Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 06.05.2009, 17:19   #51
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1300 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Kent Meydanı Bakımsız

Dün parkın halini gördüm,yabani otlar büyümüş,çim değil resmen otluk olmuş orası..Bakım falan yok dedim herhalde..Bir Sivas sevdalısı olarak canım çok sıkıldı,gelip buraya konu açacaktım ama maalesef iki gündür acilden yakamızı kurtaramadığımız için yazamadım..
Hani bu açılan konu cuk demiş oturmuş derdime.
Sivas birilerine vefasını gösterdi,onlarda birilerine vefasını göstermek zorunda..Gözünün önündeki parkın halini nasıl görmezsin..Aradan bir buçuk ay geçti ve hala bir icraat görmüş değiliz..Proje var mı onu da bilmiyorum..Şurda parkın yeşil kalacağı aylar sınırlıyken,neyi bekliyorlar güzel güzel çiçeklerle bezemek,yeşillerle bürümek için..Canımı sıktı!

Alıntı:
tayfun5883 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
halada Sami Aydını savunurlar anlamam Sami Aydını savunanların eğitim seviyesini çok merak ediyorum göz var nizam var yazık değilmi o güzelim agaçlara kütüphaneyi yıktılar onun yerine başka bişey yaptılar o dükkanların işi ne allah aşkına bence Sami Aydının yaargılanması lazım
Sami Aydın'ın projelerini ekseriyetle savundum,gitmesine de üzüldüm,ve onu savunanların hangi eğitim düzeyinde olmasını umuyorsun bilmiyorum ama ben bir öğretmenim ve Sami Aydın'ı savunuyorum..

Konu LaEdri tarafından (06.05.2009 Saat 17:24 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 06.05.2009, 17:28   #52
HaKaaN
Usta Yiğido

HaKaaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

HaKaaN Şuan HaKaaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.05.2015 01:29

Tecrübe Puanı: 741 HaKaaN BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
Yiğiter Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Dün parkın halini gördüm,yabani otlar büyümüş,çim değil resmen otluk olmuş orası..Bakım falan yok dedim herhalde..Bir Sivas sevdalısı olarak canım çok sıkıldı,gelip buraya konu açacaktım ama maalesef iki gündür acilden yakamızı kurtaramadığımız için yazamadım..
Hani bu açılan konu cuk demiş oturmuş derdime.
Sivas birilerine vefasını gösterdi,onlarda birilerine vefasını göstermek zorunda..Gözünün önündeki parkın halini nasıl görmezsin..Aradan bir buçuk ay geçti ve hala bir icraat görmüş değiliz..Proje var mı onu da bilmiyorum..Şurda parkın yeşil kalacağı aylar sınırlıyken,neyi bekliyorlar güzel güzel çiçeklerle bezemek,yeşillerle bürümek için..Canımı sıktı!

Sami Aydın'ın projelerini ekseriyetle savundum,gitmesine de üzüldüm,ve onu savunanların hangi eğitim düzeyinde olmasını umuyorsun bilmiyorum ama ben bir öğretmenim ve Sami Aydın'ı savunuyorum..
sen kimi savundugunu bilmiyosun ki secimlerden önce sami aydını yerden yere vurdun şimdi dönmüş sami aydını destekliyorsun ....

ÖLüMüDe ÖLDüReN RaBBe...SeCDeLeR OLSuN.....
HaKaaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 06.05.2009, 17:30   #53
Sabiha Serin
Usta Yiğido

Sabiha Serin - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Sabiha Serin Şuan Sabiha Serin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.05.2014 18:16

Tecrübe Puanı: 832 Sabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekannt

Alıntı:
GurbetsokakLari Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Cok duygusal bakiyorsunuz, Sivas´in her kösesinde herkesin bi anisi vardir...belediye herkesin hatirasina göremi hizmet versin ?

Kütüphanenin kötü bi görüntüsü vardi bence...Kitablara zarar verilmeden baska biyere tasindi biliyorum, yenisi daha iyisi acilir merak etmeyin.

Kesilen agaclarinda cürüdügünü, bakimsiz kaldiklarini ...

yerlerine cınar ve ıhlamur agaclarının dikilecegini okumustum...
Biraz sabir ederseniz Ins.

belediyenin Allah yardimcisi olsun, herkesi memnun etmek imkansiz zaten.

Kesilen ağaçların çürüdüğünü, bakımsız kaldıklarını yerlerine
çınar ve ıhlamur ağaçlarının dikileceğini okudunuz demek öylemiii?
Anlaşılan siz Sivas'ta yaşamıyorsunuz uzaktan uzağa okuduklarınıza inanıyorsunuz.Bu topraklarda yaşayan ağaçlar la hergün iç içe olan
gördüğümüzemi inanmıyorsunuz demek. Şimdide bahane ağaçların çür
ümesi öylemiiii ? Vallahi bravo doğrusu. Ne de güzel savunmuş onu yazan pes artık.
Kim demiş ağaçlar çürüktü diye aslanlar gibi idi hepside,kim uyduruyor bunları.
Anlaşıldı burada dobra konuşan yürek sanırım yok, herkes bir partinin savunması çabasında.Ben duygusal bakmışım öylemiii? O zaman sanırım sizde duygu muygu yok demekki. Hani illa birilerini savunacaksınızya duygusal olmakta hata öylemiiiii..

Eğer siz anıları önemsemiyorsanız, duyguda yoksa ne diyeyim. Buda herkesin yapısı...O halde her başa geçen canının istediği yeri yıkıp viran etsin haydi rastgele..
Sabiha Serin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 06.05.2009, 17:31   #54
HaKaaN
Usta Yiğido

HaKaaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

HaKaaN Şuan HaKaaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.05.2015 01:29

Tecrübe Puanı: 741 HaKaaN BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

sayın dogan urgupun sivasımız için elinden gelen herşeyi yapacagına sonsuz inanıyorum ve daimada arkasındayız ....kimileri vefa gosterd millet secti diyor hemserim orda duracaksın biz muhsin başkanı saglıgındada vefatında tam destekledik daimada destekliyecegiz dogru yolda olanlara canımız feda ..............

ÖLüMüDe ÖLDüReN RaBBe...SeCDeLeR OLSuN.....
HaKaaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 06.05.2009, 18:00   #55
titizyiğido
Usta Yiğido

titizyiğido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

titizyiğido Şuan titizyiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.06.2012 23:55

Tecrübe Puanı: 747 titizyiğido BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
altuntas58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Beni anlamak istemiyorsan yapacak bir şey yoktur asıl benim sorduklarıma neden cevap yazmadınız(Her belediye başkanı sivasımız için hizmet etmeye geliyor.Sayın ürgüpte sivasımızın bir insanı .5 sene sayın sami aydın beye tahamül gösterdik 1 aylığına olsun sayın doğan ürgüp beye tahamül gösteremiyoruz Her seferinde bu konu silinmezse diyorsunuz burada konular silinmez tabiki sitemizin kurallarına uygun konulardan bahsediyorum)
hangi soru abi.......yukarıdaki mesajı örnek göstermişsin ama ben orada soruya rastlayamadım............soru demişşken bir önceki mesajımdaki soruyu yanıtlarsan sevinirim...........
Alt 06.05.2009, 18:05   #56
58_SEMİH_58
Usta Yiğido

58_SEMİH_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

58_SEMİH_58 Şuan 58_SEMİH_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 03.10.2014 21:26

Tecrübe Puanı: 768 58_SEMİH_58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
arikarinkuchi Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
şu köpek sorunu çözseler bi yaa
heryerde karşımıza çıkıyorlar
SAdece Karşımıza CıkmakLa KaLsaLar iyi..Birde KovaLıyorLar
Geride
Ne
Kaldıgına
Bakalım...
58_SEMİH_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 06.05.2009, 18:10   #57
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 20:24

Tecrübe Puanı: 4540 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Alıntı:
titizyiğido Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
hangi soru abi.......yukarıdaki mesajı örnek göstermişsin ama ben orada soruya rastlayamadım............soru demişşken bir önceki mesajımdaki soruyu yanıtlarsan sevinirim...........
Bu sitede senin site kurallarına uygun doğru dürüst yazdığın hangi mesajın silindi?
Alt 06.05.2009, 18:13   #58
titizyiğido
Usta Yiğido

Alıntı:
Bu sitede senin site kurallarına uygun doğru dürüst yazdığın hangi mesajın silindi?
abi masajı iyi oku bence ben mesaj silinmesinden bahsetmedim...........

ben üç beş sene sonra gereksiz görülüp silinebilir mahiyetinde söylemiştim ayrıca mesaj için değil konu için söyledim.......ben hiç biyerde silinecek türden mesaj yazmam..........

Konu titizyiğido tarafından (06.05.2009 Saat 18:16 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
titizyiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 06.05.2009, 18:19   #59
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 20:24

Tecrübe Puanı: 4540 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Alıntı:
titizyiğido Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
gardaş ben sana siz demedim yorumuma eleştiri getirenlere çoğul mahiyette siz dedim........dediğin gibi mecbur zamana bırakacaz zamanı gelincede bu konu silinmezse hep beraber açar okuruz.............
Bu ne demek oluyor daha evvel mesajınız silinmişdemi böyle kelime kullanıyorsunuz?
Alt 06.05.2009, 18:25   #60
titizyiğido
Usta Yiğido

Alıntı:
Bu ne demek oluyor daha evvel mesajınız silinmişdemi böyle kelime kullanıyorsunuz?
ben orada mesaj demiyorum konu diyorum.........tamam abi biz seninle anlaşamıcaz burada...........seni kendi doğrularınla başbaşa bırakıyorum............selamet le........

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)