![]() |
#51 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 12.06.2006
Tecrübe Puanı: 1300
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Dün parkın halini gördüm,yabani otlar büyümüş,çim değil resmen otluk olmuş orası..Bakım falan yok dedim herhalde..Bir Sivas sevdalısı olarak canım çok sıkıldı,gelip buraya konu açacaktım ama maalesef iki gündür acilden yakamızı kurtaramadığımız için yazamadım..
Hani bu açılan konu cuk demiş oturmuş derdime. Sivas birilerine vefasını gösterdi,onlarda birilerine vefasını göstermek zorunda..Gözünün önündeki parkın halini nasıl görmezsin..Aradan bir buçuk ay geçti ve hala bir icraat görmüş değiliz..Proje var mı onu da bilmiyorum..Şurda parkın yeşil kalacağı aylar sınırlıyken,neyi bekliyorlar güzel güzel çiçeklerle bezemek,yeşillerle bürümek için..Canımı sıktı! Alıntı:
Hani o, babasına ve kavmine, “Ne bu tapınıp durduğunuz heykeller?” demişti.(Enbiya-52) Konu LaEdri tarafından (06.05.2009 Saat 17:24 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#52 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HaKaaN Şuan
![]() Son Aktivite: 02.05.2015 01:29
Tecrübe Puanı: 741
![]() |
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
![]() |
#53 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sabiha Serin Şuan
![]() Son Aktivite: 21.05.2014 18:16
Tecrübe Puanı: 832
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Kesilen ağaçların çürüdüğünü, bakımsız kaldıklarını yerlerine çınar ve ıhlamur ağaçlarının dikileceğini okudunuz demek öylemiii? Anlaşılan siz Sivas'ta yaşamıyorsunuz uzaktan uzağa okuduklarınıza inanıyorsunuz.Bu topraklarda yaşayan ağaçlar la hergün iç içe olan gördüğümüzemi inanmıyorsunuz demek. Şimdide bahane ağaçların çür ümesi öylemiiii ? Vallahi bravo doğrusu. Ne de güzel savunmuş onu yazan pes artık. Kim demiş ağaçlar çürüktü diye aslanlar gibi idi hepside,kim uyduruyor bunları. Anlaşıldı burada dobra konuşan yürek sanırım yok, herkes bir partinin savunması çabasında.Ben duygusal bakmışım öylemiii? O zaman sanırım sizde duygu muygu yok demekki. Hani illa birilerini savunacaksınızya duygusal olmakta hata öylemiiiii.. Eğer siz anıları önemsemiyorsanız, duyguda yoksa ne diyeyim. Buda herkesin yapısı...O halde her başa geçen canının istediği yeri yıkıp viran etsin haydi rastgele.. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#54 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HaKaaN Şuan
![]() Son Aktivite: 02.05.2015 01:29
Tecrübe Puanı: 741
![]() |
![]() sayın dogan urgupun sivasımız için elinden gelen herşeyi yapacagına sonsuz inanıyorum ve daimada arkasındayız ....kimileri vefa gosterd millet secti diyor hemserim orda duracaksın biz muhsin başkanı saglıgındada vefatında tam destekledik daimada destekliyecegiz dogru yolda olanlara canımız feda ..............
![]() |
#55 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() titizyiğido Şuan
![]() Son Aktivite: 02.06.2012 23:55
Tecrübe Puanı: 747
![]() |
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
![]() |
#56 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 58_SEMİH_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 03.10.2014 21:26
Tecrübe Puanı: 768
![]() |
![]() Alıntı:
![]() ![]()
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#57 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4540
![]() |
![]() Bu sitede senin site kurallarına uygun doğru dürüst yazdığın hangi mesajın silindi?
![]() |
#58 | |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Alıntı:
ben üç beş sene sonra gereksiz görülüp silinebilir mahiyetinde söylemiştim ayrıca mesaj için değil konu için söyledim.......ben hiç biyerde silinecek türden mesaj yazmam..........
CESARETİN BİTTİĞİ YERDE ESARET BAŞLAR....................... Konu titizyiğido tarafından (06.05.2009 Saat 18:16 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#59 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4540
![]() |
![]() Bu ne demek oluyor daha evvel mesajınız silinmişdemi böyle kelime kullanıyorsunuz?
![]() |
#60 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() ben orada mesaj demiyorum konu diyorum.........tamam abi biz seninle anlaşamıcaz burada...........seni kendi doğrularınla başbaşa bırakıyorum............selamet le........
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|