|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular |
Anketimiz: ÜNİVERSİTELERE TÜRBANLI GİRİLMELİ Mİ? | |||
Evet,kesinlikle girmeli |
![]() ![]() ![]() ![]() |
260 | 81,25% |
Hayır,kesinlikle girmemeli |
54 | 16,88% |
Kararsızım |
6 | 1,88% |
Katılımcı sayısı: 320. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#81 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() abircan Şuan
![]() Son Aktivite: 21.01.2015 09:55
Tecrübe Puanı: 1053
![]() ![]() ![]() |
![]() sevgili ceylan kardeşim, camide yakılanları ben duymadım, ama çorumda sivasta maraşta 70 li yıllarda yaşananları bir araştırsan faydalı olacak , özellikle maraş olaylarını bir araştırmanı rica ediyorum, kişisel olarak varmak istediğim veya sana sevk etmeye çalıştığım bir düşünce yok , yaşadığımız tramvaları anlaman için belki yardımcı olabilir düşüncesiyle öneriyorum
![]() |
#82 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() |
![]() evet erkek arkadaşlar hep bayanlar için istemeyelim özgürlükleri, hala cevap gelmediii
![]() |
#83 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#84 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() |
![]() evet asıl en önemli soru bu bunada samimi cevaplar istiyorum, din eğitimi sadece arapça bilenlerin tekelinemi bırakılmalı mı, millet dinini dilinde öğrenmelimidir ?
![]() |
#85 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
![]() |
![]() |
#86 | |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() ceylankimya Şuan
![]() Son Aktivite: 12.06.2008 07:57
Tecrübe Puanı: 741
![]() |
![]() Alıntı:
birincisi Müslümanız diyorlar ama namaz,oruç,Hacc...vb konularda İslam 'la hiç uyuşmayan sözde ibadet şekilleri var... ikincisi Müslümanız diyorlar ama ağızdan ağıza dolaşan "Hz. Ali Efendimiz" 'in Halife sıfatında olmadığı onun yerine (veya ilk Halife olması gerektiği) "Peygamber" gibi sıfatlara bürümeleri... Şimdi soruyorum bunun neresinde "MÜSLÜMAN"lık? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() puar Şuan
![]() Son Aktivite: 29.04.2010 14:08
Tournaments Won: 1Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 804
![]() |
![]() bu konuyu tartışmak bile yanlış....
![]() |
![]() |
#88 | |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() serkanka58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 28.12.2007
Tecrübe Puanı: 679
![]() |
![]() Alıntı:
senin annen veya ninelerinin daha doğrusu anadolu kadınlarımızın çoğunun gelenekleri doğrultusunda başlarının örtülü olduğunu sende adın gibi biliyosun. benim kızdığım analarımızın başındaki tülbent,yemeni,eşarp vs. oldu türban ve sadece belli kesime maledilmesi bizim bu gibi teferruatlarla uğraşmamamız gerekir. anladığım kadarıyla zaten sorduğun bütün soruların cevaplarının nasıl geleceği hakkında bilgin var ve hemşolarını ona göre yönlendiriyosun. biraz hinlik var yapında ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
aleviliğin içindeki müslümanlığın varolup olmadığını onu ancak aleviler belirler, varsa içinde var der yoksa yok der veya burası benim anladığım müslümanlık der, kimse islamı ve müslümanlığı kendi inanç anlayışına göre tekeline alamaz, kriterler kıstaslar koyamaz, allah ile kul arasındaki bağın sırrını kimse bilemez bu sakalla, türbanla, hac ile, oruç ile, 5 veya 3 vakit namazla bağlanabilecek, bir bağ değildir o allah ile kul arasındaki sırdadır .
zaman kısa, dünya herkese yeter, mühim olan insanlık KANIMIZIN KIRMIZISI ALNIMIZIN AKIYLA SİVASSPORLUYUZ Konu abircan tarafından (07.01.2008 Saat 13:05 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
galiba dikkatinden kaçtı ben bunu daha önce yazdım burada, ben aleviyim, şuan annem canlı çok şükür, eşarbını kullanır, sivasta , izmirde , istanbulda 3 yengem var hepsi eşarplı,2 halam var biri hala eşarplı ama ben evleneli 1.5 yıl oldu, aynı fanatizmde bir adam olsam eşim sünni olmazdı, ha keza eşim ve çevreside aynı fanatizmde olsa kızı vermezlerdi hatta ne tesadüfkü kayınpeder hasta beşiktaşlı ve biz istanbulda beşiktaşı evire 1-0 yendiğimiz gün ve dakkada biz kahveleri içiyor idik, lafı getireceğim yer ise eşimin sünni kökenli olmasına rağmen ailesinde tek eşarplı olmadığı gibi başörtülüde hiç yok, çok şükür hepside iyi müslümanlar
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|