|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#11 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() MUTLU İTİK Şuan
Son Aktivite: 13.07.2015 19:04
Tecrübe Puanı: 721
![]() |
arkadaşlar bırakın siyasilerin sahip çıkmasını rektörümüz ve ekibi sahip çıksın nasıl akp sivası kaybedince sivas a karşı cephe aldıysa rektörde yökün yolunda gitmediği için daha çok önü kesilir cumhuriyet üniversitesinin.
şu anki millet vekillerini resmi bir konuda haksızlığa uğradığınız için arayın hakkınızı savunacaklarmı tabi sekreterlerinden başka birisine ulaşabilirseniz svas a geldiklerinde ulaştığınızdada sizi hiç tanımadığınız kişilere yönlendirecekler. şu anda vekillerden daha etkili bir isim akp de önemli bir mevkiye gelmiştir EKREM ERDEM sivas ın suşehri ilçesi hemşehrimiz akp türkiye teşkilat başkanı olmuştur. bu insanlar SİVAS için neden uğraşmıyorlar haberleri yokmu bu durumlardan tabi sivas a sahip çıkan sivas ın hakkını yedirmemek için kendi hakkından vazgeçen bir tane adam gibi adam vardı onu da yok ettiler temsilcisi olmayan bir şehir olarak öksüz bırakıldık sn Rektör İlyas Dökmetaş yök bütçe başkanın dahi torpil yaptırıp istediği şahsı sivas merkeze nazlanarak alır oralarla ters düşerse üniversite içerisinde vatandaşın geldiği her yeri paralı otoparka çevirmek zorunda kalırsın bütün kantinleri vakıfa bağlarsın maksat üniversite gelişsin değil tabi döner sermaye artsın bölüm gitmiş öğrencilerin ve sivas ın geleceği gitmiş kimin umurunda kim düşünür sivas ı koltuk gitmeden cepler dolsun bu bütün vekillerimiz ve yönetcilerimiz için gerekli Sivas a Faydası olan memlekte isdihtam getiren memleketimizi her alanda yükselten insanlar yesinler zoruma gitmez ne kadar hakkım var sa helal ederim ama sadece kendi menfaatleri için uğraşanlara tek lafım buradan kendilerinden çoluk çocuklarından çıksın inşallah. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() burak5866 Şuan
Son Aktivite: 19.08.2021 16:47
Tecrübe Puanı: 842
![]() |
STADYUM DARBESİNİN ÜSTÜNE BİRDE BU MU ÇIKTI?BÜTÜN ŞEHİRLERE 30-40 BİN KAPASİTELİ STADYUM YAPILIRKEN SİVAS'A 20 BİN KİŞİLİK YAPILACAKMIŞ.ZATEN ŞU AN Kİ 18 BİN KİŞİLİK EN AZINDAN YERİ GÜZEL.SIRF SÖZ VERDİ YA BAŞBAKAN ONU TUTMAK İÇİN.BU KONUYA GELİNCE BEN YOZGAT BOZOK ÜNİVERSİTESİNDE OKUYORUM 2006 KURULDU.BURAYA DA GELECEK.AMA NASIL OLURDA SİVAS'A GELMEZ.ZATEN YAKINDA BURASI BİLE GEÇER SİVAS'I.SİVASIMIZA ÇOK YAZIK OLUYOR.HEM DE ÇOOOOK.....
SİVASLILAR UYUMAYIN LÜTFEN BİR ŞEYLER YAPIN.1974 DE KURULMUŞ BİR ÜNİVERSİTEYE HİÇ YAKIŞMIYOR BU....2006 DA KURULAN BOZOK ÜNİVERSİTESİ BİLE SİVAS TAN İYİ DEMEK Kİ. Konu burak5866 tarafından (06.01.2010 Saat 15:47 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() goramaz Şuan
Son Aktivite: 20.08.2025 22:38
Tecrübe Puanı: 1368
![]() |
burak kardeşim yozgat ı koruyup kollayacak bir bakanları var: Cemil Çiçek .
|
|
|
|
#14 |
|
Yiğido
![]() ![]() balix Şuan
Son Aktivite: 14.01.2011 10:59
Tecrübe Puanı: 627
![]() |
Her şey kendimizden kaynaklanmakta. Hiç kimse gelipte Sivasın Sivaslı'nın aleyhine çalışmıyor. Ne oluyorsa yanlışta olsa hep peşinden gideriz, hiç denetim mekanızmamız çalışmaz. Yetkiyi veririz zaten veririken yanlış yaparız, onuda unutur yanlışlarımızda ısrar ederiz.
Zira biz Sivaslıyız. Ben size bir Sivaslı Olarak Ankara da yaşadığım olaylardan kısa bişr özet sunacağım. Kişilik olarak araştırmayı üretmeyi çok severim, tabiiki Sivasta çalıştığım kurumda bunu çok iyi bilir. Gelip bir yerlerden yağdanlıktan başka bir iş yapmamaış görevlilerimize allışallı veda yemekleri yapar benim Sivasımın güzel insanı, ama yıllarını gece gündüz kurumuna, milletine harcamış, bu çalışkanlığıylada Bakanlıkca bizzat merkeze alınmış olan ben malesef, geldiğim kurumda ilk kendi insanımdan darbeler yedim. Önce benim kendi daire başkanım benim işlerimi sırf kıskançlığıyla baltalamaya kalktı, sonrada kendi görevden alınıp ben başka biriyle çalışmaya başladım... yani önce bizler birbirimizin kuyusunu kazmaktan vaz geçsek durum düzelecek.. Şimdi "Üniversitenin azı diğşleri çekiliyor" haberini alınca yıllar önceki üniversite çalışmalarım aklıma geldi. Orada da zaman la hep birbirimizin kuyusunu kazmadık mı? Kaç hak sahibi orada bizim insanımızca hakkıyla koorundu? Bu konu çok uzun, seçtiğimiz insanlardan taa koruduğumuz insanlara, Sivaslı olmanın demekki kaderi bu. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Yeni Yiğido
![]() cuprio Şuan
Son Aktivite: 07.01.2010 22:55
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
Ne oluyor yahu Sivas' ı haritadan silin tam olsun bari! Nedir yani dün tren seferleri kalktı bugün dersler kalkıyo ne alıp veremediğiniz var Sivasla????
![]() |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() abircan Şuan
Son Aktivite: 21.01.2015 10:55
Tecrübe Puanı: 1073
![]() ![]() ![]() |
vekillerimiz çalışmıyor demeyin sakın
selami bey polise ağır silah kullanımı yetki kanunu tasarısını hazırlıyor polis kime ve neye karşı ağır silah kullanacak ve nerede kullanacak bunlar iyice çiviyi yerinden söküyor cumhuriyet şehrini kurutacaklar diyorum siz inanmıyorsunuz uyu uyu uyuda sürün sivasım sahipsiz sivasım site yönetiminide eleştiriyorum bu niye haber değil burada evvelsi gün cumhuriyet üniversitesinde abbas güçlü ile genç bakış programı yapıldı konuk kişi Candan erçetin idi, sanatçı allahtan bir siyasetçi değildi olsa o gün orada rektör mektör zor otururdu, gençler nasılda sorunları anlatıyor kimi şehirden yakınıyor kimi sahip çıkıyor, sivasta sadece burs alan öğrenci sayısı 100 imiş 35 binlik üniversitede bursiyer sayısı 100 inanılmaz , orada o akşam heyecanlı 600 genç harıl harıl dertlerini sorunlarını duyurmaya çalıştı gece 03.00 e kadar izledim proramı çok keyifliydi aynı anada müzik bölümü öğrencileri sivaslı ozanımız medarı iftiharımız Aşık Veyselden güzel türküler sundular pir sultanın neredeyse anılmayacaktı izleyici mailleri olmasaydı, sivas büyük heybetli bir kültürdür medeniyettir yürektir aslanı kuş diye tarif etmeye çalışıyor bu gerici anlayışlar sivas uyuyan devdir uyanacağı günler yakındır bu potansiyeli ogünkü programa can atarak katılan 600 aslan öğrenci kanıtladı hepsi sivas sevdalısı sivasın savunucusu olmuşlar hükümettekiler görmezden gelsin istediği kadar
zaman kısa, dünya herkese yeter, mühim olan insanlık KANIMIZIN KIRMIZISI ALNIMIZIN AKIYLA SİVASSPORLUYUZ Konu abircan tarafından (08.01.2010 Saat 10:59 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Yiğido
![]() ![]() c3tin Şuan
Son Aktivite: 11.08.2012 18:56
Tecrübe Puanı: 621
![]() |
e yapccakları ne kaldıki eğitimin ne önmemi varki koltuk daha önemli ama bu seçimde görecekler artık tabi o zamna kadar yolları falan da kırarlar belki
yok ayrım yokmuş yok şu bu hikaye hepsi |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() barikat58 Şuan
Son Aktivite: 06.04.2016 18:19
Tecrübe Puanı: 2236