|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sabiha Serin Şuan
![]() Son Aktivite: 21.05.2014 18:16
Tecrübe Puanı: 829
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() HAYALİNİ DÜŞÜMDE SARIYORUM
Deli bir rüzgâr gibi gelip geçti ilkbahar Gönül telimden söyler, saçlarıma düşen kar Şu koskoca kâinat, sensiz her gün daha dar Ey benim kır çiçeğim, gül nakışlım nerdesin Bana kastın ne felek, soldurdun gül yüzümü Dertlerim bir kördüğüm bulamadım çözümü Sanki yardan uzakta yumacağım gözümü Ey benim mor menekşem hoş bakışlım nerdesin Ağlarım köşelerde senin için gizlice Hayalini düşümde sarıyorum her gece Adını mısralara yazarım bin bir hece Ey benim biriciğim su akışlım nerdesin Yüreğimde gizlisin taşıyorum ismini Öperek kokluyorum ahu gözlü resmini Sanma unutacağım sonsuza dek cismini Ey benim karakaşlım, kor yakışlım nerdesin Ey benim kır çiçeğim, gül nakışlım nerdesin Ey benim mor menekşem hoş bakışlım nerdesin Ey benim biriciğim su akışlım nerdesin Ey benim karakaşlım, kor yakışlım nerdesin SABİHA SERİN Bu şiirim 31.01.2010 tarihinde Saat 20.25 te CİNE 5 Televizyonunda Ahmet Selçuk İlkan’ın sunduğu SON ROMANTİK proğramında Haftanın Romantiği (Haftanın Şiiri) seçilmiştir ve CİNE 5 Televizyonunda AHMET SELÇUK İLKAN tarafından canlı yayında okunmuştur. |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı Sabiha Serin'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() zombi Şuan
![]() Son Aktivite: 20.11.2010 07:48
Tecrübe Puanı: 754
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() tebrıkler ..
emegine ; yuregıne saglık guzel şiir.