Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Sivas için bir adım lazım, oda yürek - Sayfa 5 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 14.01.2011, 03:28   #41
İsmail Özçelik
Usta Yiğido

İsmail Özçelik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

İsmail Özçelik Şuan İsmail Özçelik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.04.2015 17:17

Tecrübe Puanı: 692 İsmail Özçelik FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Sivas için bir adım lazım, oda yürek

Alıntı:
Tamamen anlattığım buydu zamanla tabii yapılır neden olmasın...
Eskişehir'den en büyük eksiğimiz onların başkan gibi ileri görüşlü ve girişken bir başkanımız yok en başta birde üniversitemiz yok, var da onlarınki kadar kalabalık ve modern değil (Gerçi aynı başkan rektörken orayı öyle güzel yapmış)
Bence de yapılır en azından yapılmasa bile ulaşım master planında yeri belli olur yapacaklar zorlanmaz. Bizim üniversiteye de yavaş yavaş fakülteler açılıyor hafif hareketlilik var bu aralar
Alıntı:
Onun dışında benzer şehirler bir de onlarda Porsuk vardı belaydı adam onu bile avantaja çevirdi, bence Türkiye'nin en güzel şehri ki en yaşanabilir şehir seçilmiş bu sene... Ama ciddi anlamda o seviyeye gelebilir Sivas'ta...
Sivas'ında kızıl ırmağı var bizde onu avantaja çevirebilir hemde en güzel şekilde çünkü artık yapılan projelerden seçip daha güzelini yapma imkanımız var. Bence tek eksiğimiz sağlam bir başkan
İsmail Özçelik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı İsmail Özçelik'e Teşekkür Ediyor...
Alt 14.01.2011, 10:56   #42
H_Turan
Usta Yiğido

H_Turan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

H_Turan Şuan H_Turan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.10.2014 19:19

Tecrübe Puanı: 791 H_Turan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Sivas'ında kızıl ırmağı var bizde onu avantaja çevirebilir hemde en güzel şekilde çünkü artık yapılan projelerden seçip daha güzelini yapma imkanımız var. Bence tek eksiğimiz sağlam bir başkan

Başkanımız Sağlam Değilmi
Alt 14.01.2011, 14:07   #43
İsmail Özçelik
Usta Yiğido

Alıntı:
Başkanımız Sağlam Değilmi
Sağlam olup olmadığını Kale Projesinde göreceğiz
İsmail Özçelik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı İsmail Özçelik'e Teşekkür Ediyor...
Alt 15.01.2011, 10:42   #44
aysima58
Usta Yiğido

aysima58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

aysima58 Şuan aysima58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 07.12.2015 01:23

Tecrübe Puanı: 1821 aysima58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

anaan çok güzel bir hayalmiş vallahi keşke gerçek olsa be ya.
aysima58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar aysima58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 15.01.2011, 16:42   #45
ahmetcelik
Yeni Yiğido

ahmetcelik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ahmetcelik Şuan ahmetcelik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 27.05.2013 19:28

Tecrübe Puanı: 0 ahmetcelik isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Arkadaslar önerdigim projeyi daha detayli görülmesi icin imageshack ile ekledim güzergahin ne kadar mevcut yolcu potansiyeline hitap etdigi daha iyi anlasilsin diye.

Bir önemli husus da yeni yapilacak sivas egitim ve arastirma hastanesi ile yeni agiz ve dis saglik hastanesi bu güzergahtan faydalana biliyor, ve bu bölgelerin yasam kalitesi arti sehirin gelismesi daha cok artar.

slm.

[IMG][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][/IMG]
ahmetcelik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 17.01.2011, 22:35   #46
vicente58
Usta Yiğido

vicente58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

vicente58 Şuan vicente58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 26.01.2015 15:08

Tecrübe Puanı: 649 vicente58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

belediye başkanlığına talip olan ne çok arkadaş varmış, maşallah. Bende adayımda o açıdan Benimde uçuk projelerim var tabiki
Bu ulaşım meselesine gelince, sonuçta şehir belli, araç yoğunluğu, caddelerin durumu, gelişim gösteren mevkiler, üniversite vs.. Yani birazcık kafa yorarak çok güzel projeler üretilebiliyor gördüğümüz gibi. Herşey iyi güzelde birde halk otobüsleri var şehrimizde. Bunlardan araç sahipleri, şoforü, sanayi esnafı, benzini,parçası, muhasebesi vs. falan en az 1-2 bin kişi ekmek yiyordur. Belki daha fazla.İşsizlikten her sene 10-15 bin kişinin memleketini terkettiği Sivasımızda bu kitleye nasıl çözüm bulacağız. Yoksa bunlarıdamı göndereceğiz Sivastan. Evet sayın Sivas gönüllüsü ve aynı zamanda belediye başkanlığına rakip arkadaşlarım bunlar için de bir projemiz varmı?
vicente58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 17.01.2011, 23:03   #47
burak5866
Usta Yiğido

burak5866 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

burak5866 Şuan burak5866 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.08.2021 16:47

Tecrübe Puanı: 843 burak5866 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

vicente dediğin konuda haklı olabilrisin ama bu dediğimiz raylı sistem geldiğinde otobüsler kalkmayacak ki üstelik bu sistem nerden baksan yapım aşamasında olsun veya sonraki aşamalarda olsun mesela güvenlik görevlisi mesela durak yapımı mesela.... her neyse bir sürüde iş çıkıyor.sonuçta nerdne baksan bence birçok iş sahası açar bu sistem.kesinlikle işsizliğe artı yönde katkıda bulunur.
Alt 17.01.2011, 23:17   #48
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 05:22

Tecrübe Puanı: 1223 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
burak5866 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
vicente dediğin konuda haklı olabilrisin ama bu dediğimiz raylı sistem geldiğinde otobüsler kalkmayacak ki üstelik bu sistem nerden baksan yapım aşamasında olsun veya sonraki aşamalarda olsun mesela güvenlik görevlisi mesela durak yapımı mesela.... her neyse bir sürüde iş çıkıyor.sonuçta nerdne baksan bence birçok iş sahası açar bu sistem.kesinlikle işsizliğe artı yönde katkıda bulunur.
Benim dediğim projede sadece operasyon kısmında 71 kişi çalışacak, beyaz yakalılar hariç...

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Kibrisli'e Teşekkür Ediyor...
Alt 17.01.2011, 23:24   #49
İsmail Özçelik
Usta Yiğido

Alıntı:
Bunlardan araç sahipleri, şoforü, sanayi esnafı, benzini,parçası, muhasebesi vs. falan en az 1-2 bin kişi ekmek yiyordur. Belki daha fazla.İşsizlikten her sene 10-15 bin kişinin memleketini terkettiği Sivasımızda bu kitleye nasıl çözüm bulacağız. Yoksa bunlarıdamı göndereceğiz Sivastan. Evet sayın Sivas gönüllüsü ve aynı zamanda belediye başkanlığına rakip arkadaşlarım bunlar için de bir projemiz varmı?
Tabi ki çözüm kolay Aslında belediye istihdam yaratmaz sadece buna imkan yaratır. Nasıl peki benim dediğim sistem için sağlam besleme hatları lazım buna göre de şu an ki otobüsler zaten yetersiz. Ayrıca bu sistemlerin bakımı için elemanlar lazım, işletmeleri, güvenlik görevlileri derken, bir otobüs yaklaşık 5 kişiye iş sağlıyorsa dolaylı yoldan bu sistemde en az 10 kişi ekmek yiyecek. Ayrıca şunu da belirteyim, kimsenin tek projesi toplu taşıma değildir
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar İsmail Özçelik'e Teşekkür Ediyor...
Alt 18.01.2011, 11:49   #50
vicente58
Usta Yiğido

vicente58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

vicente58 Şuan vicente58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 26.01.2015 15:08

Tecrübe Puanı: 649 vicente58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

burak kardeş otobüs kalkmasın diyorsun ama ben arkadaşların önerdiği projelerden hangisi olursa olsun -inşallah yapılır- gerçekleştiği taktirde birdaha otobüse falan binmem.Eminim sizde binmezsiniz. Ama çözüm ne olur onuda söyleyemem.
İsmail Bey tek projenin ulaşım olmadığı belli ben o manada söylememiştim zaten, bu konuların tartışacak birilerinin olduğunu görmek bile insana heyecan veriyor. Hepimizin ortak gayesi Sivasımızı nasıl daha güzel bir şehir haline getirebiliriz. Hatta böyle demişken;
Sırf bu projelerin tartışılacağı bir bölüm açılsa her ay şehrin farklı bir derdine yada ihtiyacına, bölgesine çözüm önerilerimizi getirsek ve nihai kararı belediye,valilik, ticaret odası milletvekilleri, vs. kuruluşlara deklare etsek nasıl olur. Herkes fikrini beyan eder, ortak bir paydada buluşuncada deklarasyonu yaparız. En azından "ekabir", Sivasta birilerinin şehir için birşeyler ortaya çıkarmaya çalıştığını, şehrine sahip çıkmaya çalıştığını görür de belki bişeyler yapmaya çalışırlar.
Neticede biz belediye başkanlığına neden adayız yapılabilecek güzel fikirleri fiiliyata geçirebilme gücümüz yok. Buna sahip olmak için. Ama en azından o gücü elinde tutup miskin miskin yatanlarında peşinde olduğumuzu gösterelim.
vicente58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)