|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Spor Haberleri- Sivas Amatör Takımları - Diğer Sporlar Spor Haberleri |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 966
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Geçtiğimiz yıl Minikler Halk Oyunları Türkiye Şampiyonası’nda birinci olan Kazım Karabekir Paşa İlköğretim Okulu, şu sıralar il birinciliğine hazırlanıyor. Sebahattin Öztürk Spor Salonu’nda çalışmalarını sürdüren Kazım Karabekir Paşa İlköğretim Okulu 19 Şubat’ta Okullar Arası Halk Oyunları İl Birinciliği’nde ter dökecek. Geçen yıl miniklerde Türkiye şampiyonu olduklarını belirten ekibin hocası Mehmet Cücen, aynı başarıyı bu yılda tekrarlamak istediklerini belirtti. Cücen, “Geçtiğimiz yıl birinci olan ekibimiz bu sene yıldızlar kategorisinde mücadele edecek. Yani bu sene yıldızlarda da birincilik için sahne alacağız. Ayrıca minikler kategorisinde de yine çok iddialıyız. Bu yıl hem yıldızlarda hem de miniklerde hedefimiz Türkiye Şampiyonluğu” diye konuştu. Cücen son olarak il birinciliği hazırlıklarının 19 Şubat’a kadar aralıksız süreceğini de sözlerine ekledi. Sivas,Hürdoğan. |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#2 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
inşallah bu yılda şampiyon olurlar.
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |