|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#10 |
Yeni Yiğido
![]() gCweb Şuan
![]() Son Aktivite: 19.01.2012 09:54
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() herşeyden önce ticaret gelişmeli fabrika ve sanayi sayısı az Bu bölge Türkiye'nin en kıymetli bölgelerindendir gerek doğal kaynakları gerekse yeraltı zenginlikleri bakımından Sivasımız çok yüksek potansiyeldedir. Fabrika ve sanayi açacak değerli iş adamlarımıza teşfik primleri yüksek oranda verilmelidir.
Memlekette huzur, güven, iş sıkıntısı olmadığı sürece kimsenin güzelim memleketimizi terk edip gurbetlerde iş umudu arayacağını zanletmiyorum. Kültürü bozulmamış, aile değerleri yitirilmemiş, dost canlısı, yalan ve dolandan uzak nadide bölgelerimizden Sivasımızda Üniversite (özellikle hukuk) sayısının da arttırılması ricamızdır. Öyle ki yapılacak her yeni yatırıma ve her türlü sosyo yardımlaşmaya İstanbul'da ikamet eden birisi olarak seve seve katılacağımı bildiririm.
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar gCweb'e Teşekkür Ediyor... |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
SİVASIMIZIN TARİHÇESİ | Sivaslilar.Net | Sivas Tarihi | 26 | 13.05.2016 17:51 |
SİVASımızın Amatör kulüpleri... | Serd@r | Sivasimizin Amator Klupleri | 15 | 18.08.2010 12:28 |
Sivas ihale ilanları | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 2 | 06.01.2010 13:12 |
Sivaslıyık dedik ya Gardaş ! | izmirliyigido | Hertelden | 19 | 18.07.2009 18:49 |
GÜZEL SİVAS'IM | metay58 | Zara | 0 | 05.09.2007 07:49 |