|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Yıldızeli Yıldızeli İlçesi ve Köyleri |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Editör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SivasLady Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sivas iline 67 km, Yıldızeli ilçesine 13 km uzaklıktadır.
Köyde, ilköğretim okulu vardır ancak kullanılamamaktadır. Köyün hem içme suyu şebekesi hem kanalizasyon şebekesi vardır. Ptt şubesi yoktur ancak ptt acentesi vardır. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Köye ayrıca ulaşımı sağlayan yol asfalt olup köyde elektrik ve sabit telefon vardır.
Sadece Susmak İstiyorum... Yalan İnsanları Kaale Almadan... Haklıyken Haksız Gözüksem Bile Kendimi Savunmadan... HUZUR Bulmak İstiyorum Gözlerimi Kapayıp Kimseyi Anmadan... Sessizliği Dinlemek İstiyorum,Yüzüme Gülüp Arkamdan Konuşulanları Duymadan... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Yeni Yiğido
![]() ![]() Senan Şuan
![]() Son Aktivite: 08.08.2010 14:11
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() Selam
haklisin köyde ilkokul var.Yalniz kullanilmamaktadir diye yazmissin ! bu yanlis. Ilkokul kullanilmaktadir,PTT subesi olmadigi gibi acentasida yoktur.Ayrica saglik ocagi ve saglik evide mevcuttur.Köyün yoluna gelince asagi yukari 2 kilometre asfalt yoktur, yani anayoldan itibaren. Nereden biliyorsun diye sorarsan,ben orada dogdum büyüdüm ve halada oraya her izinde gidiyorum. Siz ortacakmak köyünü nerden biliyorsunuz bilmem ama arastirmanizi daha iyi kaynaklardan almanizi isterdim. Sevgi ve Saygiyla Senan |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Editör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SivasLady Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
ben desadece basliklar acilsin diye alt yapi hazirlandi bilgileri internet araciligi ile bulduklarimi aktardim sizin katkilarinizla dogru ve güncel olan bilgileri ögrenecegiz herkes kendi köyünü daha iyi bilir
Sadece Susmak İstiyorum... Yalan İnsanları Kaale Almadan... Haklıyken Haksız Gözüksem Bile Kendimi Savunmadan... HUZUR Bulmak İstiyorum Gözlerimi Kapayıp Kimseyi Anmadan... Sessizliği Dinlemek İstiyorum,Yüzüme Gülüp Arkamdan Konuşulanları Duymadan... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Yasaklı
![]() sivasrock.com Şuan
![]() Son Aktivite: 06.09.2009 13:22
![]() |
![]() muhtarda amcam oluyo mustafa coşar tek başina iktiidar lakabıda saddam
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Yeni Yiğido
![]() ![]() nursel Şuan
![]() Son Aktivite: 01.04.2012 11:00
![]() |
![]() slm bende orte cakmaktanım dogrusu babam ordan ben yukarı cakmaga gelın gıttın sızınle tanısmak ısterım k ı b
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Yiğido
![]() ![]() kadir20 Şuan
![]() Son Aktivite: 19.08.2011 21:42
Tecrübe Puanı: 726
![]() |
![]() ben güneykaya danim,o civari pek bilmiyorum ama herhalde ortacakmak yakin.
![]() |
#7 |
Yeni Yiğido
![]() ![]() Sivasli_ketur Şuan
![]() Son Aktivite: 03.05.2009 21:21
![]() |
![]() hey Slm bende bu koydenmmm
![]() Canım OLan,Yarın Düşmanım OLmaz.YaşananLarn Hatırı Hep SakLı KaLır,HatırLarı SoruLur,SeLamLarı Hep aLınır.SiLdikLerm Vardır ßirde,OnLar yanLışLarm ve pişmanLkLaRımdır.AdLarı anıLmaz,hatırLarı soruLmaz Sσnsυzlυgυи sαнιвι sαиα υlαsмaк istiчσяum Ask acisi, Unutulmaz Anilari, Yakar InSani, Acitir Hatiralari, Aklina Gelince Hatiralar, Aglatir Insani . Bazen ileriye gidebilmek icin, Geriye Donmek En Mantikli Olanidir Biiir SeNiii UunUtMAdiiiM YiiiLarCA biiiiRde Ben AgLArkeN GiiiTiiigiiiNiii özLediğim sen misin yokSa her güLüşünde içimden kopaN 1ooo parça mı ? Konu Sivasli_ketur tarafından (05.04.2009 Saat 13:49 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Yeni Yiğido
![]() ![]() ortacakmakli Şuan
![]() Son Aktivite: 27.04.2009 20:13
![]() |
![]() SLm ben Fransada Oturyom Ama ortaacakmakta dogdum ,buyudum ikisnede Hala orta cakmaka giderim ... KOyum Ptt Ajentesi VArdir Diyerleri DOgrudur SAglik ocagi YOktur SAglik Evi vardir Ve 4dönemdir k muhtarimiz aynidir tum Ortacakmaliklar Selam Ederim Saygilarimi sunarim.
evt Koyunuzun yolu bizim koyde geciyo Kadir20 ye cvp Konu ortacakmakli tarafından (12.04.2009 Saat 18:20 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|