![]() |
#11 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() murat tugrul Şuan
![]() Son Aktivite: 06.06.2015 15:33
Tecrübe Puanı: 784
![]() |
![]() Fadıl akgündüz imzadan vazgeçmedik diyor
'İMZA' OTOMOBİLİ 3 YILA YOLLARDA Yapımı yılan hikâyesine dönen 'İmza' marka otomobiliyle ilgili basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Akgündüz, "İmza projesi şu anda bitmiş bir proje. Proje zaten üretim aşamasında iken durdurulmuş bir projeydi. O projeyi tekrar hayata geçiriyoruz. Önümüzdeki 3 yıl içerisinde 'İmza' otomobilinin üretimi tamamlanmış olacak ve yollarda bu araçları göreceğiz. Zaten bu projenin hazırlık safhası tamamlandı. Sadece üretim ile ilgili bir hazırlık var. Türkiye'deki fabrika inşaatı yürürken, belki ilk etapta üretimi Avrupa'da başlatabiliriz." diye konuştu. Otomobilin nasıl olacağı ile ilgili soruya ise Akgündüz, "Otomobil benzinli ve dizel iki farklı cinste olacak. Hatta hibrid teknolojili motor bile yapabiliriz. Önemli olan pazarın marka değeri. Bizim böyle bir sıkıntımız yok. Halen 400 milyon Türk dünyası bizim İmza otomobilini çıkarmamızı merakla bekliyor." diye konuştu. "Fabrika kurulması halinde tesis nerede kurulacak?" sorusuna ise Akgündüz, "Bizim eski programımız değişmedi. Siirt, Batman, Diyarbakır ve Şanlıurfa'da fabrikaları kuracağız. İmza projesi toplam 264 bin kişinin istihdamını kapsıyor. Allah'ın izniyle yüreğimizdeki güçten hiçbir şey kaybetmedik. Şu anda bize isnat edilen suçların söz konusu olmadığı ortada. Bu ülke bizden hizmet bekliyor." dedi. "260 BİN KİŞİYE İŞ İMKANI SAĞLAYACAĞIZ" "Başbakanın emirleri doğrultusunda sadece 8 binleri değil, 80 binleri, 800 binleri iş sahibi yapmak için yola çıktıklarını" anlatan Akgündüz, "Bundan sonra umarım beni daha çok kürsülerde görme imkânı olur. O kadar çok tozlu raflarda projemiz var ki, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde kurulacak İmza otomobil fabrikasının çalışmalarını da son hızla bitiririz. Sayın Başbakanımıza da müjde! 260 bin kişiye iş istihdamı sağlayacak proje de yolda geliyor." ifadelerini kullandı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() burak5866 Şuan
![]() Son Aktivite: 19.08.2021 15:47
Tecrübe Puanı: 821
![]() |
![]() Alıntı:
götürme işi derkende seni kınıyorum eminim ki doğan ürgüp bu dediğini en son yapacak belediye başkanıdır.belki başkanlığına laf edebilrisin başarız diye ama kişiliğe bence çok iyi bir insan.bence yazıcıoğlunun yüreğini sen sızlatıyorsun iftira atarak.
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı burak5866'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#13 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() BOUN Şuan
![]() Son Aktivite: 27.12.2014 21:40
Tecrübe Puanı: 803
![]() |
![]() Bakıyorum memleketim insanı yine atıp tutuyor, Doğan Bey'i eleştirecekseniz icraatleriyle, işiyle ve edebinizle eleştirin, tıpkı iki yıldır bizim yaptığımız gibi!
![]() Yok götürmekmiş, cebe indirmekmiş, yeyip sömürmekmiş, terbiyesizlik yapmayın, temiz insanlara iftira atmayın! Şahsen iki yıldır bu sitede Doğan Bey'e eksik bulduğum icraatlerinden ve beceriksizliklerinden dolayı çok ağır eleştiriler yazdım ama Allah'a şükür hiçbir zaman bel altından vurmadım. Allah'a hesabını veremeyeceğiniz sözler söylemeyin!
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı BOUN'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#14 |
Yeni Yiğido
![]() Sivas70 Şuan
![]() Son Aktivite: 27.08.2010 22:05
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() Selam,
Arkadaslar bu arkadas Almanya´dan binlerce gurbetcimizin paralarini aldi ve vermedi. Eger bu yatirimlarinda samimiyse önce azda olsa o gurbetcilerimizin paralarini geri vermeye baslar. Ne olur aman buna cermik falan vermeyin bütün Sivas´i alirda geri almak icin pesinden kosariz. Ayrica bu jet Fadil degilmiydi siirt´den istifa edipte basbakana yerini birakan. demek ki bosuna degilmis............ Lütfen Sivasli uyanik ol. |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Sivas70'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#15 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() murat tugrul Şuan
![]() Son Aktivite: 06.06.2015 15:33
Tecrübe Puanı: 784
![]() |
![]() Bu konuyu tarafsız ve mantıklı düşünmek lazım.
Benim bildigim kadarıyla jetpa batmış bir şirketti fadıl akündüz başına geçtiginde ortalık magduriyetten geçilmiyordu ben o zamanı iyi hatırlıyorum. Bu adam jetpanın başına geçtiginde herkesin arabalarını verdi birde televizyon hediye etti. Şirketi toparladı imza olayı gündeme geldi araba üreten şirketler özellikle koç devlet bu adamı hemen durdurmalı diye açıklama yaptı. o zamanlar sabancının koçun açıklamaları ültümatom özelligi taşıyordu. ondan sonra yeşıl sermaye olayı gündeme geldi ve bu şirketlerin iş yapması engellendi ve batırıldı .dolayısıyla ortaklarına paralarını ödeyemedi. Kimse işin bu kısmını irdelemiyor |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 12.06.2006
Tecrübe Puanı: 1299
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Gurbetteki vatandaşlara da soruyorum ,bilmediğim için soruyorum.Fadıl Akgündüz'e paraalrı kendiniz mi verdiniz zorla mı alındı,vaadi neydi?
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Hırsızın hiçmi suçu yok yaaa
![]()
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı Arif Coşkun'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#18 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() burak5866 Şuan
![]() Son Aktivite: 19.08.2021 15:47
Tecrübe Puanı: 821
![]() |
![]() var
![]()
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar burak5866'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#19 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 12.06.2006
Tecrübe Puanı: 1299
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
FAdıl Akgündüz'ün sahip olduğu otel.Bize hayal gibi geliyor..
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar LaEdri'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#20 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ŞAHBEY Şuan
![]() Son Aktivite: 08.10.2010 14:10
Tecrübe Puanı: 627
![]() |
![]() hıı jet fıdıla pek güvenilmez bilesiniz yaş yere basmaz...
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar ŞAHBEY'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
SİVASIMIZIN TARİHÇESİ | Sivaslilar.Net | Sivas Tarihi | 26 | 13.05.2016 17:51 |
bilgisayarla iLqili 100 konu.. | selocan58 | Bilgisayar ve İnternet Dünyası | 3 | 04.07.2009 15:32 |
Xp"de Hız Ve performans İçin Pratik BiLgiLeR | 58_SEMİH_58 | Bilgisayar ve İnternet Dünyası | 13 | 01.06.2009 13:04 |
TARİHTEN KISA KISA | jacop162000 | Köşe Yazıları | 12 | 13.09.2008 22:31 |
GÜZEL SİVAS'IM | metay58 | Zara | 0 | 05.09.2007 07:49 |