Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Bakan Yıldırım, yarın Sivas'ta - Sayfa 2 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 06.05.2010, 23:01   #11
m_serbetci
Yiğido

m_serbetci - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

m_serbetci Şuan m_serbetci isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.12.2012 00:05

Tecrübe Puanı: 643 m_serbetci FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Lächeln SİVAS BENİM BEN SİVASIM...

BİZİ YÖNETENLER BENCE SAYIN BAKANIMIZ HOŞGELDİNİZ ,SAYIN BAKANIMIZ GÜLE GÜLEDEN BAŞKA BİŞEY DİYEMEZ... BENBAKANA MEKTUPYAZIP VERMEYE ÇALIŞACAĞIM AMA KORUMA DUVARINI AŞABİLİRSEM... YOKSA SİVASLININ İŞİ ALLAHA KALMIŞ... KOLTUĞA OTURANLAR SİVASI DEĞİL KOLTUĞUN RAHATLIĞINDAN YERLERİNEDEN KALAKAMIYORLAR...
m_serbetci isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı m_serbetci'e Teşekkür Ediyor...
Alt 06.05.2010, 23:14   #12
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

BOUN Şuan BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 27.12.2014 21:40

Tecrübe Puanı: 800 BOUN isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart Cevap: SİVAS BENİM BEN SİVASIM...

Alıntı:
m_serbetci Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
BİZİ YÖNETENLER BENCE SAYIN BAKANIMIZ HOŞGELDİNİZ ,SAYIN BAKANIMIZ GÜLE GÜLEDEN BAŞKA BİŞEY DİYEMEZ... BENBAKANA MEKTUPYAZIP VERMEYE ÇALIŞACAĞIM AMA KORUMA DUVARINI AŞABİLİRSEM... YOKSA SİVASLININ İŞİ ALLAHA KALMIŞ... KOLTUĞA OTURANLAR SİVASI DEĞİL KOLTUĞUN RAHATLIĞINDAN YERLERİNEDEN KALAKAMIYORLAR...
Eskiler ''At sahibine göre kişner'' demişler, maalesef Sivas'ımız vasıfsız ve kalitesiz insanlar tarafından yönetildiği için bir türlü istenilen kaliteyi ve vasfı yakalayamıyor, şehrimiz de onu yönetenlerin seviyesinde kalıyor. Ne zaman kırılacak bu zincirler bilmem! Ama ümitliyim bunca sevdalı insanın emeği, isteği ve gayreti arsızları, vasıfsızları haketmedikleri koltuklardan indirecek bir gün!
Alt 07.05.2010, 11:14   #13
burak5866
Usta Yiğido

burak5866 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

burak5866 Şuan burak5866 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.08.2021 15:47

Tecrübe Puanı: 818 burak5866 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Bakan Yıldırım, yarın Sivas'ta

bakanım havaalanı hem en uzun pist yapıldı hemde modern terminal binası yapılıyor ama sivasa uçak gelmiyor.birazda onunla ilgilenseniz.mesela izmir bursa antalya yada yurtdışından hatta ankaradan bile sivasa uçak seferleri konsa olmazmı neden kimse bir baskı oluşturmuyor bu konuda.
Alt 07.05.2010, 16:35   #14
semih5844
Yiğido
NO AVATAR

semih5844 Şuan semih5844 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 12.08.2010 15:32

Tecrübe Puanı: 609 semih5844 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

İnşallah Bakanımız Sivas'tan yeni uçuş sözleri vererek ayrılır. Sabiha gökçen,ankara,izmir,antalya gibi yerlerden uçuşlar konması gerektiğini herkes söylemiş ben de katılıyorum ama bir de hiç kimse İstanbul Atatürk havalanından akşam uçuşlarına yer vermemiş.Bence hafta sonları çok talep olur. Çünkü haftasonu için İstanbul'a giden pek çok yakınım eğer akşam uçağı olsa pazar gününüde istanbulda geçirir akşam geliriz diyorlar. İnşallah bu yazdıklarımızı Sivas'ı yönetenler okuyordur!!!
semih5844 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 07.05.2010, 16:59   #15
Akif
Alt Forum Yöneticisi

Akif - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Akif Şuan Akif isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.09.2013 10:24

Tecrübe Puanı: 884 Akif kann auf vieles stolz seinAkif kann auf vieles stolz seinAkif kann auf vieles stolz seinAkif kann auf vieles stolz seinAkif kann auf vieles stolz seinAkif kann auf vieles stolz seinAkif kann auf vieles stolz seinAkif kann auf vieles stolz sein

Bakan isteyen şehirlere klasik siyasi bir laf vardır "Sizin bakanınız benim"..Binali Yıldırım bu lafı Sivas için kullanmıştı ama gerçek manada kulanıyor,sözünün arkasında duruyor.Sağolsun!
Akif isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Akif'e Teşekkür Ediyor...
Alt 07.05.2010, 19:53   #16
burak5866
Usta Yiğido

burak5866 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

burak5866 Şuan burak5866 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.08.2021 15:47

Tecrübe Puanı: 818 burak5866 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

binalı yıldırım öbür dönemde sivas vekili olsun diyenler.lütfen cevaplarınızı bekliyorum.
Alt 07.05.2010, 22:26   #17
m_serbetci
Yiğido

OSMAN YILDIRIM SAYIN BAKANIN KARŞISINA ÇIKIP AYNEN ŞUNLARI SÖYLEDİ. HAVAYOLU İŞİ TAMAM KARAYOLU İŞİ TAMAM DEMİRYOLU İŞİ TAMAM SİVASA DENİZ İSTİYORUZ... DEDİ))))))))))))))))) HAVAALANINA UÇAK İNMİYOR! HIZLI TREN 2013 E KALDI... YOLLAR 2 YILDA BOZULDU... OSMAN YILDIRIM LENS Mİ TAKIYOR ACABA DÜNYADAN HABERİMİ YOK... SUNEXPRESS İZMİR SAW UÇUŞLARINI DURDURDU TOKATTAN BİLE ANKARAYA UÇUŞ VAR... SAHİPSİZ SİVASIM...
m_serbetci isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı m_serbetci'e Teşekkür Ediyor...
Alt 07.05.2010, 22:28   #18
İsmail Özçelik
Usta Yiğido

İsmail Özçelik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

İsmail Özçelik Şuan İsmail Özçelik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.04.2015 16:17

Tecrübe Puanı: 668 İsmail Özçelik FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Evet sahipsiz Sivas'ım ufukları ancak o kadar yönetenlerin maalesef.
İsmail Özçelik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 07.05.2010, 22:37   #19
h.a.y.
Tecrübeli Yiğido

h.a.y. - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

h.a.y. Şuan h.a.y. isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 30.01.2012 23:26

Tecrübe Puanı: 607 h.a.y. FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
m_serbetci Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
OSMAN YILDIRIM SAYIN BAKANIN KARŞISINA ÇIKIP AYNEN ŞUNLARI SÖYLEDİ. HAVAYOLU İŞİ TAMAM KARAYOLU İŞİ TAMAM DEMİRYOLU İŞİ TAMAM SİVASA DENİZ İSTİYORUZ... DEDİ))))))))))))))))) HAVAALANINA UÇAK İNMİYOR! HIZLI TREN 2013 E KALDI... YOLLAR 2 YILDA BOZULDU... OSMAN YILDIRIM LENS Mİ TAKIYOR ACABA DÜNYADAN HABERİMİ YOK... SUNEXPRESS İZMİR SAW UÇUŞLARINI DURDURDU TOKATTAN BİLE ANKARAYA UÇUŞ VAR... SAHİPSİZ SİVASIM...
hiç şaşırmadım. vali, belediye başkanı ve osman yıldırım Tayyip Erdoğan'ın deyimiyle Sivas'ın ruh(suz) üçüzleri..

kendi konutları işyerleri olsa ne belediye dinliyorlar ne kanun ne hukuk .. ancak söz konusu sivas olunca nedense beyefendilerin muhteşem açılımlarını birileri engelliyor oluyor..

ah sivasım ah kimlere kaldı emanetin...o hızlı tren de 2013 e bitmez onu da söyleyeyim bu arada .. daha yerköyden çıkamadı şantiye 2 yılda 240 km yi nasıl alacaklar kaplumbağa hızıyla..
h.a.y. isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 07.05.2010, 22:41   #20
m_serbetci
Yiğido

Lächeln Cevap: Bakan Yıldırım, yarın Sivas'ta

Alıntı:
sultansehir Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Evet sahipsiz Sivas'ım ufukları ancak o kadar yönetenlerin maalesef.
İNANAMIYORUM TİCARETİN BAŞKANI TİCARET ODASI BAŞKANI SİVASTAN HAVAALANINDAN HABERİ YOK... BU ŞEHİR DÜZELEN KADAR BEN ÖLMÜŞ OLURUM... EN İYİSİ TERK ETMEK... UZAKTAN SAHİP ÇIKMAYA ÇALIŞMAK... BASINDADA İŞ YOK... GİDİP OSMAN YILDIRIMA İZMİR SAW UÇUŞLARI NEDEN DURDU DİYE SORSALAR SAW NEYKİ DER... O HATLARDA HANGİ HAVAYOLU ŞİRKETİ VAR SİVASA NE KADAR UÇUŞ VAR BİLMEZ... ŞURDA TOKAT TC DEVLETİNE HAVAYOLU ŞİRKETİ KURDURDU... BİZ ELİMİZDEKİLERİ ÇEVRE İLLERE VERMEKTEN BAŞKA BİRŞEY YAPAMIYORUZ...

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)