|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Haberler Sivas`tan Haberleri burada bulabilirsiniz |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 936
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() DSİ 19. Bölge Müdürlüğü çalışanları, DSİ Genel Müdürlüğü'nün kuruluşunun 55.yıl dönümü nedeniyle 55 ünite kan bağışında bulundu. DSİ'den yapılan açıklamaya göre, bölge müdürlüğü binasında DSİ'nin kuruluş yıl dönümü nedeniyle kan bağışı kampanyası düzenlendi. DSİ 19. Bölge Müdürü Ali Rıza Diniz, 55. yılda 55 ünite kan sloganı ile başlatılan bağışı kampanyasına müdürlük çalışanlarının ilgi gösterdiğini belirtti. Kampanya kapsamında ilk kan bağışında bulunan Diniz, şunları kaydetti: “DSİ'nin 55. yılında 55 ünite kan bağışı yapmak, kan ver sağlığına kavuş sloganı ile tüm personelimizi kan bağışına davet ettik. DSİ Bölge Müdürü olarak kan bağışının bir sosyal sorumluluk projesi olduğunu ve insanın en onurlu bir davranışı olarak görüyorum. Kan vermenin yararları sayılamayacak kadar çoktur. Ülkemizde kan bağışının önemi gün geçtikçe bilinmeye başlamıştır. Temennimiz kan bağışı bilincinin toplumda geliştirilmesi, kalıcı bir tutuma dönüştürülmesidir. Yaptığımız bu kampanyanın DSİ 19. bölge müdürlüğümüz ve Sivas'ımız için hayırlı olsun diyorum'' Kızılay Kan Merkezi Müdürü Orhan Erdağ da, Diniz'e kampanya nedeniyle teşekkür Sivasin Sesi |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Şuanda Ne Dinliyosunuz...? | PusatBjk58 | Forum oyunları | 17875 | 16.06.2014 20:28 |
Öğrenci ve Öğretmenleri Kan Bağışında Bulundu | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 0 | 18.01.2010 16:54 |
10 yılda 1 okuyoruz | abircan | Serbest Kürsü | 8 | 31.07.2009 15:09 |
Üniversitelilerden Kan Bağışı | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 5 | 23.03.2009 14:13 |
4 yılda bir gelen 29 Şubat'ın esrarı | BAYPİPO | Arşiv | 2 | 14.02.2008 02:12 |