Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Vatandaşlar umudu yine Milli Piyangoya bağladı - Sayfa 3 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı

Seçenekler Arama Stil
Alt 06.12.2011, 18:33   #21
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1336 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Vatandaşlar umudu yine Milli Piyangoya bağladı

Alıntı:
ÖnceVatan_58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Fetva vermeye başlamışınız yine. Sanane kardeşim herkesin alkolünden cigarasından, sendenmi öğrenecek millet günahı sevabı tek akıllı senmisin? Biraz siteye yakışır yorumlar yapın. Alkolda alırım, piyangoda alırım sevabıda günahıda bana sana ne oluyor? Sen alma başkasınada karışma buna hakkın yok!
Bugün devletin hükümetin miili piyago ve şans oyunlarından ne kadar gelir elde ettiğinin farkındamısın? O paralar sana maaş olarakta geliyor hoca efendi.
1-Fetva vermiyorum..Fetva vermek ihtilafa düşülen konularda olur..Zina günah mı değil mi diye,hırsızlık günah mı değil mi diye,piyango haram mı helal mi diye fetva verilmez..Bunlar tartışmasız haramlardır ve fetva istemez..
2-İstediğin her türlü günaha Allah seni özgür bırakmışken ben asla karışmam tabi ki..Ancak bir insan müslümanım diyorsa harama helal diyemez..Her müslümanın günahı vardır..ancak biz onların günah olduğunu biliyoruz,öyle iman ediyoruz....günaha sevap,harama helal demiyoruz..
3-Benim aldığım maaş kuruşuna kadar helal paradır..Çalışıyorum,emek veriyorum devlet de bana emeğimin karşılığını veriyor..Hepsi bu!
Alt 06.12.2011, 22:15   #22
Siyahnur
Usta Yiğido

Siyahnur - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Siyahnur Şuan Siyahnur isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.09.2013 00:22

Tecrübe Puanı: 831 Siyahnur FAZLA SÖZE GEREK YOKSiyahnur FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Vatandaşlar umudu yine Milli Piyangoya bağladı

Alıntı:
Alibaba58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Ben piyangoya yatırdığım parayı gönül rızasıyla yatırıyorum yani helal ediyorum. Bunun neresi kumar. Kime çıkarsa helal olsun. Önce başkalarına sonra bana çıksın. Özellikle ihtiyacı olanlara çıkmasını isterim.
Sizin gönül rizanizla helal etmeniz birsey degistirmez, haram oldugu belli olan bir konunun, bana veya sana göresi olmaz.Zararli bi hosgörü bu... Haram ve helal bellidir.
LaEdri abi´nin dedigi gibi bilet alip almamaniz sizin tercihiniz ama "Haramlik durum yok, bilet aliyorum" demek ile "haram oldugunu biliyorum ama bilet aliyorum" demek arasinda cok fark var...

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)