|
|
#21 | |
|
Yiğido
![]() ![]() Osmanlı Şuan
Son Aktivite: 10.01.2010 16:55
Tecrübe Puanı: 606
![]() |
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Abdurrahman 58 Şuan
Son Aktivite: 17.06.2016 17:24
Tecrübe Puanı: 1156
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
akrobasi dalında yarışmaya katılacaksın yani ?
![]() tamam yazdım .. |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
Tecrübe Puanı: 1341
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Acımasızca eleştirdiğin günleri çabuk unutmuşsun kardeş..
.Zamanında hırsız deyip eleştirenler için bu kadar hafif eleştirler neden zor ki?![]()
|
|
|
#24 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Urumçi Şuan
Son Aktivite: 07.06.2011 15:22
Tecrübe Puanı: 712
![]() |
AKP'ye rağmen belediyecilik yapmaya çalışan bir belediye başkanına verilmiş ödül de olabilir...
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Urumçi'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#25 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() barikat58 Şuan
Son Aktivite: 06.04.2016 17:19
Tecrübe Puanı: 2256
![]() |
Seçimleri kazandığı zaman yapılan yorumlar hala devam ediyor.Daha 30 mart günü eleştirmeye başlayanlar az bi relaks lütfen
Daha seçim olalı 8 ay oldu ne bekliyordunuz ne olacaktı Sivas'ı başkentmi yapacaktı ? Türkiye geneline bakın bakalım Ak partiden olmayan hangi belediye ne yapmış ! Çok önemli bir projeye imza atan belediye duymadık henüz..Görende şimdiye kadar bütün belediyeler Sivas'ı metropol yapıyordu bizim ki mahalleye cevirdi sanar.Sivas geriledi diyenler var coguda ak partili ! Peki geriledide sizin ak partili vekillerinize niye bişey demiyorsunuz ? Sanki adamın elinde sihirli deynek var hemen degiştircek her şeyi,biraz zaman verin yarıyı bi geçsin bakalım bi projesi olmazsa bir şey yapmazsa hep birlikte eleştirelim.Parti bağnazlığı yapmayalım lütfen ! |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı barikat58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#26 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() İsmail Özçelik Şuan
Son Aktivite: 17.04.2015 16:17
Tecrübe Puanı: 712
![]() |
Herkes anlama kapasitesi kadar anlar sonuçta ben bu kadar kısa sürede ne iş yaptı aldı diyorum ona kimse cevap vermiyor onun verine saldırmayı uygun görüyorlar, bu başlık altında yazdığım ikinci mesajda keşke yaptığı işlerle ödül alsa dedim. Bu ödülün ben gerçek bir ödül olduğunu düşünmüyorum zaten.
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar İsmail Özçelik'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#27 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() BOUN Şuan
Son Aktivite: 27.12.2014 21:40
Tecrübe Puanı: 844
![]() |
Alıntı:
Sorun 8 bekleyip bekleyememek değil sorun ışık sorunu, vizyon sorunu! Evet herkes kabul ediyorki belediye geçen 8-9 ayda hiç bir şey beceremedi, ekstradan hizmetler üretemedi, bunda hemen hemen herkes hemfikir. Ancak asıl insanları tedirgin eden bu berbat gidişatın önümüzdeki dört yıla yayılacağı beklentisidir, insanlar bu adamlarda ışık göremiyor. Zaten bu belediye yönetimi de insanlara o ışığı veremiyor. Işıktan kastım, şehri büyültüp, geliştirecek, standartları artıracak, refah düzeyini yükseltecek çalışmalardır. E Ak parti yaptırmıyor, destek vermiyor kem küm diyeceklere bir çift sözümüz var: Madem kıçınıza güvenmiyordunuz, Hasan dağına çalı toplamaya niye çıktınız? Sivas gibi zaten geri kalmış ve bu geri kalmışlığı hızla kapatması gereken bu şehir sizin kendinizi tatmin etme aracınız mı? Madem ak partinin size iş yaptırmayacağını biliyordunuz neden seçimlerden önce piyasaya çıkıp, ''büyükşehir sivas'' sloganları attınız? Neden?
|
|
|
|
#28 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Abdurrahman 58 Şuan
Son Aktivite: 17.06.2016 17:24
Tecrübe Puanı: 1156
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
berbat olan sizin düşünce yapınız ve önyargınız ! şimdi sana burada tam sana göre bir yorum yapmak gerekirdiya sitenin ağırlığına ve bizim senin gibi sokak siyasetçisi olmadığımıza dua et.. Sivas belediye başkanı Doğan ÜRGÜP yazın sen ve senin gibileri öyle utandıracak,öyle tokatlar vuracakki yaptığı çalışmalar Türkiye çapında konuşulacak ! Konu Rallim58 tarafından (11.01.2010 Saat 12:26 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() -Alp- Şuan
Son Aktivite: 14.08.2010 00:07
Tecrübe Puanı: 624
![]() |
Abdurrahman 58 kardeşim; biraz daha sağduyulu, sakin ve partizan olmayan yorumlar yapmakta fayda var.
Böyle yaparak inanın Alperen Ocaklarını ve gençliklerini dışarıya yanlış yansıttığınızı düşünüyorum.Halbu ki böyle birşeyin olmadığını Alperenlerin körü körüne milliyetçi olmadığı gerçeği var ama o gerçeği ortaya biz mi çıkaramıyoruz yoksa millet mi göremiyor? |
|
|
|
|
|
#30 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() BOUN Şuan
Son Aktivite: 27.12.2014 21:40
Tecrübe Puanı: 844
![]() |