şuan
![]() Son Aktivite: 21.01.2015 09:55
Tecrübe Puanı: 1054
![]() ![]() ![]() |
![]() bencede takip etmede fayda var , ense üstü yangelip yatmak kimsenin hayrına değil, çalışmamayana mama yok artık, 30 milyon fakire bakacak fon kalmadı artık hükümet yedi btirdi sattı bitirdi yedi yılda herkes başının çaresine bakacak artık, devletin malını denizlediler , üniversiteli genç boş çatışmaları bırakıp ekmek nasıl kazanılır bunun peşine düşsünler, sıra saksıyı çalıştırmaya geldi artık
![]() |
#12 |
Yeni Yiğido
![]() ![]() dogan-f Şuan
![]() Son Aktivite: 14.11.2010 22:49
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() sayın başkanım çalışmalarınızdan dolayı sizleri tebrik ederim sivas ve sivaslılar için yapmış olduklarınızdan dolayı size minnettarım.
bir aksilik olmazsa inşallah hafta sonu seminere geleceğim... bu arada inşallah tanışma imkanımız olur saygı ve selamlarımla.... SİVASLI OLMAKLA ÖVÜNME ÖYLE BİR İNSAN OL Kİ SİVAS SENİNLE ÖĞÜNSÜN... ( ÜMRANİYE SİVASLILAR VAKFI GİRİŞ YAZISI ) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Yiğido
![]() ![]() ERTAN0082 Şuan
![]() Son Aktivite: 25.04.2009 11:26
Tecrübe Puanı: 601
![]() |
![]() ab ekmediği yerden biçer anasını boyar babasına kız diye satar onlarda vicdan yoktur bütün işlerini mantıkla hallederler bizim gibi duygusal insanları kolayca yerler çünkü onlar kedidir bizlerde onlara göre sadece bir ciğeriz... ayrıca ab diye hiç birşey kalmadı battılar zaten arkadaşlar eğer bir birleşme gerekiyorsa oda dünyanın en büyük gücü olan doğu bloklarıyla olmalıdır(türk cumhuriyetleri,iran,hindistan, pakistan,çin vs...)
benim ne gönlüm nede zihnim köledir ben tanımam ab abd israil gibi kan emici emperyalistleri |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Yiğido
![]() ![]() ERTAN0082 Şuan
![]() Son Aktivite: 25.04.2009 11:26
Tecrübe Puanı: 601
![]() |
![]() o nedenlkedir ki ab eğer sana birşeyler veriyorsa kesinlikle kat kat fazlasını senden alıyordur yoksa onlar adama yağmurlu günde su bile vermezler
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Yeni Yiğido
Feramuz58 Şuan
![]() Son Aktivite: 23.04.2009 14:15
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() Çok güzel bir program, orada hazır para duruyor ama kullanamıyoruz bu olacak iş değil, Sivas Eğitim ve Gençlik Derneğini ve sitemizi kutluyorum.
![]() |
#16 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() abircan Şuan
![]() Son Aktivite: 21.01.2015 09:55
Tecrübe Puanı: 1054
![]() ![]() ![]() |
![]() arkadaşlar artık bazı önyargıları değiştirsek iyi olacak
ab dediğimiz yerde 6 milyon türk yaşıyor, yani nüfusumuzun onda biri oralarda, ayrıca artık avrupa nüfusu içerisinde müslümanlar nerdeyse bazı ülkelerde % 20 yi aştı, yani artık şu at gözlüklarini çıkarsak iyi olacak, kimse senin saçının , gözünün rengini değiştirmiyor zorla, kimse senin dinini mezhebini değiştirmiyor, adam binlerce camii yapımına izin vermiş topraklarında, yüzbinlerce vatandaşın o topraklarda mal mülk sahibi olmuş, o bir sistem alırsan iyi olur almazsan cahillikle boğuş dur, bizimkiler eğitilmemekte direniyorlar oradada burada adam yıllardır almanyada tek cümle konuşamıyor almancayı sonrada işsizim deyip devletten karşılıksız yardım alıp yan gelip yatıyorlar yüzbinlercesi, sen adam olursan hakkını hukukunu bilirsen sana kimsenin yapacağı bişey yok arkadaş, her yıl 20 milyon turist gidip geliyor bir zararı yok faydası var, bırakın bu ilişkiler artık gelişsin ama teslim olmayın ulusal bilince dil kültüre mutlaka sahip çık, korkma avrupadan sen kendini bilirsen kendi kendine saygın varsa onarda sana saygı duyar, tukaka demek en kolayı, good mornıng demek marifet orada işte
![]() |
#17 |
Super-Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() GuNaY Şuan
![]() Son Aktivite: 03.11.2013 23:42
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sivas Eğitim ve Gençlik Derneğinin düzenlemiş olduğu seminere bende katılacağım. Kendilerine teşekkür ederim.
Sitemiz aracılığı ile öğrendiğim Seminere katılarak bu projelerin için ufkumu açacağını umuyorum.
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|